elimi arka tarafa uzatip alcam simdide oyle yapiorum zaten
bn halen ısıgı acmyorum ılşkı srasnda hc acmdm utanırımesımden naklen yayın mı yapyoz sankı oluyo btyo karanlıkta bazen arann ısıgını acyorumya su genıtal golgeler ne kadar crkın bı bolge yaaaaa
allah annesine babasına sabır versin çok zor
yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum
38-39kiloydum dugunumde
yakindan koydum bide
hahaaa komiksin elamm yaaaman olur gider bi şekilde evlenmeden öncede eşim sorun yapar diye evlenmeyi düşünüyordum evlendim baktım eşim hic takinti yapmio onca yıl boşuna stes yapmisim
hcranm varya senle ne kadar aynıyız ya bnde evlnmeden kndı kndımı yedm napcm dye evlndm esm sorun ble etmedı nye kndnı strese sokuyn nolck sankı dyo ayyy cnm askım ya kocışı ozledımelimi arka tarafa uzatip alcam simdide oyle yapiorum zaten
alıştıma yapın yatak başlıklarınızı ışıklı alın ben yazın olduğum evden çıkacağım başka eve yatak odası takımım olmadı benim hiç 7 yıldır yatak başlığının şeritleri ışıklı çok beğendim romantzım olur diye alacağım
aminn canım çok zor inanki hiç söz dinlemiyor hırçınlığndan ilaç kolik oldu çocuk bu yaşta sakinleştirici veriyor hatta kendisi bile psikoloğa gidiyorrr inanki ..
hımm gerçekten çok zayıfsın yüzün belli değil ama çıtı pıtı duruyorsunn
38-39kiloydum dugunumde
38-39kiloydum dugunumde
yakindan koydum bide
hcranm varya senle ne kadar aynıyız ya bnde evlnmeden kndı kndımı yedm napcm dye evlndm esm sorun ble etmedı nye kndnı strese sokuyn nolck sankı dyo ayyy cnm askım ya kocışı ozledımkız karnndan yetsemzsn kı
aman ne stres yapıyorunuz Allah aşkına yaa Allahtan benim kociş çok doğalda ybancılık çekmedim
fantezye bk voohhoooooooo
bilmiyorum o gun gelsin bi.cozum buluruz yada uzatir ucuna boncuk takarik tatli gorunur
yakindan koydum bide
yarin dr gidince.kilo olayinida sor
elaammm albumune koyarsan resmi net ve büyük gorebilirummmmm
bilmiyorum o gun gelsin bi.cozum buluruz yada uzatir ucuna boncuk takarik tatli gorunur
ayıp kıııssss
Canim ben telden giriyorum ya resim.minicik gorunuyo patmagimin ucu kadar net degil yani
fstıgım bnm ya bnde koydum yengemle resmmı tek resm bulamdm varda tel de nasılım
beni neden sildiz kizlar kuserim ama yaaaaa
benim bat 8 aralik
ayyy az kalmis canimm yaa hangi gun ikili test nasil oluyor canim
hayatım cnsyetı bellı degldı dmı yoksa bn mı kacrdım gecen senn minign ultrason resmnı esıme gosterdm gozlerne ınanamdı yan gelmş yatyo dyo amaaan sende o kadını hc kafaya takma bebegm bak sende anne olcksın hmde cok gzel bı anne olcksın strese grme kndnı uzme bebişinde içinde aglar yoksa uzulur annesı hersey olcana varr takma bosver bz senn yanndayız hepte yannda olcaz cnm bnm senı cook sevyorum bıtanecıgım
hayırlısıyla canım iyi habeler alısın inşallahhh...........bunlar üzel heyecanlar cnm
olabilir tabiiki bu bebekte %70 down sndromlu tam değil Allahtan ama kalbide delik yazık haftada birkere gider sevindiririm onu bir yıl olcak rehabilitasyon merkezine gidiyor gelişmler var tek sııntı konuşamamsıı herşeyi anlıyor ama konuşamıyor o yüzden biraz sinirliii
yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum
evet martta uye olmuştum ben
yooo az evvelki gelinlikli foton netti gayettttt
tatlım net değil tam yaa!!!!! ama iyi niyetin ve temiz kalbin yüzüne yansımış tatlımmmmmm
yarin dr gidince.kilo olayinida sorteşekkür edrim canım aminnnn rabbim kimsenin yuvasını bozmasin
bu resm nasl goreblyomusunuz
yok benim degil elanin resim net diildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?