hb cnm işalah gelmezler cnm güzel haberler veriz bizehg cnmmmm yoook şimdilik dilketinin bat bugün ins gelmezler
hosgeldınnn canımmm benımm cok sukur ıyıyızz sen nasılsın yok canım maalesefff haber beklemdeyız bakalım :)
Evet 10 gun yiyorsun sifa olsun Insaallah ama kisti olanlar yemesin cunku kisti cogaltiyormus bende kist vardi zaten yemedim. Sogan suyu ictim. Incir kurude faydali catlamaya bide esinize keciboynuzu kuru. Rabbim emeklerinizin karsiligini versin Insaallah
canım bende kist yokmus yenı arastırmadan cıktım :) :) :) yedık bakalım zaten bu ay ıkıncı ayımız korunmayı bırakalı canım aminnn ınss
sen nerelisin havvacim
cnm kist olursa dr utrrasyonda göre biliyormu
ben gazi antepliyim cnm ama urfada yaşıyoruz sen nerelisinsen nerelisin havvacim
ewt canım alttan bakılan ultrasyonlarda gozukuyor
ben gazi antepliyim cnm ama urfada yaşıyoruz sen nerelisin
hımm öylemi bi dahaki gittiğimde dr bi baksın kukudan bakalım ne alemde
baksın bakalım canım ıns bısey yoktur
işallah cnm kib.byy byyyykızlarrr kendınıze cok cok ıyı bakınnn beişlerinizede ıyı bakınnn bebişlerı olmayanlarında hemen gobuslerıne bebıs gırer allahın ıznıyle ınsallah yarınn gorusmekk uzereee opuldunuzzzzzz
işallah cnm kib.byy byyyy
konya canım
evet canım:26::26:
lilitymmmmm canimmm benimmm biz ark degilmiy misiz yaawww:44:
avatarima gelinlikli reddin koymuştum da
hımm beyazlasınn tabıı :)) anladım canım ıns ılk once sonucların guzel haberını alısırız sonrada hemen ardındann bebek haberını alırızzz 13 aralıktaa :):)
mrb canim... Ins bu ay güldürdün rabbim yüzünü
evet canım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?