Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oncelikle esini tebrik ediyorum canim cok destek olmus sana.Kv ye gelince dedigin gibi ictenlikle yaklassaydi boyle olmazdi.Boyle durumlarda insanin kendi annesi kadar kimse olamaz zaten.Gelmezse gelmesin cnm bosver .cok merakli degiliz dimiii.

canim anne gibi kimse olamıyor o yüzden çok şeyy bekleme kv den boşver takma

üzüldüğüm konu ben hep çok saygılıyıımdır eşimi sokarım devreye yüzüne karşı asla bişey demem eşim söyler ne söyleyecekse aralarında hallederler ben girmem konuya... canımı acıtmaya çalışması ve iki hafta sonra tekrar geçmiş olsun demesi ki eşim çok sinirlendi sofradan kalktı yani... annem gibi zaten olamaz babacım bile ağladı ben ağlayınca siz yatın oğlum yorgunsunuz deyip gitmişlerr

eşimin hakkını ödeyemem kızlar her ağladığımda kendimi bir yerde buldum kuaförümü aramış ve randevu almış akşamına arkadaşları arayıp eğlence ayarlamış... yani hakkını ödemeyememmm bu akşam güzel bir mikmiği hakketti

:) sagol canım benım hakkımızda herseyın hayırlısı ınsallahhhhh sen hamişmisin yoksa benım gıbı her ay boyle heyecanla hamıle kalmayımı umıt edıyorsunn
:)

her ay umut ediyorum canım :18: ama bu ay başka şuan içimde gibi hissediyorum Rabbim yanıltmasın.. ay bide bu ay hem eşim hemde iş yerinden bi arkadaşım rüyalarında hamile oldugumu görmüşler eşim ki hiç görmedi şimdiye kadar.. iş arkadaşımada korunuyorum diyodum.. bilmiyodu yani bebek düşündügümü..

birbirimize çokkkkkkk benziyoruz canım şu yazdıklarını ben yazmişim diye okuyabilirsin :) bu arada bat 14 aralık

tatlım geçen gün keçiboyunuzu pekmezi sipariş verdim gelsin her sabah aç karnına vercem eşime....

canım biz geçen ay 1112 ile bi totem yapmıştık o kendini inandırarak bana ben hemileyim demişti daha önce kimseye dememiş bana dedi ve o kadar inandı hamile kaldı belki etklisi vardır bir totemm yapsak sen böle bütün kalbinle inannark ben hamilyim yazsan belki gercek olur seninde

canım kendini üzdüğüne değmez tabiki bizim istediğimiz içtenlik o da yoksa gerisi zaten boş...
iyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.

oy maşallah sübhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

eşin harika davranmış canımmm... mutluluğunuz aşkınız katlanarak ve çoğalarak (bebekle yani) artar inşallah kayınvalidene gelince durumu yeterince idrak edememiş olabilir. hepimizde malesef nefis var ve önce on u devreye sokuyoruz, önyargılı davranıyoruz. keşke eşşin nedenleriyle anlatsaydı annesine. Rabbim yaşatmasın ama senin yerinde olsam ben de aynı şekilde davranırdım canım. insan kendisiyle baş başa kalmak istiyor. ama bunu herkes anlayamıyor işte. sen de uzatma, büyümesin konu. inşallah 2. hamilelğinde kvden de sen de güzel duyguları paylaşırsınız bu da geride kalır canım. sıkma sen canını...

Canım tebrik ederim. nasıl kullandın anlatsana. başka bişiy yaptın mı??
regl inin basladigi gunden itibaren 7. gunu basliyorsun bu kure, benimki genelde 5 gun surdugu icin bittikten iki gun sonra basladim , 1 tane kuru sogani kabuklarini soyup ikiye bolerek 1,5 su bardagi suda 3 dk kadar kaynatiyorsun sogani icinde bekleterek hafif iliyor ne sicak olacak nede soguk , bu sekilde sabah aksam gunde 2 defa iciyorsun , 1,5 sb olmasinin sebebi bi kismi buharlastigi icin sana zaten 1 bardak kadar kaliyor osekilde iciyorsun 15 gun boyunca hic aksatnadan, birde keciboynuzu kuru duymustum oda cok etkiliymis ben gec duydugum icin gecikmistik ben sogani icerken oda son 4-5 gun falan icmisti esim ama muhakkak ki etkisi olmustur oda su sekilde 1-5 su bardagi kadar suya 3-4 sap keciboynuzunu 3 e falan bolup kaynamis suya atiyorsun en fazla 3 dk kayniyor fazla kaynamicak cunku 3.dk dan sonra etkisi azaliyormus , soguduktan sonra esin iciyor sabah aksam duymustum ama 1 defa iciyordu esim , umarim etkili olur faydasini gorursunuz en kisa surede

