bende muge anli izliommm
alemsniz gerçektenhadi inşallah gerçek olur.benimde bat yarın bel kasık ağrısı var bir haftadır.meraklanıyorumda hani dedim nasıl öğrendilerse bende öğrenim
gelmesin kirmizilarr
aminnn lilimmm inşşşş :) :) :) :)
esimde bende fbliyiz bebisimize netten fbli hastane çıkışları nevresim takimi baktik babası alcakmis kız olsa bilemac olduğunda ikimizde formalarimizi giyip izlioruz
ayy ins hic dusmeezzSelammmm kizlar.... okuyorum okuyorum bitmiyooooo...benim ates bugun 36.8.. insallah hep boyle devam eder..
Dilketin naptiii acebaaa... ???? :44::44::44:
benim eşim fanatik canım ya:124:
bende muge anli izliommm
benim eşim fanatik canım ya:124:
olcak olcak allahın izniyle er geç bir bebişimiz olacakk
biz o kadar fanatik değiliz tatlım ikimizde takım tutuyoz mu tutuyoruz o kdar bizdeama takımımı değiştirmem
aynen canım 28 gunde bır adet dongusu benımde 2 gun once gelıo 8 9 u gıbı işte bızde hamılelık takvımı var ama daha ogrenmedık canım sadece totem uyguluyoruz belkı tuta falan dıye :):) gercekten beklemek cok cok zor ama beklıcezzz
ayy ins hic dusmeezz
Regl olmuş dün canım
sağol canımmmmmmmkuzum üzülme...burası zaten güzel arkadaşlıklar için var tecrübeli insanlar var aramızda tabiki öğrencez sorucaz da yeterki gönüller bir olsun....kimse kırılmamıştır üzülme sen...bu arada ne yaptın durumun ne anlatsana topik anası...
bende seni kııssssssseviyorum seni kiss
nie kiiiisss
aminnnn lilimm inşş :) olsunn tabııı bız esımle bırlıkte gs lıyız ama bızde fanatık degılız :) :)
iki gun daha calissaydiniz keske kuzum
guzelim benim ediyorim mucccuukk
senin yazının altında sanırım gebeliğin 3.haftası içindeyim falan yazıyo anlamadım öğrendinmi sen,bide şey sorcaktım bu siteye yeni üye oldum ,sayfalarda karışık tarihler çıkıyo,belli bir düzeni yokmu bunun anlamadım ben
iki gun daha calissaydiniz keske kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?