Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

15 tane hamişimiz mi var maşalahhhhhhhhhh işallah bu aralık ayında iki katına çıkar hamişlerimizin sayısı

kesinlikle hele şu taktığın isimde ö...... çok haklısın ama ö......lere ayıp oluyo onlar bile ahır yolunu biliyolar aydalılar yaniii bunlar bilerek yapıyolar

kızlar beni yanlış anlamayın ama biraz alıngan davranıyosunuz ohoooooo ben eşimle çok kavga ediyorum(hiç iyi bişey değil) o çok rahat biri bende tam tersi zevklerimizde farklı gibi uyuşamıyoruz büyük tartışmalarımızda oldu ama o benim diğer yarım ne yapayım öküz de olsa o benim kocam burada onun hakkında çok uç şeyler yazamam bazen alttan almasını da bilmek lazım kolay evlenilmiyo kızlar bak çocuk için uğraşıyoruz demek ki eşlerimizi seviyoruz ki onlardan çocuk sahibi olmak istiyoruz aynı evde yaşamak kolay değil anne babalarımızla bile tartışıyoduk evlenmeden önce ama sırt çevirmeyin onlara erkekler bizim kadar sorumluluk sahibi değiller onları eğiticez herşey zamanla oturacak

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

topik anasına kuvvetli birer alkıııııııııııııııııııııııııııışşş hadi bakalım çekirgelerim
bu ay hamiş sayısını artıralım inşaallah en az 10 kişi hadi bakalım
gamze küsmüyüz nasılsın tatlım

tabiiki harfiyen katılıyorum,bizim acımız zaten ilgimizden canım ,ben aşkımı çooooook seviyorum o benim bi tanem ne olursa olsun ALLAH yokluğunu göstermesin,

topik anası ellerine sağlık.. ama aralıkta 10 hamiş hedefi az geldi bana

insallah topıgımızınn anasııı ınsallahhh :)))

Canim yolaa bi deneyim olursa.. ateslerinide yazarsan guzel olur..

46::alkış

Ellerine sağlık canım. Benim ismimi de değiştirmişsin söylemeden.Çok teşekkür ederim.

canlarımmm ben cıkıyorumm yarın gıremıcem buyuk ıhtımalle cumartesıde belkı gırebılırımm. kendınızee cokkk ıyı bakınnnnn hepinizzz öpüldünüzzz görusmekk uzereeeee

samimi yazıyorum sizleri çoooook seviyorum moral buluyorum bu sayfada ,çoooook teşekkür ederim iyiki varsınııızzzzz hepinizi ben alkışlıyorum

hoşçakalıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

ben çıkıyorum kısçeler kib byyyyyyyyyyyyyyy

benim batda 23 aralık inşallah 9 ay boyunca gelmez batta öylece kalır :) allah bebişlerimizi bu ay göndersin inşallah kızlar

Kizlaar cok oturdum ya karnim agridi gazdan sistim galibaa:)

canım şişersin demiştim. arada bi ayağa kalk otobüste yürü dicem ama eşinle yer değiştirin arada bi ayağa kalkmış olursun azcık da olsa.. sakın mercimek çorbası, portakal suyu içeyim deme. ne kadar yolun kaldı canım ya hamileyken uzun yolculuk çok kötü. bide yanına çubuk kraker alsaydın belki şimdi miden de bulanmaya başlayabilir kötü haber bunlar biliyorum ama tecrübeyle sabit

benim batda 23 aralık inşallah 9 ay boyunca gelmez batta öylece kalır :) allah bebişlerimizi bu ay göndersin inşallah kızlar
canım inofolici sen sormuştun demi??
Ben kullanıyorum.
önceden 2 sabah 2 akşam içiyordum
şimdi günde 1 poşet içiyorum sadece
içinde hem folik asit varmış hem de inozitol diye bir madde
inozitol yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş
dr gebe kaldığını öğrenirsen bunu bırak folbiole geç demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…