ama senin günün geçmiş yoksa 24 aralık mı
inşallah bişey sorcam kız senin adın gülsüm değil dimi...cannnllaaaaaarrrııııııııııııııııım nasıl mutlu oldum şuanda,duygulandım psipsikoooooooo inşaalllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh olsun artık bende holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey tey tey tey diye halay çekeyim nnnüüüüttfffeeeeeeennnn
Gunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim
yirtilcakti
Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini
siliyordu caktirmadan
Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti
Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen
otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin
cutem nasılsın yaaa.... nasıl gdiyor hamilelikkkkkiyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.
uffff nasılda sevınmıstımmmm yaaaaherhalde test bozuktu ((( bide bısey sorucam testı yaptıktan sonra yerınden oynatsan bı sorun olurmuu
kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
canıııııııım nasılsın ? inşaallah bu listeyi kapatırız tüm kızlarla birlikte
kizlar size sogan suyunu hamile kalmak icin siddetle tavsiye ediyorum , bizde 8-9 ay cabalamadaydik bu kuru ibrahim saracoglundan duydugum ay denedim ve ilk aydan hamile kaldim :) tevafuk da olabilir tabii ama sonuc olarak ise yaradi :) suan 7 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
ahhh bebegimmmm yaaa ... Kiyamammm takma kv falan cok lazim degillrr cokta fifiii kicimin kenariii hihhhhhh
onu bilmiyorum canım
mikmiklerin şerefineeeee anaaaaaammmm sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
helallllll miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dilketinnn annem bu halaylar senin için sen içini sıkma yeter kiiiii
evttttttttttttt diltekin sıkılmasın yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryuppiiiii eğlendin mi bitanemmmmmmmm
Oncelikle esini tebrik ediyorum canim cok destek olmus sana.Kv ye gelince dedigin gibi ictenlikle yaklassaydi boyle olmazdi.Boyle durumlarda insanin kendi annesi kadar kimse olamaz zaten.Gelmezse gelmesin cnm bosver .cok merakli degiliz dimiii.kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
geçmiş olsun ıhlamur falan iç
iyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.
doğruyu söylemek gerekirse kadın haklı,ne olursa olsun söylemelisin sen duygusal olarak çöküntüde olabilrsin,zahmet ettirmek istemeyebilirsin ama o da bilmek istemiştir o da anne,bence ben senin yerinde olsam aynen olanları anlatırım,yanlış anladığını ifade ederim,bir anne o bak sen olmak için neler yapıyosun,belki RABBİM bunun hürmetine sana hayırlı evlat verecek inşallah,anne baba duası almak çok önemliii
ahhh bebegimmmm yaaa ... Kiyamammm takma kv falan cok lazim degillrr cokta fifiii kicimin kenariii hihhhhhh
oy canlarım yaa... iyiki varsınız sizzzzzz.... yerim sizi kızlarrr, canlarımmmçok seviyorum tek tek hepinizi... haydin halaya
bir mikmik yaptın, yumoşumu kaptın
miniğimin kemendini kalbime attın
sen bir spoşsun ben garip yumyum
attın içimeee minik mercimeeekk
kizlar size sogan suyunu hamile kalmak icin siddetle tavsiye ediyorum , bizde 8-9 ay cabalamadaydik bu kuru ibrahim saracoglundan duydugum ay denedim ve ilk aydan hamile kaldim :) tevafuk da olabilir tabii ama sonuc olarak ise yaradi :) suan 7 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
canim anne gibi kimse olamıyor o yüzden çok şeyy bekleme kv den boşver takma
kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
tatlım bende bu ay başladım 15 gün içtim bitti önümüzde ayın 2. haftası filan başlayacağım tekrar 10 gün inşallah şifa olur....
bizlere bu konularda umut olduğunuz için teşekkür edeim.......bakalım yarın hormaonlarımı etkilemiş mi etkileememiş mi görcem...Allah şimdiden Analı Babalı büyütsün canım ........inşallah bir avazda doğurursun bebişini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?