pekmezi iç iyi gelir
Öksürüğe birebir bal ve zencefil direk kesiyor.Ama zencefil hamileyken tüketiliyor mu bilmiyorum.
bal yok canım ama keçiboynuzu pekmezim geldi bugün içtim bir kkaşık....
evet canim ogreniliyo geneldeee bencee erkekkartik heyecan eksik olmaz bizden canim
Kizlar resim yukledim bakabilirsiniz...
pekmezi iç iyi gelir
belki
güle güle canım bye
güle güle canım bye
annenin icine dogarmis canim belki de kizdir
minik bebisin 5,6cm topuklu giysem yarin bisey olur mu
kızlar bana müsaade bugün erken çıkayım izninizle!!! her ellerim ağrıyor yorgunum hemde duş almam gerek reglim bitti bugün yarında dokta gideceğim yarın akşamda bizim ortağın hanımına gideceğim aşure yapacakmış çağırdı bir fırsat bulursam gelir yazarım doktrumun nedediği hakkında öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakın hicranım inşallah send eiyi haberle gelirsin...
minik bebisin 5,6cm topuklu giysem yarin bisey olur mu
annenin icine dogarmis canim belki de kizdirsenin gibi kokoş bi kızın olur artık:115: teyzeleride yer onu hamm yapar
yurumicem canım benim....ayy kiz kardesin olmasi büyük bi nimet bence
yurumicem canım benim....ayy kiz kardesin olmasi büyük bi nimet bence
hg canim aynı bildiğin gibi kuzum....gönderin su gorumceyi yaawKizlarrr merhaba ya bgin hic giremedim gecmiside okuyamiyorum simdi war mi bi gelisme gorumcem kahwaltiya cagarmisti ona gittik benm kocis bgun bana soruyo kardesi ne zaman ewe gidicekmis diye yarin gidrcekmis dedim tamam dedi fenalarda yarini iple cekiyo :-D :-D
selametle canim
Bizde 3kiz kardesiz yawrum seni o yuzden cok iyi anliyorumbiz 3 kız kardeşiz...birbirimize deli gibi aşığız maşallah suphanallah birbirimiz için ölürüz o derece...kız kardeş diğer yarısı insanın...ben kendimi çok şanslı hissediyorum. bebeğim kız olsun çok isterim ama erkek kardeşim yok erkek çocukları da çok seviyorum. hadi hayırlısı. neyse ben sırf eşimin hatrına o uyuz görümceye gidiyorum çok öpüyorum... sabırla gider gelirim inşallahhhhhhh...
hg canim aynı bildiğin gibi kuzum....gönderin su gorumceyi yaaw
oooo süperehuehuehu
ahh ahh ben kaldim böyle ışıltılı kahvetle sariya dönük su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?