gelsin minikleerrr
ayyyyy mutlu oldum 5 6 gun daha içicem sonra ara vercem inşallah kurtulmuşumdurrr yaaa
iyi şeylerrr olacak olcakkkk
bende bal tarcın corek otunu 10 gun kullandım bakalımm
Bal tarcin corekotu cok faydali nasil kullanildigini biliyorsun degilmi bizim arkadaslar 4 kisi falan onunla gebe kaldi
hicran ben acikcasi bi ilkini hayirlisiyla dogurayim ozamanda ayni fikirde olursam korunmayi dusunmuyorum beraber buyusunler zaten gec geliyorlar nezaman gelecegide belli degil bu miniklerin
canim aslinda olabilir ama benim yardimci olacak kimsem yok tek cocuga bike yetebilecek miyim bilmiyorumBal tarcin corekotu cok faydali nasil kullanildigini biliyorsun degilmi bizim arkadaslar 4 kisi falan onunla gebe kaldi
hicran ben acikcasi bi ilkini hayirlisiyla dogurayim ozamanda ayni fikirde olursam korunmayi dusunmuyorum beraber buyusunler zaten gec geliyorlar nezaman gelecegide belli degil bu miniklerin
nasıl kullandın canım.Ne kadar yedin.?? aç mı tok mu farkeder mi acaba???
canım ben adetın ıkıncı gunu yada 3 gunu basladım yemeye sabah aksam ben tok karnına yedım 10 gun boyunca yedım sonra bıraktım
ınsallah canım benımm gıtsınler gıtsınler onlar akıptaaa kahverengı akıntı falan yok demı canım artık sonucların ne zaman cıkcak canım kı
ayyyyy ınsss ınsss canımmm yaaaa ınssss ınsssssssssssssssssssssssssssssssss
hic sanmıyorum anladıklarını yani seninkine birşey diyemem ama benim ki öküzBenimki msj ati " Anliyorum askim seni herseyden cok seviyorum" yazdi bende gercekten anliyomusun yazdim umarim anliyodir beni
hg cnmmmm yoook şimdilik dilketinin bat bugün ins gelmezler
ben de bugün yaptım attım çantaya.ama 11.günüm bugün geç kaldım galiba biraz.(
işalah cnm nasılsınız yeni haberler var mı canlar:44:
lilitymmmmm canimmm benimmm biz ark degilmiy misiz yaawww:44:
hic sanmıyorum anladıklarını yani seninkine birşey diyemem ama benim ki öküz
yok canım gecti kahverengi akıntım beyaz ladı 15 gun sonra dediler kasımın 2 si fln gıbı alcam işte bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?