Teyzesi yer onu yer hamile oldigumu ogrenmeden once sana bisey demistim hatirliyomusun melegine soyle benim melegimide getrsin demistim sende soyledim teyzesi demistin simdi tekrardan soyluyorum minisimize soyle bana saglikli bi sekilde bebegimi getorsin acele etsin tembihle cabucak gelsin :-* :-*
Anladim canim benim beyenen beyenmis de en son amann napacazzz nasil kolayina geliyosa oyle yap ama hamile kaldiginda son zamanlarina dogru agdaciya git tertemiz yapar her yerlerini
ya pardon da senn evıne senn esyalarına nasl karısablır bu kadın ona neyms tepsıden falan oturup rahat rahat yemek yemek ıçin istyo bu bnce
tmm artik sende at kafandan kv ni az gir gir samata yapalim
öksürük beni de sikistiriyo sabaha karşı ya
Kesonlikte buna cani gonulden inaniyorum bitanem insallah kanamam persembe weya cuma biter bol mik mik li zamana giriyoruz kocisimlede nerdeyse 2 haftadir mik mik yapmadik aklima bile gelmedi hamisken konusmustuk hicranla falam hatta dun yattim kocisimin koynuna ozlemisim meger sebegi
var canim popoya dogru kenarlari o arka tarafi bende eldivenle aliyorum orta kismida kesiyorumbenimki pkodan
esımn kuzenıne bebegn down sendrmlu dedıler alalım dedıler oda kbul etmedı aldrmayı bebegn ne sucu var kesnlıkle aldrmm ddı gunlerce agladı ama cocuk sapa saglm hc bseyı yok bnce allhm bızı sınıyo
kuzum bende agdaciya gidemem utanirim ya....birda canim çok tatlı kalin olunca çok canım yaniyo...ilerde nasıl olacak hic bilmiyorum ya... Poooffff stres oldum heee
hamıleyken alamadgm zmnlar mı kuafore gdym ama utnırım
ayyy az kalmis canimm yaa hangi gun ikili test nasil oluyor canim
diyorum yaaa ben ne istediğini biliyorum da neyseeeee :) valla öyle yaaa, etkisinden kurtulmam lazım acilen yoksa ben de kafayı yicem. kızlar 1 hafta kaldı ikili tarama testine, heyecan bastı...
kuzum bende agdaciya gidemem utanirim ya....birda canim çok tatlı kalin olunca çok canım yaniyo...ilerde nasıl olacak hic bilmiyorum ya... Poooffff stres oldum heee
hele sir agdaaa tam bir felakeett
ayyy hcranm ıste hamıleykn en cok cekındgm bu bnm napcaz kuaforemı gtcezkuzum bende agdaciya gidemem utanirim ya....birda canim çok tatlı kalin olunca çok canım yaniyo...ilerde nasıl olacak hic bilmiyorum ya... Poooffff stres oldum heee
Ne utancan canim ya alamicaksin sonucta ben 2kere gittim agdaciya bi ilk ewlenecegim zaman bide ewlilik yil donumumuzde zaten yil donumude felakete donustu gorumcem ameliyat olacakti gunu belli degildi dr aramislar yarin gelin demis kayin pederimle geldiler bende kaldilar butun herseyim mahfoldu bide soyledim ewlilik yil donumum diye yemege gidemedik hediyelerimizi bile odamizda werdik aglamaktan mahfoldum aklima geldikce gorumceme kiziyorum bide onlarla benim ew arasi 7km git ewinde dur ya sabah gidilcek nasilsa hastaneye ewinden git bende ne kaliyosunuz dimi:-@
diyorum yaaa ben ne istediğini biliyorum da neyseeeee :) valla öyle yaaa, etkisinden kurtulmam lazım acilen yoksa ben de kafayı yicem. kızlar 1 hafta kaldı ikili tarama testine, heyecan bastı...
down sendromlu denen çocukların yarisi sapasaglam doguyooooo... Ondan sonra tüm anneler kötü bi hamilelik geciriyor agliyor hosuna üzülüyor böyle şeyler yaşayan da var
yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum
ben gidemem kuafore canim yaa pooff
allah annesine babasına sabır versin çok zor
yok kuzum ben gidemem yaa benim cok utanirim acmaya esimden bile utaniyorum hala... Bak bende gelinlikli resmi koydum
ayyy hcranm ıste hamıleykn en cok cekındgm bu bnm napcaz kuaforemı gtcez
utanırım ya hcranmda utanyo kaldk mı bole:26: senn azsa rahatca acmssndr alt trafı ya bz napalım
ben gidemem kuafore canim yaa pooff
elacım vallahi bende hamiş olursm inşallah en çok düşündüğüm konu bu inanki acımasında değilim de bebişe bir zararı olur mu o an kasılmadan acıdan dolayı ben ondan korkuyorum bence doğuma 3 4 ay kala alıştırın yoksa girek giderseniz çok acır bence......
hahaaa komiksin elamm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?