Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bn evlenelı 18 ay oldu cnm 18 aydrda bebek ıstyorum herseymz temz cktı sukur asılma oldum 10gun oldu inş tutar sennnn? cnm

ben evlendim 2 ay korundum sonra bıraktım 9 ay felan oluyo korunmayalı bu 3 ayım dr giditorum pkoluyum ben dr da ilk ayım çok güzelgeçti ama olmadı geçen ay büyümedi bu ay büyümüş 3 gün ziyafetimiz var sonrası allaha kaldı artık bbişimi verirse vercek artık bu ay

siyaaaaahhhhhhhhhhh

evet bayılırım siyaha icrnım bak ne anlatcam şimdi düğün alışverindeyiz saten gecelik alıcaz annemler felan renklilere bakıyo ben siyah istiyorum geziyoruz geziyorum bulamdık siyah ssateni annemler kızım siyh olurmu karalarımı bağlancan renkli al yok ben tutturdum siyah sonnda bulduk ama gezmediğimiz dükkan kalmadı ben siyahı çok severim iç çamaşırında allahım tüm gecelikter beyaz beyaz hiç güzel deği ben zaten beyazım çiğ duruyo üstümde anlıycan bencede siyahhhhhhhhhhh

günaydın kızlarrr

günaydın canım

Hicranım akşam çok geç yatmışsın ve sabahın köründe ayaktasın. uyuyamıyor musun bebeğim??

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın? daha doğrusu siz nasılsınız bakalım (miniğinle)

herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn

Hepinize günaydın İstanbulda hava yine kapalı ama bizim havamız hep açık olsun. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

günaydın canlarım biz iyiz babayı yorup durmaktan başka bişi yapmıyozzzasıl sizleri sormalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…