Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya bu isim değişme durumu ne bilmiyorum ben. Kızlar kendi istiyor sanıyordum. Sen yırttım demişsin de

ismini değiştirdi çoğu arkads bende isim değiştirme talebinde bulundum ama vazgeçtim yukarda bana ulaş kısmı var ordan maj atıyorsun değiştiriyor lar

Önce idrarda görmek istiyorum,çok düşük çıkarsa bi umutsuzlanmak istemiyorum, idrarda erken gören varmı aranızda?

valla benımde bat 8 aralık ama beklemek zorundayım. bılmıyorum cıkar mı ama erken gosteren testler varmıs ıdrarda eczanelerde satılan belkı onlar gosterebılır ama bu haftayıda bı atlatsaydın

lilimmmmm kisss masaallaahhhh cok guzelsin tatlim benim yirim yirim seni benguyede cok benziosun ayricaaa bende fenerbahçeliyimmmmmmmmm :124:

bengüye benzetiyorlar tatlım onu çok kişiden duyuyorummmm ben fenerbahceliyim eşim gıcık gs li
aynen canım ıkıncı mesajını dıkkate almıslar senın :) :) cok sukur canım ıyıyım nasıl olsun :) ewdeyım işte oyleee :)

yaşasın almasınlar benı dikkate iyiyim ben böleee bende işteyim işte öle
ay ay çok tatlıymış benim cnm arkadaşım

tşk ederimmm canım arkadaşım o senin güzelliğinnnnnnnn gözel bakıyorsun güzel görüyosun

kuzum üzülme...burası zaten güzel arkadaşlıklar için var tecrübeli insanlar var aramızda tabiki öğrencez sorucaz da yeterki gönüller bir olsun....kimse kırılmamıştır üzülme sen...bu arada ne yaptın durumun ne anlatsana topik anası...

valla benımde bat 8 aralık ama beklemek zorundayım. bılmıyorum cıkar mı ama erken gosteren testler varmıs ıdrarda eczanelerde satılan belkı onlar gosterebılır ama bu haftayıda bı atlatsaydın

kızlar nerden öğrendiniz nasıl öğrendiniz 2-3 haftalık gebelik takviminiz var ya

son bir hafta kala sanırım belli oluyor onda,o zamana kadar belki idrarda da çıkar ümidiyle bekliyorum bakalım,normalde benim 2 gün önce geliyo geçen ay 7 siydi bu ay 5-6 gibi hesaplarsam 8-9 gün var bakalım ..ctesi günü test alcam ama nasıl bekliycem bilmiyorum (((

aynen canım 28 gunde bır adet dongusu benımde 2 gun once gelıo 8 9 u gıbı işte bızde hamılelık takvımı var ama daha ogrenmedık canım sadece totem uyguluyoruz belkı tuta falan dıye :):) gercekten beklemek cok cok zor ama beklıcezzz

canımmm bız dahaa öğrenmedık sadece totem uyguluyoruz bir nebze :) :) :)

alemsniz gerçekten hadi inşallah gerçek olur.benimde bat yarın bel kasık ağrısı var bir haftadır.meraklanıyorumda hani dedim nasıl öğrendilerse bende öğrenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…