Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

noliiiiiiii yaa sıcaktan amlıştın tabi evde ohhh misss

nie sıkıldınız kızlarrr bende bişi sorayım bari hgs çektireli 10 gün oldu kuzum hala kasıklarımda hafif sancı var neden acaba

Sen dikkat et kendine o kadar uzun surmemeliydi bence hamis kalma olasiligin yuksek hsg den sonra bende hamis kalmistim

hsg nin etkisi şimdiye geçer canım usuttun falan mi

valla hgs den sonra agrı kesıcı aldım gectı surdan 5 gunden beri sürekli bir ağrı sogan da içiyorum odanda da olabiler mi ki
Sen dikkat et kendine o kadar uzun surmemeliydi bence hamis kalma olasiligin yuksek hsg den sonra bende hamis kalmistim

beraber hamiş kalcaz senın bu ayda çok yüksek tatlım

valla hgs den sonra agrı kesıcı aldım gectı surdan 5 gunden beri sürekli bir ağrı sogan da içiyorum odanda da olabiler mi ki

beraber hamiş kalcaz senın bu ayda çok yüksek tatlım

Sogan ben hic icmedim tatlim olabilir ben bu ay bilmiyorum canim yimirtlayamiyorum ben kendi kendime. İlac takviyesi gerekiyo insallah kendi kendime yimirtlarimda civcivim bana gelir :-D

annem bana bataniye gibi şal örmüştü onu iş yerine getirdim bacaklarıma örtüyorum hiç almıyorum üşütmedim de bilmiyorum bebeğim daha yumurtalarım çatlamadı yarın fln çatlar tatlım

Sogan ben hic icmedim tatlim olabilir ben bu ay bilmiyorum canim yimirtlayamiyorum ben kendi kendime. İlac takviyesi gerekiyo insallah kendi kendime yimirtlarimda civcivim bana gelir :-D

negatif düşünme canım gecen ay sen bana ne dedin ben hamileyim dedin bunu daha önce kimseye söylememiştim fln dedin kendını ınandırdın onu söylerken o ay hamiş kaldın bebğimm

annem bana bataniye gibi şal örmüştü onu iş yerine getirdim bacaklarıma örtüyorum hiç almıyorum üşütmedim de bilmiyorum bebeğim daha yumurtalarım çatlamadı yarın fln çatlar tatlım

Catlasin bebeim gelsin yawrucugun

Iyi gunler bayanlar. MASALLAH nekadar aktif ve neselisiniz. Dun kaldigim yerden devam edim dedim ama oku oku bitiremedim artik sayfalari atladim;
Hicrancim bebisini gormussun hayirli olsun canim. Oncelikle doktorunu hic sevmedim dusunmeden degistir derim. Bende cok degistirdim sonunda gonlume gore doktor buldum. Doktor dedigin her sorunu cevaplar cevaplamali. Kac mm oldugunu sen sormadan soylemeli. Dusuk riskinin nedeninide soylemeli ne bilegim bebegin yaninda kan birikimi var gibi vs. Ornekti bu.
Progesteronu kullan sana faydasi olur boyle bi durum varsa yoksada zarari olmaz. Ama kullandiginda kan gelirebilir canim bu normal sakin korkma tamammi bazolarinda geliyor cok az ama.
Elevite gelince kizlar sakin kullanmayin almanyada uretiliyor ve fabrika aciklama yapti kesin domuz katkisi var. Onun yerine ben trdeyken banada elevit vermisti ben dexavit aldim sonucta vitamin folik asit ayni isi oda goruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…