Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

en yuksek 25 olmaliymis prokaktin stres yapma stres yukseltiyormus

hımm teşekkürler canım benim sınırda ozaman dikkat etmem geerekk ............sağol şekerim dü birine sinirlendim onda yüksek ıkmıştıır o zaman ........ yapmamaya çalışsamda beni buluyorlar ne ypayım tatlımmm

cnm ilk gebeliğin mi olacak

hayır canım benim 5 yaşında yakışıklı bir oğlum var 2.yi düşünüyoruz,ALLAH izin veririse 4 çocuğum olsun istedim hep taa bekarken kalabalık aileyi çok seviyorum,atanma ve yer deişikliği ilegeç yapalım demiştik ama bir türlü olmadı nasip bakalım,ama psikolojik yorulduğumu hissediyorum artık,ben geçen ay pes etmiştim ama eşim 1 ay daha deneyelim dedi bakalım kısmet

Hipo hipoyu ve kiloyu sordun mu

hipo hipo tahlilden sonra net bir şey diyebiirim dedi cnm cuma günü belli olcaak kilo konsunda da veremememin nedeni pkoymuş zorla veriliyormuş sen ne yazdın dün okuyamaım kiloyu sor derken ne konuda yazdın anlayamadım .......??????????????

allah oğluşunu sana bağışlasın cnm bence ara verme sadece çocuk fikrini unut keyfine bak cnm hamişde kalabiliyosun onun için sadece bol bol dua et cnm dr ye gittin mi hiç cnm bir sorun var mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…