Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıss foto koysana merak ettim

bikaç foto çekerim cnm, albüme eklerim ordan bakarsınız...tarzımız farklı oldu, avangard, modern ve klasik karışımı mobilyalar oldu...mobilyaların bacakları aslan bacak, koltuk kumaşları rengarenk, boyalar beyaz lake ya da oto cilası değil direkt modern tarzda eskitme boya...karışık yani :) çoğu benim tasarımımdı korktum tepkilerden insanlar nasıl karşılar diye ama evlenecek olanlar benim eve de dokun diyo şimdi :) dedim haaa tamam ben bu işi kıvırdım :)

gördüm gördüm maşallah bebeimmm ya bende koyacam foto nerden koyuluyo
bende görcemmmm ekle beniiiii

duası yarın akşam saat 4,00 - 4,30 gibi yaparız canım..
tmm kuşummmm

kuşum sizde face yok mu ya, ben evime gelen misafirlerimin fotolarını çekip albüm yapıyodum facede, gelemeyen de ordan görüp yorum yapıyodu :) ama buraya da eklerim şimdi bikaç foto bakarsınız... yardımcı olurum bebeğim ayıp ettin yani, elimden gelen bişeyse... ben evlenmeden önce gidiyodum yeni gelin evlerine ayyyyy hepsi aynı, ya modern ya avangard ama tek renk...ben böyle yapmayacam dedim. evimi hatta salonumu bile rengarenk yaptım. gelen cafe gibi çok sıcak bi ortam burası, içimiz açılıyo diyo. mühendis ya da mimar olmana gerek yok ki kuşum, dekorasyon dergileri var internette ne ararsan var hatta zevkine göre eski mobilyanı bile renkli cıvıl cıvıl yaptırabilirsin, az maliyetle neler yapılıyo bi bilsen

araştır bebeğim.ya da dr sor.etkisi yoksa başla.bu ay hamiş kalcaz ikimizde.bebişe zarar vermesin.

canım msj karışmıs bana mı yazdın anlamadım ama doktor gayet sıradan gibi anlattı herkeste olabılır gıbı ılacı kullan dedi bende bilmediğim için bişi de sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…