Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi yaaa çok sevidim gercekten mi ama cok ince çizgilerdii

ayy çok sevindimm hepsi hemizlnemişmidirrr acaba yaaaa o zmn olur bizim bebişimiz kistlker engelse onlarda gittiysee

canım bak sımdı bısey kalmadı dıyorsun temızlnemıstır tabıı ıns temızlenmıs canımmm merak etme senn

ben sabah agladim essek kocam uzdu o yüzden ağrıyor canım ya hahaa seninkide iyiymiş ilişki yasak mi

hahaaaa kiss acik acik sorsana kondomlumu iliski oldu kondomsuz mu onu soruyor hangisiyse onu isaretliyorsun prezervatif kullanmiyorsaniz ayarlardan kaldir o secenegi ilişki işaretlerken sormaz bi daha

anladım canım utandım bırazcıkın :) :) :) yok canım bebiş ıstıyoruz ya kullanmak yok :)

Doktorum iliski konusunda bisey dememisti yani yasak olsa derdi diye dusunuyorum bende sormadim tabi. Bizimkide zavalli korkusundan yanasamiyor:) 9 ay boyle olcakmis vay be dedim canima minnet. Neymis cocugun shlagini bozmayalim lutfen diyir;;))) Dogumdan sonrada korunmasiz devammis 2. Bebis nezamana gelirse..

benimkide ikinci bebisi ne zaman olursa diyor korunmayalim dioda ben.olmaz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…