Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Pko hakkinda benimde hic bilgim yok cnm.hakkinizda hayirlisi .ins. biran once tedavileriniz biter hamis kalirsin

sağol canım ....olsun önemli değil .... bana destek oluyorunuz ya bu bana yeter....inşallah canım

Canım arkadaşım bende bilmiyorum bu konuyu ama hemen ilaç yüklenmemesine sevindim... İnşallah en kısa sürede bebeğin seninle olcak bizde güleceğiz kız az kaldı ben hissediyorum :)))

olsun ttalım bana desteğin yeter senin .... evt direk sana yüklenmeyelim eşine bakalım ona göre problem neredeyse oraya yükleniriz dedi ... inşallahhh kız ağzından bal akıyr vallahi sağol tatlım iyiki varsınızzz.....

daha net konuşamadım eşimle akşam gelsin konuşacağız bakalım ....

Kukuşlarım benim evde mesaim var :))) yarın girerim artık hepinizi öpüyorum belki gecenin ilerleyen saatlerinde siZe katılırım öpücükler sevgiler smilyliler...

hımmmm kolay gelsin ttatlımmm....sende kendine iyi bak canım öpüldün kocaman

Hayırlısı olsun sen adımlarını at gerisi Rabb'ime kalmış ol desin ve olsun... Inşallah en kısa sürede olsun dualar bizimle :)

Hayırlısı olsun sen adımlarını at gerisi Rabb'ime kalmış ol desin ve olsun... Inşallah en kısa sürede olsun dualar bizimle :)

hayırlısıtatalım yaaa inşallah hepimizeeeeee

roseeee gecmis olsun sonunda bi yerden başladığın için sevindim valla....

sağol tatlım ... evet haklısın cnm teşekkür ederim bu doktor iyi artık inş. değiştirmem dğum yapana kadar....cnm cuma gunu tekrar gideceğim cnm bakalımm

hicrancım bu klomen sende kaçgün kasık ağrısı yaptı ve sen yumurtanın çatladığı günü tahmin edebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…