iyiyim kukuşum benimmm bende diyorum nerde bu benım kukusumun .... neyse yazmayım onukızların midesi kalkıyo neden gırmedın özlettin kendini vallahii test mi yaptın sen negatıf cıktı fln dıodun sonra gırmedın bıdaha
yapsanda yapmasanda senin canin sag olsun kusummmm benim ins senin miniginde gelirde gondeririz biseyler kendimizce ins
Benim eklediklerimi begenmediniz mi
test yapmayi dusunmuo musun
Gorusuruz canim.bizim icinde dua et
Kolay gelsin zeynoom.kendine ve bebisine iyi bakk.
Bize de dua et canimm.ediyosun biliyom ammaa.
Opuyorumm kocamamn
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebisimede isimli bant mi yapcan kis olursa erkek olursa isimli berecok masrafli ciktim hee
Ayni benimki de ole dio kiz erkek farketmez fb li hastane cikisi.Bu konuda onu ikna edemem sanirimm.giycek mecburrayy benimkide ayni fb li hast çıkışlarına bakıyor nevresim takimlarina bakıyor kız olursa almayiz dedim fark etmez ikisinede alcam ben dio
ay zaten heyecanliyim iyice heyecan bastı beni kuzum ya ins hamissindir
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Regliden bigün önce yaptım bse cikmadi lilim ama hâlâ olmadm bu ay çokta belirti yasadim hala kasıklarım fena ağrı o nebilimkukuşumun ici diycektin herhâlde de de lilim bu mutluluktan bna hiç bişe olmaz
bu takim cok hossssss
sooooooooozzzzzzzz bebegimmmmmmmm
bu takim cok hossssss
Hayirlisi insallah bitanem ya. Çok duâ ediorm rabbim inşallah geri cevirmemistir dualarimi bu ay göndermiştir mucizemiayyyyyy hadi bakalım tatlım hamişsen bile belli bir değerin üstünde olmadan idrarda çıkmıyo yarın kana gidersin bakarsın tatlımmm
olsunda fb li hastane cikisli olsun kuzum benim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?