kızlar aynı dertten bende de var :):)ben tüy dökücü krem kullanıyorum haftalık bide jilet kullanıyorum hamiş olunca da öyle yaparım ben kuaföre gidemem o iş için utanırım :):)
Sana sorma demedik ki( bos yere alindin. Neyse hepimiz gerginiz herhalde uzatmayalim
Eneeee hamis olunca tüy dokucunun ne işi var orda Bebisim zararlı öyle şeyler aman ha. Ağda cirt cirt bitti :)))
güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo
Beni yanlis anladi sanirim cok uzuldum byle olmasina kotu bseyde demedim ki offf :-(Canlaaarr ben esimle kinusuyordum o yüzden geç cevap yazdım kustugum için değil seviyorum hepinizi ya sarilalim
slm kızçeler nasılsınız tüylerden benmde problemim var malum pko olunca kaçınımzz son
Kiscelerim hiç yakismio size biz burda kardesiz ya bazen anamizla bile paylasmadgmiz şeyleri birbirimzle paylasiorz bu topikte sinir stres trip yasakkkk şimdi benn koydum bu yasaklari
Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo
güzel haberlerini bekliyoruz canım
hic uzmuyo teysesi cok iyi anladiyoruz biz
cnm resmn yok mu hc mrak ettım senı koysana bn esmden ızn aldm koy ddı ama gerı degstr ddı smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?