canım otobüsle 4 saat sürüyor
gezmeye gelin bize
Erciyes'e kayağa gelin eşinle :))
ama çok istiyorum gelemem ki....
Birakirim canim sabaha kadar..ama arkadas listemde olman gerekiyo.. bilmiyorum varmisin ??
isteğini onayladım canım.Arkadaş olduk
canım inofolici sen sormuştun demi??
Ben kullanıyorum.
önceden 2 sabah 2 akşam içiyordum
şimdi günde 1 poşet içiyorum sadece
içinde hem folik asit varmış hem de inozitol diye bir madde
inozitol yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş
dr gebe kaldığını öğrenirsen bunu bırak folbiole geç demişti bana
Canım benim üzülme.
Ben sana bebek kurabiyesi yapıp yollarım inşallah canım benim.
Cinsi ismi belli olsun inşallah.
Dün bir siteden fiyat istemişsin.Boşver ben sana yaparım beleş
canım sağol cvbın için doktor bana gecen ay yazdı vede haftada 3 kez düzenli ilişkiye girin dedi aynı senin içtiğin gibi içiyordum ama gecen ay memleketteydik fazla miki olmadı suan reglim alıcam bugün nasıl içsem aceba 2 ser poşet biraz fala geliyor bana göre ama bilemeidm sen nasıl bir bardağa döküp içiyosun hamilemisin
isteğini onayladım canım.Arkadaş olduk
canım hamilelik tacı ve hediye dağıtmak için magnet onlar...o yüzden sordum burada yapan yok çünkü...
Hicranim dinlene dinlene yap islerini.hepsini bi arada yaoarsan daha cok yorulursunIslerimi topladim utumu yaptim ama bel agrisindan kivraniyorummm
canim dinlenerek yaptim da bu bel agrisi dun aksamdan beri var ufHicranim dinlene dinlene yap islerini.hepsini bi arada yaoarsan daha cok yorulursunIslerimi topladim utumu yaptim ama bel agrisindan kivraniyorummm
yok canım hamile değilim. Ama olacam inşallah
ben de önce öyle içiyordum canım.arkadaşıma da günde 4 demiş doktor.Şimdi 1 tane içiyorum.Düzenli de içemiyorum pek.
Düzenli içmeye çalış.Faydasını görenleri okudum bir topicte.Inofolic kullanmaya başlayıp hamile kalanlar var.
ben normal orta boy bir su bardağına koyup içiyorum.Bence suyun miktarı önemli değil kullandığın ilaç miktarı önemli.
Ben sana burdan temin etmende yardımcı olurum canım.Bu işleri yapan dükkanı olan tanıdığım var burda.Magnetleri indirimli temin ederim.Sen yine fiyat al.Nere uygun olursa ordan alırız.
Hamile tacını bir arkadaşım kendi yapmıştı keçeden.
Zeynep'in annesi yazıyordu üstünde çok tatlıydı :)
kk da mi tanidiklarin var canim :44::26:
canim dinlenerek yaptim da bu bel agrisi dun aksamdan beri var uf
buyusun canim saglikli olsun herseye raziyimcanim dinlenerek yaptim da bu bel agrisi dun aksamdan beri var uf
Bebisin buyuyooo tatlimmm azcik uzcek seni agrilarlaa.
Guzel annisss, kizin olursa sana benzesin
Tesekkur ederim bebegim.
Resmini koyan herkes fistikk gibi masallah.
Ay bi de bebislerimiz olsaydii daha da fistik olucazzx
Dur bakalim hemenn
hasretcim sana kaç kez yazdım. neden cevap vermiyorsun hiç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?