Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarr ben geldıım adetım 1 aralık az kaldı heyecanla yıne beklıyoruumm..sormak ıstedıgım bırsey var 4gun once kahverengı akıntım oldu ara ara geldı 2 gun surdu 1 gun kesıldı bugun az bısey yıne geldı aynı seyı yasayan varmı aranızda ,ha bu arada korunmayı bıraktıgım aydan berı(4 aydır adetten 3,4 gun once kahverengı akıntım oluyor ne dıyosunuz varmı bılgınız???

evde olsada insanın uykusu kacar bende diyorum eve gder gitmezz uyucam die ama yemekti bulaşıktı oydu buydu hoooooooooop 12 olmuş bile pöff

Evet cnm yaa.gerci benim aksam degilde sabah uykum cok oluyo.
Ise gitme psikolojisinden kaynakli:)))

Aynen cnm .bize inat hava gidin yatin diyo resmen.
Ayy kirmizilarin gelmesin nolur yaa

bundan sonra böyle uyku havası

ay evet nolur gelmesinler :18:

arkanı dön ve çık
istenmiyorsun artıkkk
bir zamanlar sen de bana acımadın
miniksiz kaldım
miniğimle ayaktayımmmmmmmmmm !!!!!!!!

Evet cnm yaa.gerci benim aksam degilde sabah uykum cok oluyo.
Ise gitme psikolojisinden kaynakli:)))

benimde halbukı 8 30 da kalkıyorum ama görsen nasıl uykum oluyr pazar gunu rahat kalkıyorum aynı saatte ama işe gitcem zmn eşim sürüklüyor resmen artık en son tmm kalkma bende yatıyrum dio bende kalkıyorum mecbur sevmiyorum bu işi ya iş yok şirket batcak sigortamı yatırmıyo 3 aydır tav oluyom adama

Hg canim.insallah yerlesmeden kaynaklidir.
Ben yasadim bunu ama benimki adetten uc gun once felandi kahverengi.sonra normal gunumde kanamam baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…