kuşum ekli olmamız lazım birbirmizde, ben sadece arkadaşlarıma açık yaptım albümümü. ekledim şimdi seni, kabul et o zaman görürsün.
duayi yarin mi yapcaZ
akıntını takip et cnm, ben belirtisiz hamile kaldım sanıyodum ama akıntım, kasık ağrılarım belirtiymiş...
inşallah cnm inşallahhhhh bu ay olur
Öyle tabi bizde dükkan açtık 3ay once nasipi once gelmis diyim zrycan gibi simdi bebisimizi bekliyoruz:))
benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)
Oyyy süper tebrik ederjm Allahim sağlıkla aldirskn kucahina ve darisi tum bekleyenlere ins
Lilim kullan ilaci hamissende düşük yaptırıyor o hormon ihmal etme hemen başla
tmm tatlım hemen başlayım hamileliğe bir yan etkisi yok sanırım
kıss foto koysanamerak ettim
bende görcemmmm ekle beniiiiigördüm gördüm maşallah bebeimmm ya bende koyacam foto nerden koyuluyo
tmm kuşummmmduası yarın akşam saat 4,00 - 4,30 gibi yaparız canım..
akıntını takip et cnm, ben belirtisiz hamile kaldım sanıyodum ama akıntım, kasık ağrılarım belirtiymiş...
Öyle tabi bizde dükkan açtık 3ay once nasipi once gelmis diyim zrycan gibi simdi bebisimizi bekliyoruz:))
lilililililililililili
bende görcemmmm ekle beniiiii
tmm kuşummmm
lilililililililililili
psikom foto nasıl ekleniyo bende eklicem göster kele bi bana
bende görcemmmm ekle beniiiii
tmm kuşummmm
psikom foto nasıl ekleniyo bende eklicem göster kele bi bana
canım hoşgeldiniz diyor ya onun yanında isminin üstüne tıkla
ordan profilinden aşağı doğru in albüm var ordan albüm oluşturuyorsun işte
kızlar şuan ilaç ları almadığma korktum hemn çıkıp alsam mı yaa53:
korkma canım is çıkışı alırsın
Akşamda alırsın ihmak etme ama tamam canım
canım bunlar kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ben..
benimkinin evi kvmin zamanında aldığı arsa sayesinde oldu canım. evin bitimi de tam bizim evliliğimize denk geldi. yani beraber olmasaydık o ev de gidebilirdi. Allahıma şükür. eşyaları da o evlerden birini satıp aldık ve de borçları ödedik tabii... buna da şükür.. ayrıca sizin olayınıza da bayıldımmmmmmmmmmmharika bişey ya.. özellikle de etraftan olumlu tepki almak insanı daha da mutlu ediyor. ya bebişim bir ara benim eve de el atsana banyolarım ve salonum sinirimi bozuyor beğenmiyorum hiç :120:ay keşke mimar ya da mühendis olsaydım
Olsun bişey olmaz bende yeni duydumteşekkür ettim
gördüm gördüm maşallah bebeimmm ya bende koyacam foto nerden koyuluyo
cnm albüme gir, ordan ekle diyo. hatta albüm adını doldur falan resim yükle var.
korkma canım is çıkışı alırsın
araştır bebeğim.ya da dr sor.etkisi yoksa başla.bu ay hamiş kalcaz ikimizde.bebişe zarar vermesin.
evet canım en iyisi ben öyle yapayım. yarına bir randevu alıp iş çıkışı gideyim.
teşekkürler desteğin için
bak beni gördün günlerdir... kan testinde bile negatif oldugu halde ya hayır ben hamileyim dedim.. inan ona bebeginde sana inanır[/QUOTE
Valla cnm ilk günler içimdeki ses evet var diyodu,ama ne biliyim ya belirtiler sanki ragl olcakmışım yönünde ilerliyor,şuan gelen giden yok amayaa sanırım eltim 6.haftalıktı bebeğini kaybetti ona da üzüldüm baya sanki ilk denemede benle değilmiş gibi geliyor,bende kaç defa belki erken den çıkar diye aldım bende test ama hüsran hatta dün yaptım negatiffff hiç umudum yok valla,
araştır bebeğim.ya da dr sor.etkisi yoksa başla.bu ay hamiş kalcaz ikimizde.bebişe zarar vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?