Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar size sogan suyunu hamile kalmak icin siddetle tavsiye ediyorum , bizde 8-9 ay cabalamadaydik bu kuru ibrahim saracoglundan duydugum ay denedim ve ilk aydan hamile kaldim :) tevafuk da olabilir tabii ama sonuc olarak ise yaradi :) suan 7 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

inşallah bişey sorcam kız senin adın gülsüm değil dimi...

kıyamammm ben sana güzel annemmmmmmm maşallahhhhh
iyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.
cutem nasılsın yaaa.... nasıl gdiyor hamilelikkkkk

doğruyu söylemek gerekirse kadın haklı,ne olursa olsun söylemelisin sen duygusal olarak çöküntüde olabilrsin,zahmet ettirmek istemeyebilirsin ama o da bilmek istemiştir o da anne,bence ben senin yerinde olsam aynen olanları anlatırım,yanlış anladığını ifade ederim,bir anne o bak sen olmak için neler yapıyosun,belki RABBİM bunun hürmetine sana hayırlı evlat verecek inşallah,anne baba duası almak çok önemliii

tatlım bende bu ay başladım 15 gün içtim bitti önümüzde ayın 2. haftası filan başlayacağım tekrar 10 gün inşallah şifa olur....
bizlere bu konularda umut olduğunuz için teşekkür edeim.......bakalım yarın hormaonlarımı etkilemiş mi etkileememiş mi görcem...Allah şimdiden Analı Babalı büyütsün canım ........inşallah bir avazda doğurursun bebişini ....

mikmiklerin şerefineeeee anaaaaaammmm sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
helallllll miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dilketinnn annem bu halaylar senin için sen içini sıkma yeter kiiiii

evttttttttttttt diltekin sıkılmasın yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yuppiiiii eğlendin mi bitanemmmmmmmm

oy canlarım yaa... iyiki varsınız sizzzzzz.... yerim sizi kızlarrr, canlarımmm çok seviyorum tek tek hepinizi... haydin halaya

bir mikmik yaptın, yumoşumu kaptın

miniğimin kemendini kalbime attın

sen bir spoşsun ben garip yumyum

attın içimeee minik mercimeeekk

Oncelikle esini tebrik ediyorum canim cok destek olmus sana.Kv ye gelince dedigin gibi ictenlikle yaklassaydi boyle olmazdi.Boyle durumlarda insanin kendi annesi kadar kimse olamaz zaten.Gelmezse gelmesin cnm bosver .cok merakli degiliz dimiii.

geçmiş olsun ıhlamur falan iç

sağl canım içiyorum az evvel çorba yaptım zorla içtim vallahii bolda limon sıktım ....portal suyu filan inş. yarına kadar toparlarım hicranım yarın için bana dua eder misin? regliyim edemiyorum

iyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.

ohh ohh maşallahhh.......çok hareketli bir bebek olacak desne şimdiden bşlamşşş........olsun riski atlatmışsın canım gerisi rabbimin izniyle gelirr merak etmee......

ben şöyle düşünüyorum ben eğer gelmeyin istemiyorum desem haklı evet kızar ama oğlu gelmeyin demiş ve bence onun egolarından önemli olan şey benim duygularım ben böyle düşünüyorum... evet haber vermedik ama eğer haber verseydim hastaneye gelip ağlayacaklardı belki bende kalmaya kalkacak benim iyileşme sürecimi uzatacaktı duygusal olarak bu kadar iyi olmamın iki sebebi var birincisi eşim ikincisi sizsiniz ben ne bekledim biliyormusun iki gün sonra gelmesini bekledim ilk gün hastanede geçti zaten ikinci günü biz dışardaydık ama üçüncü günü hiç trip yapmadan gelmesini bekledim...
ahhh bebegimmmm yaaa ... Kiyamammm takma kv falan cok lazim degillrr cokta fifiii kicimin kenariii hihhhhhh

ben çok takıyorum böyle şeyleri kendi annemden önce onunla paylaştık bu sevinçli haberi bunu haketmedim

yaşasınnnnnnnnnnnnn diltekin mutlu olduuuuuuuuu yuppppppppiiiiiiiiii bizde sni çok seviyoruzzzzzzz ve sıkıntını almak için elimden galani yapıcazz

Canım tebrik ederim. nasıl kullandın anlatsana. başka bişiy yaptın mı??

senin sucun neeeeee tatlım bırak gelmesin yaa çok mu lazım sende gitme birazcık anlasın seni dinlese anlasa anlardı ama oğlu demiş sen dememişsin ki birsey

tatlim sana tavsiyem keciboynuzunuda kullansin esin, sen sogani.icerken oda keciboynuzuna baslasin arkadasima tavsiye ettim oda gordu faydasini, sogandan daha etkili diyenler bile var , son zamanlarda duymustum ben esim oyuzden az icti ama faydasi olmustur muhakkak

ahh canım ahh olacağa çare yok maleseff !!insanlarda annlayışta yok hep benciller maalesef hiç karşıdaki kişinin halimi düşünmezler yerine koymazar kendilerini o yüzden canını sıkıp tenezzül etmeye bile gerek yok seni anlayışla karşılayamanı sendee karşılamayacaksın boşver gelmemeside daha iyii........kafana tokadan başka bir şey takma tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…