Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hic uzmuyo teysesi cok iyi anladiyoruz biz sen nasılsın ne yapion

şuanlık iyiyim bugün dr gittim herşey yolunda dedi iğneyi vurma artık dedi 3 gün ilişki dedi pazartesi gel dedi o kadar çok yoğundu soramadım kaç yumurtam var felan diye ama hayırlısı olsun bu akşam bizim evde şenlik var eşimi beklettim kaç gündür dr gün söyleyene kadar diyetteydi bugün ziyafet vericem ona cnm

cinsellik konusmuyorduk biz... Sen öyle anladin ama ben hamilelikten dolayi sordum pozisyon olayinj keşke sormaz olaydim canim yanlış anlaşılma oldu bende bisey sormam artik

kızlar albüme resmimi koydum bakında neşeniz yerine gelsin dermişimmmmmmm

kuzum takiliyorduk birbirimize ciddi değildi ama öyle göründü alinacak bisey yoook

hicrancıımm kusuruma bakma ama cidden şaka yapmıştım,yoksa aynen aynı soruları dün ve bugün afedersiniz diyerek ben sormuştum, böyle bir yazı yazdığıma da inanamıyorum hepinizden özür dilerim hoşgörünüze sığınıp çıkıyorum

canım benim bat 8 aralık ama sakız makız istemiyorum.. zahmet olmazsa bana bu simgeyi yapar mısın

cnm ama bzm genıtal bolgenn bacak kısmı ve popo kısmndada var kıllr nasl alalım acır eldvnle alıyorum boynumagrıyo snra

kızçem benmde var ben bi başlıyorum tam bir saatimi alıyorum bacaklar alt bölge koltuk altı felan bir saat onnda çözümünü buldum takıyorum kullaklıkları kulağıma hem müzik dinliorum hem işimi görüyorum cnmda sıkılmıyo ama işte alışkanlık benm ilk tüylerim çıktığında annem sakın jilet sürme dedi ben hiç sürmedim alıştım artık

Aynen bende muziksiz yapamam hem acıyi da fazla düşündurmuyor:)) kökü kuruyasica killar cikmasalar ii olur ama napalim:)

tamam cnm ben kaçtım pekde merak eden yok beni sanırsam neyse öptüm kaçtım benn

Bakinnnn bu benim kuzenimmm amcam 42yasindayken oldu buyuk oglu askerdeydi oldugunda dkh kullaniyordu yengem ama hamile kaldı bu bicirik oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…