Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba doktordan yeni geldim hemen attım kendimi buraya .....
hormon tahlillerim yapıldı estradiol hormon sonucu iki gün sonra çıkacakmış tekrar gideceğim diğerleri çıktı elimde şansıma doktor doğuma girmiş iki gün sonra hepsini göstereceğim reglin 3. günümdü bugün alttan muayene etti iki yumurtalığımda da polikistik over varmış bende gördüm bu sefer iyice anlattı bu doktor boşuna sana yüklenmeyelim eşinede sperm testi yapalım ondan sonra duruma göre sana yada eşine ilaç veririz dedi doktor boşuna ilaç vermemiş oluruz ha baktık olmuyor ikinizde de sorun var aşılama yaparız dedi doktorum..... iki gün sonra gideceğim o zaman belli olacak kızlarr herşeyy polikistik ikiye ayrılıyormuş polikistik over ve polikistik over sendromu şeklinde benimki polikistik over sendromymuş çünkü bütün belirtileri bende mevcutmuş canlar hayırlısını diliyorum ne yapayım !!!

hormon tahlilim lh 4,98 fsh 2.38 prolaktin 23,03 yorum yapacak olan varmı ????????

bu konuyu ben hiç bilmiyorum canım.. bilen arkadaşlar kesin sana cevap verecektir. inşallah sorunların çözülür ve bebişine kavuşursun canım...

bu konuyu ben hiç bilmiyorum canım.. bilen arkadaşlar kesin sana cevap verecektir. inşallah sorunların çözülür ve bebişine kavuşursun canım...

teşekkür ederim canım sağol cevap vermen bile yeter..... aminnnn inşallahhh canım tek temennim bu zatenn

Pko hakkinda benimde hic bilgim yok cnm.hakkinizda hayirlisi .ins. biran once tedavileriniz biter hamis kalirsin

teşekkür ederim canım sağol cevap vermen bile yeter..... aminnnn inşallahhh canım tek temennim bu zatenn
Canım arkadaşım bende bilmiyorum bu konuyu ama hemen ilaç yüklenmemesine sevindim... İnşallah en kısa sürede bebeğin seninle olcak bizde güleceğiz kız az kaldı ben hissediyorum :)))

Kukuşlarım benim evde mesaim var :))) yarın girerim artık hepinizi öpüyorum belki gecenin ilerleyen saatlerinde siZe katılırım öpücükler sevgiler smilyliler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…