Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İki saatte bir yuruyorum abla tuzlu leblebi yedim midem iyi. Bi saatim kaldi zaten.9bucukta bindim ama siskinlik cok sahidenn.batiyo bi de. Az kaldi sorunsuz biter insallahh. Tavsiyelerin icin cok tesekkurler

İki saatte bir yuruyorum abla tuzlu leblebi yedim midem iyi. Bi saatim kaldi zaten.9bucukta bindim ama siskinlik cok sahidenn.batiyo bi de. Az kaldi sorunsuz biter insallahh. Tavsiyelerin icin cok tesekkurler

rica ederim canım iyi bari az kalmış sevindim. inince bol bol gaz çıkar ve rahatla bi dahaki yolculuğunu aksamdan al ve uyu canım yoksa yolculuk bitmez..

Yardimmmmmm.....

Kizlar bennnn simdi doktoru aradim burda degilmis.. ama assitaniyla konustum dedi ki gelin recete verecem kan icin bide speciafoldine... kanda cikarmi simdi ??? cok erken degilmi..???

akşam ben girmiyorum canım.Sabah gelince görebilir miyim??
Ben de ekledim ama boyut çok büyük diye kabul etmedi sistem küçülttüm küçülltüm minnacık kaldı

nazar değdircen kendine aşkım ya.....

rica ederim canım iyi bari az kalmış sevindim. inince bol bol gaz çıkar ve rahatla bi dahaki yolculuğunu aksamdan al ve uyu canım yoksa yolculuk bitmez..

Malesef cikarmasi da ayri dert yaa gece olursa aktarma yapmk gerekiyo bulundugumz ilceye tek arac gunde bursa icin.ayy bi an once tayin olurda tasinirizz insallah. Bnde burda takildim vakit ii gecti yine yasasin otobus wifi leri)

akşam ben girmiyorum canım.Sabah gelince görebilir miyim??
Ben de ekledim ama boyut çok büyük diye kabul etmedi sistem küçülttüm küçülltüm minnacık kaldı
Birakirim canim sabaha kadar.. ama arkadas listemde olman gerekiyo.. bilmiyorum varmisin ??

nazar değdircen kendine aşkım ya.....
Sen kendinee dikkat hem guzel hem hamis .. allah'im korusun melegim..

Arkadaşlar merhaba ,

Ben yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak.Adetime 2 gün var ve aşırı derecede kasıklarım ve belim ağrıyor.Acaba hamile olabilir miyim?Yardım edin .

Arkadaşlar merhaba ,

Ben yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak.Adetime 2 gün var ve aşırı derecede kasıklarım ve belim ağrıyor.Acaba hamile olabilir miyim?Yardım edin .

canım şimdi bu adetinin de belirtisi olabilir hamileliğin de. sadece bu iki belirtiye bakıp hamilesin diyemeyiz ki. çünkü hamilesin desek 2 gün sonra hem sen hem biz üzülürüz. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…