Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım fıstık annem ayy kız ben kocamı çok özledim be sesini kokusunu bile özledim napcam ben

Barıştınız mı canım:?

eveeettt
değiştirmişler
teşekkür ederim canım.
Bana bizim müdür sürekli Hicran Hanım diyor yanlışlıkla biliyor musun??

Canım ben kaçırmışım gelişmeleri isim değişmiş, eskisi neydi?

Kızlarrrr gunaydınn dün bat gunumdu test yaptım cıkmadı ama hala gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkk üzüleyımmı sevıneyımmıı anlamadımmm beklıcemm sanırımmmm

hamileler hep uyurmus bende tam dersi zaten belirtide kalmadi unutuyorum hamile olduğumu yaww

Ins seninde kırmızılar gelmez

ne uyuması kuşum ya, uyku düzenim alt üst oldu hamileliğimden beri...hiç uyuyamıyorum.

Kıyamam canım benim. neden uyuyamıyorsun mide bulantın mı oluyor, yoksa astımdan mı ???

günaydınnnnnnn cnm, bgn dualarım seninle...

cuma gece gelecek canım.. dedim ya konuşmıcam asla diye.. hala telefonlarını açmıyorum.. ama inan sesini bile özledim.. anlatamam yani

Kıyamam yaaaaa Benim ibile içim buruldu okuyunca. Ama biraz sürtülsün burnu Hamiş adayı anne bu kadar üzülmez.
Kızlarrrr gunaydınn dün bat gunumdu test yaptım cıkmadı ama hala gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkk üzüleyımmı sevıneyımmıı anlamadımmm beklıcemm sanırımmmm

Bir kaç gün daha bekle canım gelmezse kan testi yaptırırsın. İnşallah gelmez

günaydın canım. gününün hiç geçtiği olmadıysa hamilesindir inşallah canım. bazılarının testlerde hemen çıkmıyor çift çizgisi... sen bekle birazdaha bakalım

ayva çok ye canım bebiş güzel olurmuş

bir de gamzeli olurmuş diye biliyorum benn

Ins gelmez canim onun yerine bebis gelir

ne uyuması kuşum ya, uyku düzenim alt üst oldu hamileliğimden beri...hiç uyuyamıyorum.

günaydınnnnnnn cnm, bgn dualarım seninle...

günaydın bebişimmmm... kıyamam sana.. ama bunlar da güzel sıkıntılar. bir zaman gelecek heryerde uyumak isteyeceksin duaların için de çok teşekkür ederim canımmm

Kıyamam yaaaaa Benim ibile içim buruldu okuyunca. Ama biraz sürtülsün burnu Hamiş adayı anne bu kadar üzülmez.

Bir kaç gün daha bekle canım gelmezse kan testi yaptırırsın. İnşallah gelmez

ayy kuzumm yaa kiyamammm.gelince hic kıyamazsın

sagolun canım ya.. dayanırım ben merak etmeyin.. içim içimi yer ama gururumdan taviz vermem.. :95: amaann neyse ya sizide üzüyorum böyle saçma sapan.. boşverin siz onu elbet yola gelecek.. sanırım bidaha şehir dışı görevi çıktıgında atlatacak yer arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…