Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selammmm kizlar.... okuyorum okuyorum bitmiyooooo... benim ates bugun 36.8.. insallah hep boyle devam eder..

Dilketin naptiii acebaaa... ???? :44::44::44:

aminnn lilimmm inşşşş :) :) :) :)

olcak olcak allahın izniyle er geç bir bebişimiz olacakk
esimde bende fbliyiz bebisimize netten fbli hastane çıkışları nevresim takimi baktik babası alcakmis kız olsa bile mac olduğunda ikimizde formalarimizi giyip izlioruz

biz o kadar fanatik değiliz tatlım ikimizde takım tutuyoz mu tutuyoruz o kdar bizde ama takımımı değiştirmem

olcak olcak allahın izniyle er geç bir bebişimiz olacakk

biz o kadar fanatik değiliz tatlım ikimizde takım tutuyoz mu tutuyoruz o kdar bizde ama takımımı değiştirmem

aminnnn lilimm inşş :) olsunn tabııı bız esımle bırlıkte gs lıyız ama bızde fanatık degılız :) :)

senin yazının altında sanırım gebeliğin 3.haftası içindeyim falan yazıyo anlamadım öğrendinmi sen,bide şey sorcaktım bu siteye yeni üye oldum ,sayfalarda karışık tarihler çıkıyo,belli bir düzeni yokmu bunun anlamadım ben

sağol canımmmmmmm ben dün çalşmaları bitirdim,bugün adetimin 19.günü,klomenden galiba şişim,göbek altı ağrı var,göğüs ucu hassasiyeti var,şuan beklemedeyim,ve bu en zoru artık gelmez 10 aralık

seviyorum seni kiss
bende seni kııssssss

canım bız sans getırsın dıye totem uyguluyoruz yanı bızde daha ogrenmedık hamiş oldugumuzu beklemedeyız canım cok sayfa olunca bı kac sayfa bırdenatlıyormus gıbı bosterıyor ama aslında oyle degıl sayfalar duzenlı bı sekılde ılerlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…