günaydın canım fıstık annemayy kız ben kocamı çok özledim be sesini kokusunu bile özledim napcam ben
eveeettt
değiştirmişler
teşekkür ederim canım.
Bana bizim müdür sürekli Hicran Hanım diyor yanlışlıkla biliyor musun??
canım günaydın isim değişmiş iyi olmuş bence böle....
Teşekkür ederim canım.Bence de iyi oldu :)))
Barıştınız mı canım:?
Canım ben kaçırmışım gelişmeleri isim değişmiş, eskisi neydi?
kuzum ne zaman gelecek eşin aranız düzeldi mi
ayva çok ye canım bebiş güzel olurmuş
hamileler hep uyurmus bende tam dersi zaten belirtide kalmadi unutuyorum hamile olduğumu yaww
Ins seninde kırmızılar gelmez
Kıyamam canım benim. neden uyuyamıyorsun mide bulantın mı oluyor, yoksa astımdan mı ???
BJ56BHA idi canım.Çok şükür kurtuldum. :)
Barıştınız mı canım:?
Canım ben kaçırmışım gelişmeleri isim değişmiş, eskisi neydi?
insss,canim inss
cuma gece gelecek canım..dedim ya konuşmıcam asla diye.. hala telefonlarını açmıyorum.. ama inan sesini bile özledim.. anlatamam yani
Kızlarrrr gunaydınn dün bat gunumdu test yaptım cıkmadı ama hala gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkk üzüleyımmı sevıneyımmıı anlamadımmm beklıcemm sanırımmmm
ayy kuzumm yaa kiyamammm.gelince hic kıyamazsın
onu bilmiyorum canım
benimde aynı canım uyuyamiyorumm
Gerçekten iyi olmuşGüle güle kullan.
Kızlarrrr gunaydınn dün bat gunumdu test yaptım cıkmadı ama hala gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkk üzüleyımmı sevıneyımmıı anlamadımmm beklıcemm sanırımmmm
ayva çok ye canım bebiş güzel olurmuş
Ins gelmez canim onun yerine bebis gelirgünaydın güzelim,
daha gün yeni başladı bekliyorum. geçen ay akşam üstü gelmişti belki bugün de öyle olur
günaydın Denizcim
günaydınnnn
heyecandan ya da mutluluktandır o zamanoturtursun canım inş. en yakın zamanda. uyku önemli çünkü
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir
yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi
Günaydın zeycanım
günaydın battaşımbu ay yine test yapcan mı benim için [/QU
Cix canımcım bu sefer sen bnm icin yapmalısın dimi ama
Mis gibi geldi kokun şükür iyiym sen nasılsıngamzemmmm canım sanada günaydın mesaj panelin hatalı o yüzden yazamadım kokulu kolu öpüyorum canım...nasılsın...
ne uyuması kuşum ya, uyku düzenim alt üst oldu hamileliğimden beri...hiç uyuyamıyorum.
günaydınnnnnnn cnm, bgn dualarım seninle...
Kıyamam yaaaaaBenim ibile içim buruldu okuyunca. Ama biraz sürtülsün burnu Hamiş adayı anne bu kadar üzülmez.
Bir kaç gün daha bekle canım gelmezse kan testi yaptırırsın. İnşallah gelmez
ayy kuzumm yaa kiyamammm.gelince hic kıyamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?