- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canım şişersin demiştim. arada bi ayağa kalk otobüste yürü dicem ama eşinle yer değiştirin arada bi ayağa kalkmış olursun azcık da olsa.. sakın mercimek çorbası, portakal suyu içeyim deme. ne kadar yolun kaldı canım yahamileyken uzun yolculuk çok kötü. bide yanına çubuk kraker alsaydın belki şimdi miden de bulanmaya başlayabilir kötü haber bunlar biliyorum ama tecrübeyle sabit
Aksam koyacam insallah.. gorursun
İki saatte bir yuruyorum abla tuzlu leblebi yedim midem iyi. Bi saatim kaldi zaten.9bucukta bindim ama siskinlik cok sahidenn.batiyo bi de. Az kaldi sorunsuz biter insallahh. Tavsiyelerin icin cok tesekkurler
akşam ben girmiyorum canım.Sabah gelince görebilir miyim??
Ben de ekledim ama boyut çok büyük diye kabul etmedi sistem küçülttüm küçülltüm minnacık kaldı
Yardimmmmmm.....
Kizlar bennnn simdi doktoru aradim burda degilmis.. ama assitaniyla konustum dedi ki gelin recete verecem kan icin bide speciafoldine... kanda cikarmi simdi ??? cok erken degilmi..???
Ben de ekledim ama boyut çok büyük diye kabul etmedi sistem küçülttüm küçülltüm minnacık kaldı
rica ederim canım iyi bari az kalmış sevindim. inince bol bol gaz çıkar ve rahatlabi dahaki yolculuğunu aksamdan al ve uyu canım yoksa yolculuk bitmez..
Birakirim canim sabaha kadar..akşam ben girmiyorum canım.Sabah gelince görebilir miyim??
Sen kendinee dikkat hem guzel hem hamisnazar değdircen kendine aşkım ya.....
evet gitsin valla biran önce. bişey çıksın mı çıkmasın mı bilemedim nefesalım. hani tedavisi kolay bişey çıkıp da tedavi edilse de bebeğimiz olsa artık. yani böyle bir engel varsa ve ortadan kalksa çok mutlu olucam. yoksa bu belirsizlik daha da yoruyor insanı. hsg falan çekilmek zorunda kalıcam belki bilmiyorum. hayırlsi
Evet canim belirsizlik kalksin ortadan.sende hsg cektirirsin olmazsa
Bazen diyorum ki doktor hersey normal diyo ama bu sekilde beklemesi daha zor.
Bi de sebepsiz diyolar .sebepsiz olmaz bence.
Bende bu ayi atlatim doktorumu degistircem yaa.
Birde esimin kuzeni sunu sokmus esimin aklina .spermler canli kalmiyodur bir problem varsa icerde demis.
Yoksa olur bi de ona baktirin felan.bende kizdim esime sen milletle bunu mu konusuyosun felan.
Cok guzellllsinn masallahh.
Hepiniz secildiniz mi yaaa gercektenn.
Arkadaşlar merhaba ,
Ben yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak.Adetime 2 gün var ve aşırı derecede kasıklarım ve belim ağrıyor.Acaba hamile olabilir miyim?Yardım edin .
Yumurtanın sarısı ve beyazını ayrı ayrı çırpın, o zamaan kabarır
nazar değdircen kendine aşkım ya.....
canım benim maşallahın var..bide şu pasta ürünlerine bayılıyorum bende gelmek istiyorum ama uzaktayız.....
ay canım benim sana değmedikten sonra bana hiç değmez
diyene bak
Dur bakalim hemennişlerimi hallettim geldimm yeni fotolar yükledim albümüme
Teşekkür ederim canım.
Valla herkes birbirinden güzel.Allah'ım çirkin şansı versin,bebek versin Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?