çok sağol canım yaaa çıktı süpersin
15 tane hamişimiz mi var maşalahhhhhhhhhhişallah bu aralık ayında iki katına çıkar hamişlerimizin sayısı
kesinlikle hele şu taktığın isimde ö...... çok haklısın ama ö......lere ayıp oluyo onlar bile ahır yolunu biliyolar aydalılar yaniii bunlar bilerek yapıyolar
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar beni yanlış anlamayın ama biraz alıngan davranıyosunuz ohoooooo ben eşimle çok kavga ediyorum(hiç iyi bişey değil) o çok rahat biri bende tam tersi zevklerimizde farklı gibi uyuşamıyoruz büyük tartışmalarımızda oldu ama o benim diğer yarım ne yapayım öküz de olsa o benim kocam burada onun hakkında çok uç şeyler yazamam bazen alttan almasını da bilmek lazım kolay evlenilmiyo kızlar bak çocuk için uğraşıyoruz demek ki eşlerimizi seviyoruz ki onlardan çocuk sahibi olmak istiyoruz aynı evde yaşamak kolay değil anne babalarımızla bile tartışıyoduk evlenmeden önce ama sırt çevirmeyin onlara erkekler bizim kadar sorumluluk sahibi değiller onları eğiticez herşey zamanla oturacak
topik anasına kuvvetli birer alkıııııııııııııııııııııııııııışşş hadi bakalım çekirgelerim
bu ay hamiş sayısını artıralım inşaallah en az 10 kişi hadi bakalım
gamze küsmüyüz nasılsın tatlım
topik anasına kuvvetli birer alkıııııııııııııııııııııııııııışşş hadi bakalım çekirgelerim
şu ateş ölçme topiginde listemi yapamadım bilen varsa yazayım adresimi şifresi yapsın lütfen( ben başladım bi sonra mail adresine bişeler geldi onu yapamadım.. tekrar denedigimde bu adres kullanılıyo diyo..
topik anası ellerine sağlık.. ama aralıkta 10 hamiş hedefi az geldi bana
Ben de resim buldum.Flashta varmış.
Monbebe ben seni görmedim
psipsiko sen de resim koysanaaa
Kizlaar cok oturdum ya karnim agridi gazdan sistim galibaa:)
canım inofolici sen sormuştun demi??benim batda 23 aralık inşallah 9 ay boyunca gelmez batta öylece kalır :) allah bebişlerimizi bu ay göndersin inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?