Pko hakkinda benimde hic bilgim yok cnm.hakkinizda hayirlisi .ins. biran once tedavileriniz biter hamis kalirsin
Canım arkadaşım bende bilmiyorum bu konuyu ama hemen ilaç yüklenmemesine sevindim... İnşallah en kısa sürede bebeğin seninle olcak bizde güleceğiz kız az kaldı ben hissediyorum :)))
Kukuşlarım benim evde mesaim var :))) yarın girerim artık hepinizi öpüyorum belki gecenin ilerleyen saatlerinde siZe katılırım öpücükler sevgiler smilyliler...
Hayırlısı olsun sen adımlarını at gerisi Rabb'ime kalmış ol desin ve olsun... Inşallah en kısa sürede olsun dualar bizimle :)sağol canım ....olsun önemli değil .... bana destek oluyorunuz ya bu bana yeter....inşallah canım
olsun ttalım bana desteğin yeter senin .... evt direk sana yüklenmeyelim eşine bakalım ona göre problem neredeyse oraya yükleniriz dedi ... inşallahhh kız ağzından bal akıyr vallahi sağol tatlım iyiki varsınızzz.....
daha net konuşamadım eşimle akşam gelsin konuşacağız bakalım ....
Kukuşlarım benim evde mesaim var :))) yarın girerim artık hepinizi öpüyorum belki gecenin ilerleyen saatlerinde siZe katılırım öpücükler sevgiler smilyliler...
Ayyyy kız komiğime gitti aklım sadece buna çalışıyor gibi olduKolay gelsinn:))) kukucanimmmm.
Gorusurussss
uyudum oleeeeeeeyyyyy uyudummm uyudummmm :124::124::124::124:
roseeee gecmis olsun sonunda bi yerden başladığın için sevindim valla....
ne yemek yaptın kissss
Hayırlısı olsun sen adımlarını at gerisi Rabb'ime kalmış ol desin ve olsun... Inşallah en kısa sürede olsun dualar bizimle :)
roseeee gecmis olsun sonunda bi yerden başladığın için sevindim valla....
prolaktinin yuksek gibi canim
on gun falan yaptı canım bebim seffaf akintim geliyor ordan anlıyorum canım yimirtladigimi
ne yemek yaptın kissss
slm kızlar iyi akşamlar napıyosunuz :44:
prolaktinin yuksek gibi canim
ben yalnizim kuzum bi yogurtlu makarna isimi gordu
ben yalnizim kuzum bi yogurtlu makarna isimi gordu
teşekkür ederim canım,pekiii ilk ayınmıydı senin klomende,eşimi ikna ettim bu ay da olmazsa ara vereceğiz bir kaç ay belki bir umut diye soruyorumon gun falan yaptı canım bebim seffaf akintim geliyor ordan anlıyorum canım yimirtladigimi
teşekkür ederim canım,pekiii ilk ayınmıydı senin klomende,eşimi ikna ettim bu ay da olmazsa ara vereceğiz bir kaç ay belki bir umut diye soruyorum
en yuksek 25 olmaliymis prokaktin stres yapma stres yukseltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?