albume koyda net goreyim seni kuzum
İlk defa boyle oluyo burda we uzucu bi durum bizi yanlis anladi sanirim kustumu ki :-(
Emla krem canlarim eczaneden aliyosunuz sigorta karsilamiyo tek tek olarakta bazi eczaneler satiyo paket olarakta 55tl tane ile 12tl ama tane olarak her eczane satmaz paketin icinde 5tup war ozel bolgeye surun kremi poseti kilot tarzi alt yanlarindan kesin gecirin totonuza 45dk bekleyin we sonra cirt cirt acisiz hemde kaymaga gel sonraaa :-D
Bianda herkes hicrana yazinca o suclanmis gibi olmuş alınmış olabilirama burda hepimiz birbirimizi cok seviyoruz yanlismi bliorum:26:
Emla krem canlarim eczaneden aliyosunuz sigorta karsilamiyo tek tek olarakta bazi eczaneler satiyo paket olarakta 55tl tane ile 12tl ama tane olarak her eczane satmaz paketin icinde 5tup war ozel bolgeye surun kremi poseti kilot tarzi alt yanlarindan kesin gecirin totonuza 45dk bekleyin we sonra cirt cirt acisiz hemde kaymaga gel sonraaa :-D
krem srdukten sonramı agda yapyosun anlamdm hcccccc
Hayr tabikide hepimiz birbirmizi cooooook sewiyoruz hemdee
pko nasl anlasılır bnde pko yok ama bnmde alt tarafı napcm blmym
küsmedim yanlış anlaşıldım,ben hicran a takmayacağı için şakayla karışık birşey söyledim ki ben konuları yanlış anlamışım,ışıklı yatak,fantazi gibi kelbimeler geçip hicran da pozisyon deyince ben espriden anlayacağınızı düşünerek mahrem dedim ama yok hicraımız bir tane falan,ben 2. mesajda şaka olduğunu diğer gelenlerde de affet dediğimi biliyorum,
neyse bende gerginim demekki kusura bakmayın çıkıyorum ben hayırlı akşamlar
Ay bu süper bisi yaaaa :)))ilerde kullanırım simdi olmazda
Kremi suruyosun 45dk bekliyosun uyusmasini sonra agda yapiyosun canim ama pazar posetleri war ya yanlarini kes kilot gibi giy posti hava almasin ozel bolgen guzelce emsin uyustursun diye
cinsellik konusmuyorduk biz... Sen öyle anladin ama ben hamilelikten dolayi sordum pozisyon olayinj keşke sormaz olaydim canim yanlış anlaşılma oldu bende bisey sormam artik
kuzum takiliyorduk birbirimize ciddi değildi ama öyle göründü alinacak bisey yoook
pko adet geçikmesi kilo işte tüylenme en önemlisi biraz bebiş için uğraşıyosun epilasyon aletini dene cnm ilk zamanlar zor oluyo ama sonra gıdıklıyo gibi oluyo şahzen ben her yerimi epilasyon aletiyle alıyorum hiç jilet feln sürmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?