Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anam kadına bak kız varya bn gıcık oldum sen anlatınca ya sen napyosun cnm arkadasm hadı sıkıysa sana solesn sznle otrablrmym dye bune ay bogasm geldı valla

yaaa elaaaam bi de beni düşün. ben aşırı sabırlı merhametli bi insandım ama bu kadına karşı içimde hiç merhamet sevgi falan kalmadı. olmuş 75 yaşında hala aklı ara bozmakta. geçen bana diyo ki buraya yuvarlak tepsi al, almıcam ihtiyacım yok kullanmıyorum dedim. akşam eşime gizli gizli size yuvarlak tepsi lazım diyo. şeytan dedi al bi tepsi geçir kafasına görsün.

evet haklısın canım bak benim down sendromlu bebeği olan ark. var bebek karnındayken doktor bilememiş salak nasıl anlamadıysa doğdu şuan Allaha şükür bebekliğindne daha iyi şuan 5 yaşında...bu şekilde de bir sorunun olabilirdi tatlım üzülme hayırlısı böyleymişş sağlıksızdı diyordun belkide engelli olacaktı öyle düşün ve şükret halinee canım ..

Sukret canim cok dua et bebegini Rabbim sana size bagaslasin kotu seyler aklina getirme insallah saglicakla minisimiz gelcek sana hayirlisi ile

inşallahhhh............iyi düşün iyi olsun hicranımmmmmmmmmmmmteyzesi yicek onu ham yapçakkkk

ahh kuzummm yaaa hamile hamile strese sokuyorlar seni kiyamam ne olur sakin ol... Merhamet saygı bi yere kadar ne demek birlikte yasayalım evlendirin bari kiss

kız onu kimse almaz akşama kadar agız şapırdatıyor, bi koltuktan kalkıp diğerine yatıyo. amannnnnn neyse gitti yaaa gelmez inşallahhhh bi daha uzun süre...geçen akşam da diyo ki siz hiç konuşmuyosunuz hep böyle misiniz? dilimin ucuna geldi az daha dicektim yok sen olmayınca çok eğleniyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz hatta çocuk bile yapıyoruz zor tuttum kendimi valla...

ya pardon da senn evıne senn esyalarına nasl karısablır bu kadın ona neyms tepsıden falan oturup rahat rahat yemek yemek ıçin istyo bu bnce

sen hep duamdasin canim benim benim icin ayrisin ins sende hemen hamile kalcan saglikli sağlıklı buyuticez miniklerimizi
Sende benim icin cok ayrisin bitanem benim seni cok sewiyorum her gece senonle we sizinle dualarim bebegini sana bagislasin diye canim benim
Amin bitanem insallah Rabbim biran once bizede nasip etsin tekrardan saglikli bi gebelik insallah
Tabikide canim artik saglikli bi gebelik insallah Rabbim nasip eder oyle bi aci Allahim yasatmasin hic kimselere banada
agda yapamam kı bn eldvenle alıyorum heryerımı gobegme dogruda ckmaya basladı doktora gtmcem nerdeyse alıyorum ama bacak bolgem ala ala karardı ck mutsuz oldum popoya gden yolda faln hep var bıktııım

Eldiwan karartiyomis canim sen agdaya basla o kadar tug olmasi problem bi dr a git sen bence o kadari fazla degil mi

önemli değil canım yaa tabiki konusacaksiniz ama bu konular konusunca sizide üzüyor....

Benimde ruyalarima giriyor düşük yaptigimi görüyorum

haklısın canım ....... nedeyimmmmmmm...............öksür öksürr ciğerlerim acıdı vallahii gece uyku yok banaaaaa

amin 1112 canım aminnn .........inşallah Allahın izniyle bebişimiz olacak bebiş o göbişte 9 ay duracakkk arkadaşşşş okadarr

hcranmnda oleyms ya hanı bkını bolgesı dyolrya kılot czgsnn oldgu yerler bacak kısmı yanı
tmm artik sende at kafandan kv ni az gir gir samata yapalim

bebegm sendemı bnm gbısın senndemı heryernde var

hamileyken ogrenseydi ne olacakti
Aldiracak miydi bebegini bazen bilemeye biliyorlar bazende down sendromlu deniyo sapasaglam doğuyo çocuk

öğrensemde aldırmazdım ama kendimi hazırlardım diyor birden öğrenince yıkılmış yazık sütü kesilmiş emmemiş annesi .........yavrucağızzz

amin 1112 canım aminnn .........inşallah Allahın izniyle bebişimiz olacak bebiş o göbişte 9 ay duracakkk arkadaşşşş okadarr

Kesonlikte buna cani gonulden inaniyorum bitanem insallah kanamam persembe weya cuma biter bol mik mik li zamana giriyoruz kocisimlede nerdeyse 2 haftadir mik mik yapmadik aklima bile gelmedi hamisken konusmustuk hicranla falam hatta dun yattim kocisimin koynuna ozlemisim meger sebegi

öğrensemde aldırmazdım ama kendimi hazırlardım diyor birden öğrenince yıkılmış yazık sütü kesilmiş emmemiş annesi .........yavrucağızzz

esımn kuzenıne bebegn down sendrmlu dedıler alalım dedıler oda kbul etmedı aldrmayı bebegn ne sucu var kesnlıkle aldrmm ddı gunlerce agladı ama cocuk sapa saglm hc bseyı yok bnce allhm bızı sınıyo

allah razi olsun canim benim... Ben ve bebisimde seni cok seviyoruzzz
Teyzesi yer onu yer hamile oldigumu ogrenmeden once sana bisey demistim hatirliyomusun melegine soyle benim melegimide getrsin demistim sende soyledim teyzesi demistin simdi tekrardan soyluyorum minisimize soyle bana saglikli bi sekilde bebegimi getorsin acele etsin tembihle cabucak gelsin :-* :-*
hcranmnda oleyms ya hanı bkını bolgesı dyolrya kılot czgsnn oldgu yerler bacak kısmı yanı

bebegm sendemı bnm gbısın senndemı heryernde var

Anladim canim benim beyenen beyenmis de en son amann napacazzz nasil kolayina geliyosa oyle yap ama hamile kaldiginda son zamanlarina dogru agdaciya git tertemiz yapar her yerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…