Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar aynı dertten bende de var :):)ben tüy dökücü krem kullanıyorum haftalık bide jilet kullanıyorum hamiş olunca da öyle yaparım ben kuaföre gidemem o iş için utanırım :):)

Eneeee hamis olunca tüy dokucunun ne işi var orda Bebisim zararlı öyle şeyler aman ha. Ağda cirt cirt bitti :)))

kışlar güzel anne adayları ve hamiş müstakbel anneler hepinizi öpüyorum ben kaçar malum yarın doktor günü ....... benim için dua edebilirseniz en azından bildiğiniz duaları sevinirim inankii benim için yarın çok önemli ...........şimdden eden de etmeyende sağolsun öpüyorum sizlerii kocamann yarın inşallah iyi habrlle gelirimmmmm

Canlaaarr ben esimle kinusuyordum o yüzden geç cevap yazdım kustugum için değil seviyorum hepinizi ya sarilalim

Kiscelerim hiç yakismio size biz burda kardesiz ya bazen anamizla bile paylasmadgmiz şeyleri birbirimzle paylasiorz bu topikte sinir stres trip yasakkkk şimdi benn koydum bu yasaklari

Kiscelerim hiç yakismio size biz burda kardesiz ya bazen anamizla bile paylasmadgmiz şeyleri birbirimzle paylasiorz bu topikte sinir stres trip yasakkkk şimdi benn koydum bu yasaklari

İlk defa boyle oluyo burda we uzucu bi durum bizi yanlis anladi sanirim kustumu ki :-(

cnm resmn yok mu hc mrak ettım senı koysana bn esmden ızn aldm koy ddı ama gerı degstr ddı smdı[/QUOTE]

tatım birazdan beni merak edenler profilime gelip bakabilirler avatarıma olmadı denedim ....

Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo

emla krem nedir canım hiç duymadım bahseddermisin birazzz

cnm resmn yok mu hc mrak ettım senı koysana bn esmden ızn aldm koy ddı ama gerı degstr ddı smdı

tatım birazdan beni merak edenler profilime gelip bakabilirler avatarıma olmadı denedim ....

emla krem nedir canım hiç duymadım bahseddermisin birazzz[/QUOTE]

hanı goremedımmmmm

Emla krem canlarim eczaneden aliyosunuz sigorta karsilamiyo tek tek olarakta bazi eczaneler satiyo paket olarakta 55tl tane ile 12tl ama tane olarak her eczane satmaz paketin icinde 5tup war ozel bolgeye surun kremi poseti kilot tarzi alt yanlarindan kesin gecirin totonuza 45dk bekleyin we sonra cirt cirt acisiz hemde kaymaga gel sonraaa :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…