hadi yaaa çok sevidim gercekten mi ama cok ince çizgilerdii
ayy çok sevindimm hepsi hemizlnemişmidirrr acaba yaaaa o zmn olur bizim bebişimiz kistlker engelse onlarda gittiysee
niye kuzum ya geldi mi senin ki
ins gitmiştir canım biz iyiyi düşünelim
anlamadim ki canim ya :26::26::26:
ben sabah agladim essek kocam uzdu o yüzden ağrıyor canım yaKesinlikle katiliyorum hsgye. Hamileligin ilk 3 aylarinda bas agri olabiliyormus canim normal bide uzmussun kendini stres yapma hersey duzelir. Hassas donemler bunlar. Bende esime beni neden eskisi gibi sevmiyorsun sarilmiyorsun diyorum. Ne dese begenirsin ileri gidip ebege birsey olur diye korkuyormus;;))
bende merak ettim şimdi heniye kuzum ya geldi mi senin ki
Gelmedi canim ama hislerimi msj attim bakayim ne yazacak cok merak ediyorum
hahaaaa kiss acik acik sorsana kondomlumu iliski oldu kondomsuz mu onu soruyor hangisiyse onu isaretliyorsun prezervatif kullanmiyorsaniz ayarlardan kaldir o secenegi ilişki işaretlerken sormaz bi daha
canım bak sımdı bısey kalmadı dıyorsun temızlnemıstır tabıı ıns temızlenmıs canımmm merak etme senn
hahaaaa kiss acik acik sorsana kondomlumu iliski oldu kondomsuz mu onu soruyor hangisiyse onu isaretliyorsun prezervatif kullanmiyorsaniz ayarlardan kaldir o secenegi ilişki işaretlerken sormaz bi daha
ins gitmiştir canım biz iyiyi düşünelim
inşallah tatlımmmm bende yanlış birşey mi yapıorum die düşünüyorum
benimkide ikinci bebisi ne zaman olursa diyor korunmayalim dioda ben.olmaz diyorumDoktorum iliski konusunda bisey dememisti yani yasak olsa derdi diye dusunuyorum bende sormadim tabi. Bizimkide zavalli korkusundan yanasamiyor:) 9 ay boyle olcakmis vay be dedim canima minnet. Neymis cocugun shlagini bozmayalim lutfen diyir;;))) Dogumdan sonrada korunmasiz devammis 2. Bebis nezamana gelirse..
bende merak ettim şimdi he
çok iyi şeyler olacak
ayarlara gir gorunum ayarlarini tikla secenekleri goster gizle var ordan on off yapabilirsin
ayarlara gir gorunum ayarlarini tikla secenekleri goster gizle var ordan on off yapabilirsin
yok canım yok merak etme sen :) :) :) :)
çok iyi şeyler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?