ya ben kin tutamam zaten... saygımdan da asla ödün vermem... bir daha ki gebeliğimde ben 12 haftalık olana kadar kendi annemde dahil hiçbirine söylemek istemiyorum... yani o kadar dayanabilir miyiz bilmiyorum ama en azından kalp atışını duyana kadar bişey yok..

Sen saygida kusur etme canim.birde onlardan beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi olur.Daha mutlu olursun.

yok eşim hep aradaki çizgiyi korumuştur veeeeee bana sahip çıkar asla ezdirmez bilir ki ben laf söyleyemem hele bu talihsiz olaydan sonra daha da düşkün oldu benim üzülmemem için herkesi üzer...

inşallah bişey sorcam kız senin adın gülsüm değil dimi...

kıyamammm ben sana güzel annemmmmmmm maşallahhhhh

cutem nasılsın yaaa.... nasıl gdiyor hamilelikkkkk

cok sukur iyiyiz guzelim. bakalim hareketlerde basladi. Allah herkese nasip etsin.

senin yazdiklarini okudum. ama tarafsiz gozle.kizma bana emi.

ben de iki dusuk ve iki kurtaj yasadim. o duygusalligini cokkk iyi anlarim. nem de yanimda sadece annemi istedim. cunku ben onun parcasiyim ve bir tek o beni anlar. zaten ilkinde kv ankarada yoktu. neyse... kv iki gun sonra tatilden donunce haberi oldu. solugu bende aldilar. benim dusuk riskimin oldugu bildikleri halde gelmemislerdi ama ben yine de gelmelerine bisi demedim. icim cok yandi. o da bana ayni laflari etti ki hergun bendeydi. bu kizlarda hep annelerini istiyr dedi. ben de evet cunku annem beni rahatlatiyr dedim haklisim dedi. ama seninki boyle bir tepki vermemis. hani benim uyiz olmam dogal cunku hergun bendeyken bana laf soktu acimin arasinda. ama sukur seninki onu yapmamis basta. esinin soylemesi senin soyletmen anlmaina gelir ve kv nde alinir.
gelelim ikiye. ben daha acil odasinda basima ne gelecegini beklerken kv; suc oglumda degil. kizinin rahmi cocuk tutmuyr demis anneme. sonradan kv ye de sordum demis. buna ragmen kuratj sonrasi hep bendeydi. hakli olarak istemedim. ona ragmen sirf sinirimi bozmak icin geldi. gene ayni lafi soktu sen beni istemiyrsun vs... aylar sonra kendimi toplayinca dedimki sen bunu bunu demissin, peki seni istememi nasil beklersin dedim. haklisin dedi. neyse...

demek istedogim seninki nasta sen istemedigin icin gelememis. hirs yapmis. kirilmis. evet sonradan laf sokmasaymis iyimis senin duygusalligini anlayabilseymis iyiymis ama cahillik diyelim. biraz karislikli olmus sizin hatalar. istesen cok icinde buyutme artik.

nen bile affetmeye calisiyrm kvyi. oglum icin. ben ne kadar sevmesem dw onun bor babanneye ihtiyaci olacak cunku. ama mesafemi de koyarim orasi ayri. cunku biz cok aci seyler yasadik.

darisi sana olsun kuzum.

anladım canım. belki ilk annene söylemek isteyebilirsin. o zaman da annen haberi yokmuş gibi davransın da daha da içerlemesin kadın.. en iyisi kin tutmaman zaten canım. çünkü boşuna kendine yük etmiş olursun bu durumu. aman neyse boşver sen bu durumları. sen yuvana bebişine bak yaa gerisi boş salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…