- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
anam kadına bak kız varya bn gıcık oldum sen anlatınca ya sen napyosun cnm arkadasm hadı sıkıysa sana solesn sznle otrablrmym dye bune ay bogasm geldı valla
önemli değil canım yaa tabiki konusacaksiniz ama bu konular konusunca sizide üzüyor....
allah korusun sorunlu dogsaydi daha çok üzülürdün sagliksiz olduğu için düştü canım yada doğduktan sonra kaybedenler var onlar ne yapsin beterin beteri var haline şükret canım seni sağlıklı bi gebelik bekliyor
Sukret canim cok dua et bebegini Rabbim sana size bagaslasin kotu seyler aklina getirme insallah saglicakla minisimiz gelcek sana hayirlisi ile
ahh kuzummm yaaa hamile hamile strese sokuyorlar seni kiyamam ne olur sakin ol... Merhamet saygı bi yere kadar ne demek birlikte yasayalım evlendirin bari kiss
yaaa elaaaam bi de beni düşün. ben aşırı sabırlı merhametli bi insandım ama bu kadına karşı içimde hiç merhamet sevgi falan kalmadı. olmuş 75 yaşında hala aklı ara bozmakta. geçen bana diyo ki buraya yuvarlak tepsi al, almıcam ihtiyacım yok kullanmıyorum dedim. akşam eşime gizli gizli size yuvarlak tepsi lazım diyo. şeytan dedi al bi tepsi geçir kafasına görsün.
Sende benim icin cok ayrisin bitanem benim seni cok sewiyorum her gece senonle we sizinle dualarim bebegini sana bagislasin diye canim benimsen hep duamdasin canim benim benim icin ayrisin ins sende hemen hamile kalcan saglikli sağlıklı buyuticez miniklerimizi
Amin bitanem insallah Rabbim biran once bizede nasip etsin tekrardan saglikli bi gebelik insallahhaklısın tatlım bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum rabbim dayanma gücü versin canım benim yeni zamana yeniiklere hazırlıklı olmaya çalışşş...........toparlannn
anladım canım
evet öyle ama kontrolün ne zaman reglin bitince mi??
ağlama desemde boş biliyorum ama şunu unutma şükürler olsun hamiş kalabildin ve gene ALLAHIN İZNİYLE KALAB İLECEKSİN SAKIN salma kendini bırakma tamam mı söz müüüüüüüüüüüü???????????
haklısın tatlım sana da hamiş hamiş üzdük kusurumuza bakma lütfen sorduğu için bende cevap verdim aynı şeyide yaşadığım için yazmak istedim ...........
Tabikide canim artik saglikli bi gebelik insallah Rabbim nasip eder oyle bi aci Allahim yasatmasin hic kimselere banadaallah korusun sorunlu dogsaydi daha çok üzülürdün sagliksiz olduğu için düştü canım yada doğduktan sonra kaybedenler var onlar ne yapsin beterin beteri var haline şükret canım seni sağlıklı bi gebelik bekliyor
agda yapamam kı bn eldvenle alıyorum heryerımı gobegme dogruda ckmaya basladı doktora gtmcem nerdeyse alıyorum ama bacak bolgem ala ala karardı ck mutsuz oldum popoya gden yolda faln hep varbıktııım
önemli değil canım yaa tabiki konusacaksiniz ama bu konular konusunca sizide üzüyor....
Benimde ruyalarima giriyor düşük yaptigimi görüyorum
hamileyken ogrenseydi ne olacakti
tmm artik sende at kafandan kv ni az gir gir samata yapalim
hcranmnda oleyms ya hanı bkını bolgesı dyolrya kılot czgsnn oldgu yerler bacak kısmı yanıSende benim icin cok ayrisin bitanem benim seni cok sewiyorum her gece senonle we sizinle dualarim bebegini sana bagislasin diye canim benim
Amin bitanem insallah Rabbim biran once bizede nasip etsin tekrardan saglikli bi gebelik insallah
Tabikide canim artik saglikli bi gebelik insallah Rabbim nasip eder oyle bi aci Allahim yasatmasin hic kimselere banada
Eldiwan karartiyomis canim sen agdaya basla o kadar tug olmasi problem bi dr a git sen bence o kadari fazla degil mi
tmm artik sende at kafandan kv ni az gir gir samata yapalim
hamileyken ogrenseydi ne olacakti
Aldiracak miydi bebegini bazen bilemeye biliyorlar bazende down sendromlu deniyo sapasaglam doğuyo çocuk
öksürük beni de sikistiriyo sabaha karşı ya
amin 1112 canım aminnn .........inşallah Allahın izniyle bebişimiz olacak bebiş o göbişte 9 ay duracakkk arkadaşşşş okadarr
var canim popoya dogru kenarlari o arka tarafi bende eldivenle aliyorum orta kismida kesiyorum
öğrensemde aldırmazdım ama kendimi hazırlardım diyor birden öğrenince yıkılmış yazık sütü kesilmiş emmemiş annesi .........yavrucağızzz
Teyzesi yer onu yer hamile oldigumu ogrenmeden once sana bisey demistim hatirliyomusun melegine soyle benim melegimide getrsin demistim sende soyledim teyzesi demistin simdi tekrardan soyluyorum minisimize soyle bana saglikli bi sekilde bebegimi getorsin acele etsin tembihle cabucak gelsin :-* :-*allah razi olsun canim benim... Ben ve bebisimde seni cok seviyoruzzz
hcranmnda oleyms ya hanı bkını bolgesı dyolrya kılot czgsnn oldgu yerler bacak kısmı yanı
bebegm sendemı bnm gbısın senndemı heryernde var
var canim popoya dogru kenarlari o arka tarafi bende eldivenle aliyorum orta kismida kesiyorumbenimki pkodan
down sendromlu denen çocukların yarisi sapasaglam doguyooooo... Ondan sonra tüm anneler kötü bi hamilelik geciriyor agliyor hosuna üzülüyor böyle şeyler yaşayan da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?