Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Öksürüğe birebir bal ve zencefil direk kesiyor.Ama zencefil hamileyken tüketiliyor mu bilmiyorum.

kızlar bana müsaade bugün erken çıkayım izninizle!!! her ellerim ağrıyor yorgunum hemde duş almam gerek reglim bitti bugün yarında dokta gideceğim yarın akşamda bizim ortağın hanımına gideceğim aşure yapacakmış çağırdı bir fırsat bulursam gelir yazarım doktrumun nedediği hakkında öpüldünüz canlarım kendinize iyi bakın hicranım inşallah send eiyi haberle gelirsin...

Hamilesin sandım canım afedersin Tekrar geçmiş olsun

minik bebisin 5,6cm topuklu giysem yarin bisey olur mu

annenin icine dogarmis canim belki de kizdir senin gibi kokoş bi kızın olur artık:115: teyzeleride yer onu hamm yapar

topuklu giyme istersen cnm, yani ben de giydim 1-2 kez kanamam oldu çok korktum ama sen bilirsin...çok fazla yürümeyeceksen bişi olmaz sanırım. ayy bana ve kardeşlerime benzerse ooooo kokoş kelime mi :) zaten kızlar şimdiden kız olacak diyip başlamışlar elbiseler falan almaya, fırfırlı etekler, ugg'ler falan...bana kalmadan 2 çatlak kardeşim giydirir onu zaten :)

Kizlarrr merhaba ya bgin hic giremedim gecmiside okuyamiyorum simdi war mi bi gelisme gorumcem kahwaltiya cagarmisti ona gittik benm kocis bgun bana soruyo kardesi ne zaman ewe gidicekmis diye yarin gidrcekmis dedim tamam dedi fenalarda yarini iple cekiyo :-D :-D

yurumicem canım benim....ayy kiz kardesin olmasi büyük bi nimet bence

biz 3 kız kardeşiz...birbirimize deli gibi aşığız maşallah suphanallah birbirimiz için ölürüz o derece...kız kardeş diğer yarısı insanın...ben kendimi çok şanslı hissediyorum. bebeğim kız olsun çok isterim ama erkek kardeşim yok erkek çocukları da çok seviyorum. hadi hayırlısı. neyse ben sırf eşimin hatrına o uyuz görümceye gidiyorum çok öpüyorum... sabırla gider gelirim inşallahhhhhhh...

hg canim aynı bildiğin gibi kuzum....gönderin su gorumceyi yaaw

Bizde 3kiz kardesiz yawrum seni o yuzden cok iyi anliyorum
hg canim aynı bildiğin gibi kuzum....gönderin su gorumceyi yaaw

Yarinda kuzenimim bebek mewluti war yarin oraya gidicem dedim bende ewe giderim o zaman dedi bende sen bilirsin dedim gidicek anlicagin :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…