Ya bu isim değişme durumu ne bilmiyorum ben. Kızlar kendi istiyor sanıyordum. Sen yırttım demişsin de
Önce idrarda görmek istiyorum,çok düşük çıkarsa bi umutsuzlanmak istemiyorum, idrarda erken gören varmı aranızda?
lilimmmmm kisss masaallaahhhh cok guzelsin tatlim benim yirim yirim senibenguyede cok benziosun ayricaaa bende fenerbahçeliyimmmmmmmmm :124:
aynen canım ıkıncı mesajını dıkkate almıslar senın :) :) cok sukur canım ıyıyım nasıl olsun :) ewdeyım işte oyleee :)
ay ay çok tatlıymış benim cnm arkadaşım
neden bu kadar sabirsizsin canim ya uzun zamandır mi bekliyorsun seni çok iyi anlıyorum ama az sabır kimin hamile oldugu halde batindan sonra cikmaya biliyo kanda cikiyo sadece bekle biraz
canım bunu son kez yazayım yazarken duygular ifade edilemiyor ama,o bikaç gün önceki olay kızma ile ilgili değil.tamamiyle ben yanlış anladım,ve yanlış anladığım mevzuuyu anlatıp özür de diledim,kimse kimseye tabbii ki kızmasın biz bilgi ediniyoruz burda bu yanlış anlamaya sebeb olmuş gibi olduğum için üzgünüm,hicranın beni anladığını biliyorum, olay onun bir sorusunu ben diğer bir mesajla yanlış anlamam ve şakayla karışık uyarı yapmamdandan dolayı olayı,yani şaka gerçek anlaşıldı
ben tekrardan ve son kez yanlış anlaşılmadan dolayı kırdığım arkadaşlarım varsa samimi olarak özür dilerim,hakkınızı helal edin
herkes herşeyi sorabilir,ki ben de soruyorum,biz burdaaynı olay için birlikteyiz arkadaşa bile soramadığımız burda yanıt bulduğumuz çok soru var,ben teşekkür ederim duyarlı arkadaşların verdiği cevaplar için,bunu da böyle kapatmış olalım
sizi çooookk seviyruuuummm
iyiyim canım benim sen nasılsın
ismini değiştirdi çoğu arkads bende isim değiştirme talebinde bulundum ama vazgeçtim yukarda bana ulaş kısmı var ordan maj atıyorsun değiştiriyor lar
valla benımde bat 8 aralık ama beklemek zorundayım. bılmıyorum cıkar mı ama erken gosteren testler varmıs ıdrarda eczanelerde satılan belkı onlar gosterebılır ama bu haftayıda bı atlatsaydın
bengüye benzetiyorlar tatlım onu çok kişiden duyuyorummmm ben fenerbahceliyim eşim gıcık gs li
yaşasın almasınlar benı dikkate iyiyim ben böleeebende işteyim işte öle
tşk ederimmm canım arkadaşım o senin güzelliğinnnnnnnn gözel bakıyorsun güzel görüyosun
iyiyim canım benim sen nasılsın
valla benımde bat 8 aralık ama beklemek zorundayım. bılmıyorum cıkar mı ama erken gosteren testler varmıs ıdrarda eczanelerde satılan belkı onlar gosterebılır ama bu haftayıda bı atlatsaydın
kızlar nerden öğrendiniz nasıl öğrendiniz 2-3 haftalık gebelik takviminiz var ya
son bir hafta kala sanırım belli oluyor onda,o zamana kadar belki idrarda da çıkar ümidiyle bekliyorum bakalım,normalde benim 2 gün önce geliyo geçen ay 7 siydi bu ay 5-6 gibi hesaplarsam 8-9 gün var bakalım ..ctesi günü test alcam ama nasıl bekliycem bilmiyorum(((
aynen bende totomu devirdim yatiyorum mutfagim toplancak daha
bu arada maşallahh lilimmm Allah nazarlardan saklasınnnn :) :) :) :)
kızlar nerden öğrendiniz nasıl öğrendiniz 2-3 haftalık gebelik takviminiz var ya
aynen bende totomu devirdim yatiyorum mutfagim toplancak daha
canımmm bız dahaa öğrenmedık sadece totem uyguluyoruz bir nebze :) :) :)
tşk ederimmm tatlımmmmmm hepimizi nazarlardan korusun
totem canım o hamile değilim ben inşallah uğur getirsin die yaptımm
esimde bende fbliyiz bebisimize netten fbli hastane çıkışları nevresim takimi baktik babası alcakmis kız olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?