Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bazı özel şiketler esnek saat uygulaması yapıyor canım. Günde 8 ssat çalışman gerek. Kaçta girip çıktığın sana kalmış Ama 8 saati muylaka doldurman gerek. Tam bana göre

günaydın kızlar
merak etmişsinizdir. benim kırmızılar dün gece saat 23:00 itibariyle geldiler. ama ben nedense çok iyiyim. hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum ben bir kahvaltı edeyim
Hayırlısı olsun bebeğim. Allahım en kısa zamanda nasip etsin bizlere.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım bugün. varmı bi degişiklik..ya dilketin en yaptı haberiniz varmı?? :18:

Kizlsr gunaydin hataneye gidicem simdi kontrole bakalim dr ne digcek
Hayırlı haberlerle gel bebeğim.
günaydın günaydın hamişlerim ve hamiş olmayı bekleyen anne adaylarım canlarım.size kokulu kokulu öpücükler yolluyoruuum:)seda sayan gibi hissettim kendimi9:9

canım bunu son kez yazayım yazarken duygular ifade edilemiyor ama,o bikaç gün önceki olay kızma ile ilgili değil.tamamiyle ben yanlış anladım,ve yanlış anladığım mevzuuyu anlatıp özür de diledim,kimse kimseye tabbii ki kızmasın biz bilgi ediniyoruz burda bu yanlış anlamaya sebeb olmuş gibi olduğum için üzgünüm,hicranın beni anladığını biliyorum, olay onun bir sorusunu ben diğer bir mesajla yanlış anlamam ve şakayla karışık uyarı yapmamdandan dolayı olayı,yani şaka gerçek anlaşıldı
ben tekrardan ve son kez yanlış anlaşılmadan dolayı kırdığım arkadaşlarım varsa samimi olarak özür dilerim,hakkınızı helal edin
herkes herşeyi sorabilir,ki ben de soruyorum,biz burdaaynı olay için birlikteyiz arkadaşa bile soramadığımız burda yanıt bulduğumuz çok soru var,ben teşekkür ederim duyarlı arkadaşların verdiği cevaplar için,bunu da böyle kapatmış olalım
sizi çooookk seviyruuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…