Merhabalar;
Çok erken öğrenenlerden yorum istiyorum nolu yardım edin ;bat:7 aralık ve ben çok sabırsızım...
yaptımmmmmm bebişim
ismin değişmiş kuşum
cnm çok güzelmişsin allah nazarlardan korusun
ewett canımmm benımm :) :) :) nasılsın canım bugun bakalım :)
iyiyim canım çok sağol benim ismim değişmedi yırttım sanırımsen nasılsın
günaydın canım... bende bazen çalışmaktan çok sıkılıyorum. bence çalışanlar için şöyle birşey gerekiyor. işyeri relax olacak. istediğin saatte geleceksin istediğin saatte gideceksin. ama abartmamak şartıylabazen erken geleceksin bazen geç ve böylelikle mutlu olacaksın. biz çalışanlar çalışmaya alışık olduğumuzdan çok fazla da evde kalamayız bence....
Hayırlısı olsun bebeğim. Allahım en kısa zamanda nasip etsin bizlere.günaydın kızlar
merak etmişsinizdir. benim kırmızılar dün gece saat 23:00 itibariyle geldiler. ama ben nedense çok iyiyim. hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumben bir kahvaltı edeyim
günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:
Hayırlı haberlerle gel bebeğim.Kizlsr gunaydin hataneye gidicem simdi kontrole bakalim dr ne digcek
günaydın günaydın hamişlerim ve hamiş olmayı bekleyen anne adaylarım canlarım.size kokulu kokulu öpücükler yolluyoruuum:)seda sayan gibi hissettim kendimi9:9
kız liiliyyy ne seksi hatunsun..maşallah...
ayyyy şımarıyorum bakkko senin güzelliğin fıstığım
lilimmmmm kisss masaallaahhhh cok guzelsin tatlim benim yirim yirim seni
tşk ederim bitanem sağol o senin güzelliğinn
ben senin fındık kurdunum canımmm....
çok erken öğrenmek ıstıyorsanız kan tahlılı yaptırın ama dahada var 7 aralıga su hafta gecsın
lilimmmmm kisss masaallaahhhh cok guzelsin tatlim benim yirim yirim senibenguyede cok benziosun ayricaaa bende fenerbahçeliyimmmmmmmmm :124:
canım ya sen yeni hamişsin hatırlarsın.. döllenmeden sonra yani yumoş çatladı bikaç gün geçti.. akıntın nasıldı? benim sürekli akıntım olurdu ayın nerdeyse hergünü.. şimdi kupkuru hiçbişey yok.. ay özelden mi yazsaydım buraya yazıncada kızıyolar ama.. neyse bu son olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?