sende bitanesin tatlım bebişe giydirip resmini çekmek şartıyla göndericem amaaaaaaaa
cisemcim neden girmiyorsun bidaha? psikolojin bozuluyorsa haklısın canım. dinlen biraz ama gel yine olur mu
pofff pffff nedense skıntı bastı yaa
kendınıze cok ıyı bakın pazartesıye kadar gıremıcem gorusuruzzzz
aaaa çok heycan yapmak yok sakin ol bakayımmmrelaxxxx lütfenn derin derin nefes al verrrrrr
benim meleğime teyzesiii cici gondercek te bende cekmicem hee alasini ceker koyarim
benim sabahtan beridir var. havalardan sanırım
iyi akşamlar canım. Allaha emanet ol
benim sabahtan beridir var. havalardan sanırım
iyi akşamlar canım. Allaha emanet ol
Haklisin lilim sakinlesiym biraz yhaw
bebeğim işten çıktı cisem evde de net yokmus eltısınden gırıyodu ondançok özlüyorum cisemii cok sevıyodm
anlaştıkkkkkkkkk o zmn çakkkkkkkk
yarın erkenden git gel merakta bırakma olar mı
evet canım öyleymiş. azönce okudum bende.. artık yeni bir işe girince görüşebiliriz herhalde.. çoğu kimse gelmiyor artık... nisa8484 de yok... daha henüz aklıma gelmeyen birçok kişi yok artık....
:132:lilicim bnm bende senin bebsine cicisler alır gönderirim
Bende cikiyorum canlar temizleneyim dus alayim yarina hazırlık yapayimöptüm hepucugunuzuuu kendinize iyi bakin byee
Byby cnmm grusrzneyse tatlım biz varız umarım güzel haberlerini bize verirler ben cıkıyorum allaha emanet olun
tşkler bebişim cok opuyrum ben cıktım bb
CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN
kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim..bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..
minik bebisimmm nabersin ne yapion
minik bebisimmm nabersin ne yapion
allah kabul etsin canım benim
allah kabul etsin canım benimbende iyiyim yarina hazırlık yaptım çok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?