Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim disarda herseyi sorup konusamadgmz icin burdayiz zaten. Hicran abes bisey sormadi. Hepimiz boyle seyler soruyoruz konusuyoruz. Dun sende buna benzer sorular sordun kimse ozelden sor demedi dememeli de zaten. Uzuldum boyle tepki vermene

hicranimizzz bitaneeeee o sorcak tabi burda ayip falan yok bebegim biz birbirimizle herseyi konusup karrlastiriyoruz anlicagin ozellik biseyde degil soyledigi sey hayatim takilmayalim byle seylere ;-)

afedersiniz ben şakayla karışık yazmıştım yine yanlış anlaşıldım,sevmiyorum bu durumları,sizede bir daha birşey sormam merak etmeyin,

baristik canim ben bu ata çok alingan oldum çok sinirli oldum yaa kusura bakmayin emii

allhm yaaaaaa hcranm senn alttakı yazıyı okuyunca bı mutlu olyorum kı anlatamm dusunsene senn karnndakı bebegn olusuyo elı ayagı oluscakmıs bebegm yerım bn onu yaaaa

kııııız sen alt trafı almaya gtmedn mı daha

yok tatlım şimdi ççıkacağım gideceğim sobayı açtım ısınsın diye içersi sonra iyice hasta olurum zate gribim...

Takilmayalim byle seylere canim sorcaz tabikide herseyi biz birbirimiDen destek aliyoriz

aynennnnnnnn!!!!!!!!

baristik canim ben bu ata çok alingan oldum çok sinirli oldum yaa kusura bakmayin emii

hepimiz birbirimizi idare edeceğiz kusum olsun varsın üzülme sennnnnnnn

Yaptim ama kese 16mm olunca gorunecekmis pirinç tanem inşallah Allahimin izniyle :)

anladım cnm ....inşallah görürsün bir dahaki giişindee

afedersiniz ben şakayla karışık yazmıştım yine yanlış anlaşıldım,sevmiyorum bu durumları,sizede bir daha birşey sormam merak etmeyin,

ya kıslar nden uzatıyosunuzkı tamm oldu bttı kapatın aaaaaaaa abla sende bze bseyler sorcaksın yok ole uffffff streslı zmnlarımz blıyosunuz yapmayın boleeeeeee

Canim hayir sakin yanlis anlama bizi cok uzulurum boyle konusma sakin sadece hepimiz burda arkadasiz herseyi konusa biliyoruz bende bazi seyleri sewmiyorim o konuda haklisin belki ama tepki falan wermem herkez ozgur cunku burda sakin yanlis anlama beni gercektwn cok uzulurum hicranda benim gibi dusunuyodur eminimki

kızlar aynı dertten bende de var :):)ben tüy dökücü krem kullanıyorum haftalık bide jilet kullanıyorum hamiş olunca da öyle yaparım ben kuaföre gidemem o iş için utanırım :):)

kızlar aynı dertten bende de var :):)ben tüy dökücü krem kullanıyorum haftalık bide jilet kullanıyorum hamiş olunca da öyle yaparım ben kuaföre gidemem o iş için utanırım :):)

evet ya hcranla bn aynı derttenz heryermzde var napcz blmyoruz

Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…