takvim neden yapmadın kendine yapsaydın yaaa!!!!!!!
inşallah hakkında hayırlısı canım ......olabilşrrrrr utanıyor demekkiiiiiiii
Takilmayalim byle seylere canim sorcaz tabikide herseyi biz birbirimiDen destek aliyorizkiisss herseyimizi paylasiyoruz surdaaa sanki ne sorduysakkk allam yarebbim yaa
baristik canim ben bu ata çok alingan oldum çok sinirli oldum yaa kusura bakmayin emii
takvim neden yapmadın kendine yapsaydın yaaa!!!!!!!
inşallah hakkında hayırlısı canım ......olabilşrrrrr utanıyor demekkiiiiiiii
canim disarda herseyi sorup konusamadgmz icin burdayiz zaten. Hicran abes bisey sormadi. Hepimiz boyle seyler soruyoruz konusuyoruz. Dun sende buna benzer sorular sordun kimse ozelden sor demedi dememeli de zaten. Uzuldum boyle tepki vermene
hicranimizzz bitaneeeee o sorcak tabi burda ayip falan yok bebegim biz birbirimizle herseyi konusup karrlastiriyoruz anlicagin ozellik biseyde degil soyledigi sey hayatim takilmayalim byle seylere ;-)
baristik canim ben bu ata çok alingan oldum çok sinirli oldum yaa kusura bakmayin emii
kııııız sen alt trafı almaya gtmedn mı daha
Takilmayalim byle seylere canim sorcaz tabikide herseyi biz birbirimiDen destek aliyoriz
Yaptim ama kese 16mm olunca gorunecekmis pirinç tanem inşallah Allahimin izniyle :)
aglama bebegim sorun sende değil bende
afedersiniz ben şakayla karışık yazmıştım yine yanlış anlaşıldım,sevmiyorum bu durumları,sizede bir daha birşey sormam merak etmeyin,
afedersiniz ben şakayla karışık yazmıştım yine yanlış anlaşıldım,sevmiyorum bu durumları,sizede bir daha birşey sormam merak etmeyin,
yok tatlım şimdi ççıkacağım gideceğim sobayı açtım ısınsın diye içersi sonra iyice hasta olurum zate gribim...
aynennnnnnnn!!!!!!!!
hepimiz birbirimizi idare edeceğiz kusum olsun varsın üzülme sennnnnnnn
cnm resmn yok mu hc mrak ettım senı koysana bn esmden ızn aldm koy ddı ama gerı degstr ddı smdı
hcranm varya senle ne kadar aynıyız ya bnde evlnmeden kndı kndımı yedm napcm dye evlndm esm sorun ble etmedı nye kndnı strese sokuyn nolck sankı dyo ayyy cnm askım ya kocışı ozledımkız karnndan yetsemzsn kı
fantezye bk voohhoooooooo
balimmm yapma böyle lütfen benim yazdıklarımı oku
kızlar aynı dertten bende de var :):)ben tüy dökücü krem kullanıyorum haftalık bide jilet kullanıyorum hamiş olunca da öyle yaparım ben kuaföre gidemem o iş için utanırım :):)
sende bizdensin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?