Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Regliden bigün önce yaptım bse cikmadi lilim ama hâlâ olmadm bu ay çokta belirti yasadim hala kasıklarım fena ağrı o nebilim kukuşumun ici diycektin herhâlde de de lilim bu mutluluktan bna hiç bişe olmaz

bebisimede isimli bant mi yapcan kis olursa erkek olursa isimli bere cok masrafli ciktim hee

yapcam yapcammmmm tatlım valla kes dik ne var bunda söz hemde burda resmını her asamasını paylascam sende elıne gecınce bebısıne gıydırır cekersın sözzzzzzzzzzzz müüüü

ayy benimkide ayni fb li hast çıkışlarına bakıyor nevresim takimlarina bakıyor kız olursa almayiz dedim fark etmez ikisinede alcam ben dio
Ayni benimki de ole dio kiz erkek farketmez fb li hastane cikisi.Bu konuda onu ikna edemem sanirimm.giycek mecburr

Regliden bigün önce yaptım bse cikmadi lilim ama hâlâ olmadm bu ay çokta belirti yasadim hala kasıklarım fena ağrı o nebilim kukuşumun ici diycektin herhâlde de de lilim bu mutluluktan bna hiç bişe olmaz

ayyyyyy hadi bakalım tatlım hamişsen bile belli bir değerin üstünde olmadan idrarda çıkmıyo yarın kana gidersin bakarsın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…