rica ederim canım hamile de yazarız inşaallah
Hepinize günaydın İstanbulda hava yine kapalı ama bizim havamız hep açık olsun.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
günaydın canlarım biz iyiz babayı yorup durmaktan başka bişi yapmıyozzzasıl sizleri sormalı...
günaydın denizcimmm
uyuyamiyorum bebeğim ya
burdada çok yağmur yağıyor
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilirKizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo
yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmigünaydın kızlarrr
Hicranım akşam çok geç yatmışsın ve sabahın köründe ayaktasın. uyuyamıyor musun bebeğim??
Günaydın zeycanımgünaydın şekerlerim nasılsınız bakalım.....
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn[
Gunaydin battasim
minikdaşım günaydın evet dr verdi canım....günaydın minikdasimmmzeycanim progestani sana dr mu verdi
teşekkür ederim beni d eklemişsin
evet artık böyle olacak sanırım. kış geldi sonundabugün bat benim beklemedeyim canımcım
hehe iyi yapıyorsun Zeycanım. benim de hayalimdir
midem bulanmiyor kuzum şükür.... Astim da iki uç gündür yoook ama gozum açıldımı tekrar uyuyamiyorum düzenin daha oturmadi ben ki önceden 11e kadar bile uyurdum
yine mi as erdin kuzumm
günaydın canım ismin değişmiş hayırlı olsun
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn
Herkese günaydıınn...
midem bulanmiyor kuzum şükür.... Astim da iki uç gündür yoook ama gozum açıldımı tekrar uyuyamiyorum düzenin daha oturmadi ben ki önceden 11e kadar bile uyurdum
günaydın denizcimmm
günaydın canım ismin değişmiş hayırlı olsun
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir
yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi
Günaydın zeycanım
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn[
Gunaydin battasim
günaydın battaşımbu ay yine test yapcan mı benim için
canım günaydın isim değişmiş iyi olmuş bence böle....Herkese günaydıınn...
yine mi as erdin kuzumm
hamileler hep uyurmus bende tam dersi zaten belirtide kalmadi unutuyorum hamile olduğumu yaww
günaydın güzelim,
daha gün yeni başladı bekliyorum. geçen ay akşam üstü gelmişti belki bugün de öyle olur
günaydın Denizcim
günaydınnnn
heyecandan ya da mutluluktandır o zamanoturtursun canım inş. en yakın zamanda. uyku önemli çünkü
hamileler hep uyurmus bende tam dersi zaten belirtide kalmadi unutuyorum hamile olduğumu yaww
Ins seninde kırmızılar gelmez
kuzum ne zaman gelecek eşin aranız düzeldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?