Oncelikle esini tebrik ediyorum canim cok destek olmus sana.Kv ye gelince dedigin gibi ictenlikle yaklassaydi boyle olmazdi.Boyle durumlarda insanin kendi annesi kadar kimse olamaz zaten.Gelmezse gelmesin cnm bosver .cok merakli degiliz dimiii.
canim anne gibi kimse olamıyor o yüzden çok şeyy bekleme kv den boşver takma
:) sagol canım benım hakkımızda herseyın hayırlısı ınsallahhhhh sen hamişmisin yoksa benım gıbı her ay boyle heyecanla hamıle kalmayımı umıt edıyorsunn
:)
amiin cümlemize inşaallah,benim tüpler açık,hormonlar istenilen seviye de,herşey çok iyi şükür ki,eşiminde testleri güzel hiç bir sıkıntı yok,hsg den sonra bir kere adet oldum bu ikinci ayım ,klomende 1. ayım klomen artı bal-tarçın-çörekotu takviye,değerlendirmeler gün aşırı,şuanda RABBİM in ol demesini bekliyoruz inşaallah,
tatlim sana tavsiyem keciboynuzunuda kullansin esin, sen sogani.icerken oda keciboynuzuna baslasin arkadasima tavsiye ettim oda gordu faydasini, sogandan daha etkili diyenler bile var , son zamanlarda duymustum ben esim oyuzden az icti ama faydasi olmustur muhakkak
her ay umut ediyorum canım :18: ama bu ay başka şuan içimde gibi hissediyorum Rabbim yanıltmasın.. ay bide bu ay hem eşim hemde iş yerinden bi arkadaşım rüyalarında hamile oldugumu görmüşlereşim ki hiç görmedi şimdiye kadar.. iş arkadaşımada korunuyorum diyodum.. bilmiyodu yani bebek düşündügümü..
1112 geldi mı bugun ben onu görmedim bide kanaması geldi mi merak ettim
canım kendini üzdüğüne değmez tabiki bizim istediğimiz içtenlik o da yoksa gerisi zaten boş...kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
iyiyiz cnm cok sukur oglumla
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.
Bugun gelmedi 1112 ama h.sonu kanamasi baslamisti sanirsam
kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
oyyy oyy masallah tepik atmasi yakindir
regl inin basladigi gunden itibaren 7. gunu basliyorsun bu kure, benimki genelde 5 gun surdugu icin bittikten iki gun sonra basladim , 1 tane kuru sogani kabuklarini soyup ikiye bolerek 1,5 su bardagi suda 3 dk kadar kaynatiyorsun sogani icinde bekleterek hafif iliyor ne sicak olacak nede soguk , bu sekilde sabah aksam gunde 2 defa iciyorsun , 1,5 sb olmasinin sebebi bi kismi buharlastigi icin sana zaten 1 bardak kadar kaliyor osekilde iciyorsun 15 gun boyunca hic aksatnadan, birde keciboynuzu kuru duymustum oda cok etkiliymis ben gec duydugum icin gecikmistik ben sogani icerken oda son 4-5 gun falan icmisti esim ama muhakkak ki etkisi olmustur oda su sekilde 1-5 su bardagi kadar suya 3-4 sap keciboynuzunu 3 e falan bolup kaynamis suya atiyorsun en fazla 3 dk kayniyor fazla kaynamicak cunku 3.dk dan sonra etkisi azaliyormus , soguduktan sonra esin iciyor sabah aksam duymustum ama 1 defa iciyordu esim , umarim etkili olur faydasini gorursunuz en kisa suredeCanım tebrik ederim. nasıl kullandın anlatsana. başka bişiy yaptın mı??
ederim canim tabi !!!!!!!!!
Sen saygida kusur etme canim.birde onlardan beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi olur.Daha mutlu olursun.kukuşlarım haklısınız ama insanın morali bozuluyor
eşin harika davranmış canımmm... mutluluğunuz aşkınız katlanarak ve çoğalarak (bebekle yani) artar inşallahkayınvalidene gelince durumu yeterince idrak edememiş olabilir. hepimizde malesef nefis var ve önce on u devreye sokuyoruz, önyargılı davranıyoruz. keşke eşşin nedenleriyle anlatsaydı annesine. Rabbim yaşatmasın ama senin yerinde olsam ben de aynı şekilde davranırdım canım. insan kendisiyle baş başa kalmak istiyor. ama bunu herkes anlayamıyor işte. sen de uzatma, büyümesin konu. inşallah 2. hamilelğinde kvden de sen de güzel duyguları paylaşırsınız bu da geride kalır canım. sıkma sen canını...
Sen saygida kusur etme canim.birde onlardan beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi olur.Daha mutlu olursun.
inşallah bişey sorcam kız senin adın gülsüm değil dimi...
kıyamammm ben sana güzel annemmmmmmmmaşallahhhhh
cutem nasılsın yaaa.... nasıl gdiyor hamilelikkkkk
sağl canım içiyorum az evvel çorba yaptım zorla içtim vallahii bolda limon sıktım ....portal suyu filan inş. yarına kadar toparlarım hicranım yarın için bana dua eder misin? regliyim edemiyorum
ohh ohh maşallahhh.......çok hareketli bir bebek olacak desne şimdiden bşlamşşş........olsun riski atlatmışsın canım gerisi rabbimin izniyle gelirr merak etmee......
ya ben kin tutamam zaten... saygımdan da asla ödün vermem... bir daha ki gebeliğimde ben 12 haftalık olana kadar kendi annemde dahil hiçbirine söylemek istemiyorum... yani o kadar dayanabilir miyiz bilmiyorum ama en azından kalp atışını duyana kadar bişey yok..
oyyy oyy masallah tepik atmasi yakindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?