Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rica ederim canım hamile de yazarız inşaallah

teşekkür ederim beni d eklemişsin
Hepinize günaydın İstanbulda hava yine kapalı ama bizim havamız hep açık olsun. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

evet artık böyle olacak sanırım. kış geldi sonunda bugün bat benim beklemedeyim canımcım

günaydın canlarım biz iyiz babayı yorup durmaktan başka bişi yapmıyozzzasıl sizleri sormalı...

hehe iyi yapıyorsun Zeycanım. benim de hayalimdir

Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir

günaydın minikdasimmm zeycanim progestani sana dr mu verdi
minikdaşım günaydın evet dr verdi canım....
teşekkür ederim beni d eklemişsin

evet artık böyle olacak sanırım. kış geldi sonunda bugün bat benim beklemedeyim canımcım

hehe iyi yapıyorsun Zeycanım. benim de hayalimdir

hak ediyoruz canım ben güzel değerlendiriyorum...

Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi

günaydın güzelim,
daha gün yeni başladı bekliyorum. geçen ay akşam üstü gelmişti belki bugün de öyle olur
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn

günaydın Denizcim

Herkese günaydıınn...

günaydınnnn

midem bulanmiyor kuzum şükür.... Astim da iki uç gündür yoook ama gozum açıldımı tekrar uyuyamiyorum düzenin daha oturmadi ben ki önceden 11e kadar bile uyurdum

heyecandan ya da mutluluktandır o zaman oturtursun canım inş. en yakın zamanda. uyku önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…