Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

krem srdukten sonramı agda yapyosun anlamdm hcccccc

Ay bu süper bisi yaaaa :)))ilerde kullanırım simdi olmazda

küsmedim yanlış anlaşıldım,ben hicran a takmayacağı için şakayla karışık birşey söyledim ki ben konuları yanlış anlamışım,ışıklı yatak,fantazi gibi kelbimeler geçip hicran da pozisyon deyince ben espriden anlayacağınızı düşünerek mahrem dedim ama yok hicraımız bir tane falan,ben 2. mesajda şaka olduğunu diğer gelenlerde de affet dediğimi biliyorum,
neyse bende gerginim demekki kusura bakmayın çıkıyorum ben hayırlı akşamlar

krem srdukten sonramı agda yapyosun anlamdm hcccccc

Kremi suruyosun 45dk bekliyosun uyusmasini sonra agda yapiyosun canim ama pazar posetleri war ya yanlarini kes kilot gibi giy posti hava almasin ozel bolgen guzelce emsin uyustursun diye

pko nasl anlasılır bnde pko yok ama bnmde alt tarafı napcm blmym

pko adet geçikmesi kilo işte tüylenme en önemlisi biraz bebiş için uğraşıyosun epilasyon aletini dene cnm ilk zamanlar zor oluyo ama sonra gıdıklıyo gibi oluyo şahzen ben her yerimi epilasyon aletiyle alıyorum hiç jilet feln sürmedim

Topigmizin anasi sın sen abla olur böle şeyler kardeşler arasında

Kremi suruyosun 45dk bekliyosun uyusmasini sonra agda yapiyosun canim ama pazar posetleri war ya yanlarini kes kilot gibi giy posti hava almasin ozel bolgen guzelce emsin uyustursun diye

agda yapmayı beceremyorum

profilime koydum resmimi bakın ben çıkacağım kızlar daha işim varrr

cnm ama bzm genıtal bolgenn bacak kısmı ve popo kısmndada var kıllr nasl alalım acır eldvnle alıyorum boynumagrıyo snra

Kizlar canim skildi bu duruma ben cikiyorim yanlis anlasildik sanirim ama cok uzuldum bu duruma kotu bi niyet yok hic bseyde herseyde solugu burda aliyoruz birbirimzle paylasiyoruz sinirlerim duygularim zaten karma karisik bide boyle olmasi daha cok uzdu beni iyi aksamlar hepinize hepinizi cok sewiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…