gencim tabi 1996 lıyım nasıl genç olmayım tatlım ya
sonuclarınla gel dedi kan sonuclarım daha cıkmadı onlarla gıtcem belki verir vermesse ben isteyım mı
Eki Görüntüle 874012 d
nasılım kızlar
bu resımdekı senmısın çok güzelsin eşin kıskanmakta haklıı
canım sende mi soğan kürü yapıyorsun? Benim bugün 12. günüm perşembe son 15 gün yapmış olacam. haftasonu 1 gün yapmayı unuttum etkili bişey mi inanılmaz merak ediyorum...
maşallah canım yaaaa... yasindan daha buyuk duruyorsun ama
evet tatlım benim teşekkür ederim cnmSende koysanda görsek olur mu düğün fotonu
maşallahhhh çok güzel saçların fln tatlım boyamışsın iyi olmuş bence sim yerine taç olsa tam prenses olurmussun
bundan sonra böyle uyku havası
ay evet nolur gelmesinler :18:
arkanı dön ve çık
istenmiyorsun artıkkk
bir zamanlar sen de bana acımadın
miniksiz kaldım
miniğimle ayaktayımmmmmmmmmm !!!!!!!!
bende merak edıyorum tatlım senın kahve rengı akıntın ve soğan kokulu akıntın oldu mu benım 9. günüm bazen bende arada içmediğim oluyor
Ooo yasadimm yasiyoruum.
Basim yukarda meydan okuyorum miniksiz hayata
Gonlum doluyor mikmikle
Baristim bebisimlee
Basladimm yeni mikmiklereee
yok bende hiç o tarz akıntı olmadı her zaman gelen beyazla krem rengi arasında umarım adetim kuvvetli olurda içerdeki polip sökülür giderrr Ah Ah bi de operasyonla ugraşmak istemiyorum, rahim filmi çektiricem daha kadın olmak çok zormuş yaaa :18::18::18:
sağol cnmçok şuhsun havvacım
teşekkür ederim tatlım saçlar felan yapıldıya ondandır şimdiki halim öyle deyil baya bi deyiştim yanimaşallah canım yaaaa... Yasindan daha buyuk duruyorsun ama
görmüştümde düğününde nasıl bir gelin oldun onu merak ettimdeiş yerinin bilgisayarı canım resim yok ta ben koymuştum saçlarımı kestırdıgım zaman görmedin mi sen
evet sac makyaj çok değiştiriyor insanı
Eki Görüntüle 874012 d
nasılım kızlar
inşallah tatlımm ben cektirdim rahm filmi kistlerde gidince engel kalmıycak inşallah
sağol cnm
teşekkür ederim tatlım saçlar felan yapıldıya ondandır şimdiki halim öyle deyil baya bi deyiştim yani
görmüştümde düğününde nasıl bir gelin oldun onu merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?