Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

alıştıma yapın yatak başlıklarınızı ışıklı alın ben yazın olduğum evden çıkacağım başka eve yatak odası takımım olmadı benim hiç 7 yıldır yatak başlığının şeritleri ışıklı çok beğendim romantzım olur diye alacağım

allah annesine babasına sabır versin çok zor

aminn canım çok zor inanki hiç söz dinlemiyor hırçınlığndan ilaç kolik oldu çocuk bu yaşta sakinleştirici veriyor hatta kendisi bile psikoloğa gidiyorrr inanki ..

yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum

hımm gerçekten çok zayıfsın yüzün belli değil ama çıtı pıtı duruyorsunn

hahaaa komiksin elamm yaa aman olur gider bi şekilde evlenmeden öncede eşim sorun yapar diye evlenmeyi düşünüyordum evlendim baktım eşim hic takinti yapmio onca yıl boşuna stes yapmisim

elimi arka tarafa uzatip alcam simdide oyle yapiorum zaten
hcranm varya senle ne kadar aynıyız ya bnde evlnmeden kndı kndımı yedm napcm dye evlndm esm sorun ble etmedı nye kndnı strese sokuyn nolck sankı dyo ayyy cnm askım ya kocışı ozledım kız karnndan yetsemzsn kı

fantezye bk voohhoooooooo

38-39kiloydum dugunumde

evet biliyordum caanım kilonu ne güzel bende zayıflyabilsem keşkeee anladın sen !!!!!!!

yakindan koydum bide

çok güzel gelin olmuşsun tatlım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah kara kediler daima uzak olsun sizdennnnnn

ayyyy:26::26::26:

bilmiyorum o gun gelsin bi.cozum buluruz yada uzatir ucuna boncuk takarik tatli gorunur

ayıp kıııssss

Canim ben telden giriyorum ya resim.minicik gorunuyo patmagimin ucu kadar net degil yani

yooo az evvelki gelinlikli foton netti gayettttt

fstıgım bnm ya bnde koydum yengemle resmmı tek resm bulamdm varda tel de nasılım

tatlım net değil tam yaa!!!!! ama iyi niyetin ve temiz kalbin yüzüne yansımış tatlımmmmmm

ayyy az kalmis canimm yaa hangi gun ikili test nasil oluyor canim

3 aralıkta gidecem cnm Allahın izniyle...bebekte bi problem olup olmadığına bakılıyo...

yok bebeğim daha cinsiyet belli değil ama erkekse bi dahaki gidişimde belli olabilir. haklısın cnm çok stres yaptım ama gerçekten dayanılacak gibi değildi.bebegim iyi ki varsın ya ben de seni çok seviyorum. benim bebek keyifli ya, seninki daha da keyifli olur inşallahhhhhh...ama gördün mü bi eli de ensede sıpanın :)

cnm benim çok teşekkür ederim, inşallah hayırlı haberlerle gelebilirim.

yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum

çok hoş hatunsun sen zaten...

yarin dr gidince.kilo olayinida sor teşekkür edrim canım aminnnn rabbim kimsenin yuvasını bozmasin

nedeyim kilo olayını sor dedin ya????
amiinn canım kızlar benim grip ilerledi ağırlaşmadan gidip duş alayım temizleneyim malum yarın doktora gitçemm birazdan çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…