Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sağol cvbın için doktor bana gecen ay yazdı vede haftada 3 kez düzenli ilişkiye girin dedi aynı senin içtiğin gibi içiyordum ama gecen ay memleketteydik fazla miki olmadı suan reglim alıcam bugün nasıl içsem aceba 2 ser poşet biraz fala geliyor bana göre ama bilemeidm sen nasıl bir bardağa döküp içiyosun hamilemisin

Canım benim üzülme.
Ben sana bebek kurabiyesi yapıp yollarım inşallah canım benim.
Cinsi ismi belli olsun inşallah.
Dün bir siteden fiyat istemişsin.Boşver ben sana yaparım beleş

canım hamilelik tacı ve hediye dağıtmak için magnet onlar...o yüzden sordum burada yapan yok çünkü...

yok canım hamile değilim. Ama olacam inşallah
ben de önce öyle içiyordum canım.arkadaşıma da günde 4 demiş doktor.Şimdi 1 tane içiyorum.Düzenli de içemiyorum pek.
Düzenli içmeye çalış.Faydasını görenleri okudum bir topicte.Inofolic kullanmaya başlayıp hamile kalanlar var.
ben normal orta boy bir su bardağına koyup içiyorum.Bence suyun miktarı önemli değil kullandığın ilaç miktarı önemli.

canım hamilelik tacı ve hediye dağıtmak için magnet onlar...o yüzden sordum burada yapan yok çünkü...

Ben sana burdan temin etmende yardımcı olurum canım.Bu işleri yapan dükkanı olan tanıdığım var burda.Magnetleri indirimli temin ederim.Sen yine fiyat al.Nere uygun olursa ordan alırız.
Hamile tacını bir arkadaşım kendi yapmıştı keçeden.
Zeynep'in annesi yazıyordu üstünde çok tatlıydı :)

aceba bir tanede faydasını gösteririmi bana sabah ac akşam ac karnına 2 ser demişti fazla geldi bende diyorum aceba sabah 1 aksam 1 içsem ne olur bende bardak ölçüsünü tutturamadım bi türlü :)ne zamandır kullanıyosun sen inşallah bu ay ekişi görüp hamiş kalırız allahım isteyen herkese versin bebişini

tamam canım hallederiz beraber...canımsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…