ne oldu kuzum yaaaa
hsg nin etkisi şimdiye geçer canım usuttun falan mi
noliiiiiiii yaa sıcaktan amlıştın tabi evde ohhh misss
nie sıkıldınız kızlarrrbende bişi sorayım bari hgs çektireli 10 gün oldu kuzum hala kasıklarımda hafif sancı var neden acaba
hsg nin etkisi şimdiye geçer canım usuttun falan mi
Sen dikkat et kendine o kadar uzun surmemeliydi bence hamis kalma olasiligin yuksek hsg den sonra bende hamis kalmistim
valla hgs den sonra agrı kesıcı aldım gectı surdan 5 gunden beri sürekli bir ağrı sogan da içiyorum odanda da olabiler mi ki
beraber hamiş kalcaz senın bu ayda çok yüksek tatlım
ne oldu kuzum yaaaa
noılduu kızzzzzzz meltemmm
Sogan ben hic icmedim tatlim olabilir ben bu ay bilmiyorum canim yimirtlayamiyorum ben kendi kendime. İlac takviyesi gerekiyo insallah kendi kendime yimirtlarimda civcivim bana gelir :-D
elimi kestım kızlar nedense bıde bu ah hıc bebısten umudum yok yok gıbı gelıyor bu ayda
annem bana bataniye gibi şal örmüştü onu iş yerine getirdim bacaklarıma örtüyorum hiç almıyorum üşütmedim de bilmiyorum bebeğim daha yumurtalarım çatlamadı yarın fln çatlar tatlım
Catlasin bebeim gelsin yawrucugun
ben bizi okuyup hem iş yaparsan kesersin bebeğimmm ayyy kıyamammmmmmm hemen iyileşsin inşallah getir öpeyim de geçsin
haydi bakalım sıkı çalışalım bebişlerimizi kucaklayalım
ne oldu kuzum yaaaa
çok ogru valla canım sızı gızlıden okuyordum hop elımıde kestımm :))) saoll canımm benımmm
basim ağrıyor kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?