Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet tatlım pcos belası benim de başımda.
gliforda içtim de bıraktım onu canım.Doktorum içmesen olur dedi. Kilo vermeye de yardımcı oluyormuş glifor.Ama bana pek yaramadı galiba.Canım önce normal dene niye hemen serephone içiyorsun.
belki gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın.
daha evlenmemişsin bile.

aşırı zor geçti ama herkesin öyle olmuyor tabiki tatlım 10 dk fln sürüyor orda bebişinin sana gelmesine bir adım daha yaklaştığını düşünüyrsun yollar açılıyor temizleniyor benim biraz tıkanıklık varmıs sanıram o fln iyice acıldı bebeişlerimizzzzzz gelcek teyzesiii

Acı dediğimiz şey adet sancısı mı oluyor yoksa yanma tarzı bişey mi adet sancısı gibi bişeyse her ay yaşadıgım bişey çok zorlanmam umarım yaa kendimi korkutup zora girmekte istemiyorum açıkcası ama dediğin gibi bebiş için katlanmak zorundayımm
İnşallah ya bebişler bi gelsin varyaaa neler yapar insan neler Ah Ahhh

adet sancısının 5 kat fazlası birden giriyor yataktan fırlıycaktım ağrısından bitti tamam kalkıyorum fln diyorum dr. kımıldmaa diyor benım canımda kıymetli biraz ondanda olabılır bebiş için herşeye değer katlanıyoruz tatlım

herkes yavaş yavaş ifşa oluyo kızlarrrrrrrr abovvv havva ikinci resimde daha iyisin tatlım birincisinde abartı makyaj var seni büyük göstermiş bence :)

korktummmm bak şimdi 5 katııı :18::18: ağlamak istiyorummmm

güzelsin güzelll Sac renginde güzel yakışmış tatlım
teşşekkür edrim tatlım saçlarımı boyamayı düşünüyorum cnm yarın siyah yapcam böle hep uğraşamam rofle güzel duruyor ama çok döküldü saçlarmı
herkes yavaş yavaş ifşa oluyo kızlarrrrrrrr abovvv havva ikinci resimde daha iyisin tatlım birincisinde abartı makyaj var seni büyük göstermiş bence :)

evet ya ne varsa çok abartıyor kuaförler ya sinir oldum onlaraya düğün günü sade yaptırdım makyajı mı ma yinede istediğim gibi olmadı

korktummmm bak şimdi 5 katııı :18::18: ağlamak istiyorummmm

hyr korkma canımmmmmm herkesin aynı olmuyor bak havvanın hiç birsey olmamış hicranın da öyle ama benım canım cok kıymetlı derler ya öle ondan acıya sancıya gelemem ben ama sunada söyleyım hayatımda öle sancı yaşamadım

sarı tonları dip geliyr hep koyu renk te o kdr fark etmıyo daha spor duruyo tatlım düğünde mutlaka bir eksik çıkıoyr bende iğrençtim düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…