nefesalimmmm ben seni görmek istiyorummümkün mu
aaa evetannemi ozledim yaaa
albumde resim yok ama canim
annem uzak bana canim daha söylemedim dr güdip geleyim soylicem
annem uzak bana canim daha söylemedim dr güdip geleyim soylicem
nefesalla arkadas misin arkadassan profiline gircen albumu var onun icinde olması gerekiyor ama yoook koyar belki az sonra
nefesalla arkadas misin arkadassan profiline gircen albumu var onun icinde olması gerekiyor ama yoook koyar belki az sonra
evet ya atlamisiz benimde cok arkadasim var senide var saniyodum listeyi dikkatli incelemedim
evet ya atlamisiz benimde cok arkadasim var senide var saniyodum listeyi dikkatli incelemedim
ayyy bi uyku bastı
ayyy bi uyku bastı
albumde resim yok ama canim
tmm cnm bende annemden uzakta oturyrum bende özledim bayramda gitmiştim en sonnefes al ın resmını ben nasıl görcem
kızlar merhaba doktordan yeni geldim hemen attım kendimi buraya .....
hormon tahlillerim yapıldı estradiol hormon sonucu iki gün sonra çıkacakmış tekrar gideceğim diğerleri çıktı elimde şansıma doktor doğuma girmiş iki gün sonra hepsini göstereceğim reglin 3. günümdü bugün alttan muayene etti iki yumurtalığımda da polikistik over varmış bende gördüm bu sefer iyice anlattı bu doktor boşuna sana yüklenmeyelim eşinede sperm testi yapalım ondan sonra duruma göre sana yada eşine ilaç veririz dedi doktor boşuna ilaç vermemiş oluruz ha baktık olmuyor ikinizde de sorun var aşılama yaparız dedi doktorum..... iki gün sonra gideceğim o zaman belli olacak kızlarr herşeyy polikistik ikiye ayrılıyormuş polikistik over ve polikistik over sendromu şeklinde benimki polikistik over sendromymuş çünkü bütün belirtileri bende mevcutmuş canlar hayırlısını diliyorum ne yapayım !!!
bu konuyu ben hiç bilmiyorum canım.. bilen arkadaşlar kesin sana cevap verecektir. inşallah sorunların çözülür ve bebişine kavuşursun canım...
kızlar merhaba doktordan yeni geldim hemen attım kendimi buraya .....
hormon tahlillerim yapıldı estradiol hormon sonucu iki gün sonra çıkacakmış tekrar gideceğim diğerleri çıktı elimde şansıma doktor doğuma girmiş iki gün sonra hepsini göstereceğim reglin 3. günümdü bugün alttan muayene etti iki yumurtalığımda da polikistik over varmış bende gördüm bu sefer iyice anlattı bu doktor boşuna sana yüklenmeyelim eşinede sperm testi yapalım ondan sonra duruma göre sana yada eşine ilaç veririz dedi doktor boşuna ilaç vermemiş oluruz ha baktık olmuyor ikinizde de sorun var aşılama yaparız dedi doktorum..... iki gün sonra gideceğim o zaman belli olacak kızlarr herşeyy polikistik ikiye ayrılıyormuş polikistik over ve polikistik over sendromu şeklinde benimki polikistik over sendromymuş çünkü bütün belirtileri bende mevcutmuş canlar hayırlısını diliyorum ne yapayım !!!
Canım arkadaşım bende bilmiyorum bu konuyu ama hemen ilaç yüklenmemesine sevindim... İnşallah en kısa sürede bebeğin seninle olcak bizde güleceğiz kız az kaldı ben hissediyorum :)))teşekkür ederim canım sağol cevap vermen bile yeter..... aminnnn inşallahhh canım tek temennim bu zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?