Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bal tarcin corekotu cok faydali nasil kullanildigini biliyorsun degilmi bizim arkadaslar 4 kisi falan onunla gebe kaldi

hicran ben acikcasi bi ilkini hayirlisiyla dogurayim ozamanda ayni fikirde olursam korunmayi dusunmuyorum beraber buyusunler zaten gec geliyorlar nezaman gelecegide belli degil bu miniklerin

ayyyyy mutlu oldum 5 6 gun daha içicem sonra ara vercem inşallah kurtulmuşumdurrr yaaa

iyi şeylerrr olacak olcakkkk

ınsallah canım benımm gıtsınler gıtsınler onlar akıptaaa kahverengı akıntı falan yok demı canım artık sonucların ne zaman cıkcak canım kı

canım ben adet gununun 2 gunu basladım 10 gun byounca gunde ıkı defa bı tatlı kasıgı yedım ben yemklerden sonra yedım cunku yemeklerden once yıyınce bal tarcın zayıflatıyormus

canim aslinda olabilir ama benim yardimci olacak kimsem yok tek cocuga bike yetebilecek miyim bilmiyorum

Benimki msj ati " Anliyorum askim seni herseyden cok seviyorum" yazdi bende gercekten anliyomusun yazdim umarim anliyodir beni

ınsallah canım benımm gıtsınler gıtsınler onlar akıptaaa kahverengı akıntı falan yok demı canım artık sonucların ne zaman cıkcak canım kı

yok canım gecti kahverengi akıntım beyaz ladı 15 gun sonra dediler kasımın 2 si fln gıbı alcam işte bebişim

hic sanmıyorum anladıklarını yani seninkine birşey diyemem ama benim ki öküz

Al iste gene delirtti beni bazen bunaltiyosun beni ama seni anladigim icin bsey demiyorum dedi bende kizdim ilgiden bunaliyosun dimi dedim ayy be ayyy :-@ :-@ :-@

Evet 10 gun yiyorsun sifa olsun Insaallah ama kisti olanlar yemesin cunku kisti cogaltiyormus bende kist vardi zaten yemedim. Sogan suyu ictim. Incir kurude faydali catlamaya bide esinize keciboynuzu kuru. Rabbim emeklerinizin karsiligini versin Insaallah

yok canım gecti kahverengi akıntım beyaz ladı 15 gun sonra dediler kasımın 2 si fln gıbı alcam işte bebişim

hımm beyazlasınn tabıı :)) anladım canım ıns ılk once sonucların guzel haberını alısırız sonrada hemen ardındann bebek haberını alırızzz 13 aralıktaa :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…