benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)
hem de nasıl fark ediyo...atmıştım fotoları hatta...2 gün içinde silik çizgiden bildiğin koyu çizgiye geçmişti benimki
benim de çok fark ediyodu, 2-3 saat sonra bile...
Bende adet olcam heralde bukadar belirtiden sonrada AYIP YANİ dedim
dÜN KAN testim POZİTİFFFFF çıkınca..Yani neye sevineceğimi şaşırdım..Oh bee onca halsizlik ve ağrıları boşuna çekmemişim dedim
bende hissediyordum sürekli ped degistiriodum
lilicanimmm yaaa öğleden sonra gideceksin saniyodumm bennn :44::26::26:
Ne dergi dr kuşum
şimdiden başlayayım ben duaya o zaman, sadece salavat ve ayetel kürsi mi? Zeycan unutmadan söyleyeyim hamilelerin ilk dört ay 70000 tane 'subhanallahi ve bi hamdihi' çekmesi gerekiyomuş. Benim 70000 olmaz ama çekebildiğim kadar çekiyorum gün içinde...
iyiyim canım sen nasılsın evli olmak böyle bisey isteher yere yetisiosun
benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)
kızlar bişey sorcam umarım cvp alabilirim.
biz bebek düşünmeye karar verince, kadın doğum doktoruna gittik. beni muayene etti ve 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. ne kan tahlili yaptı ne bişey.
4-5 ay sistemli denedik ama bebek olmuyor. tabi olcak diye bir kural yok da. doktorun yaptırması gereken bir kan testi ya da başka bişeyler var mıydı? yoksa ilk denemeler böyle mi oluyor? ovulasyon testleriyle yumurtladığımı da anladım. reglim de düzenli. :44:
tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. ne yapmam lazım?
Annene selam ileteyim kizz o zamann:))Ah bebegim ben miknatis gibi cekiyorum sorma.o dedigini daha once yaptimda artik bu sefer bisi diyemedimm esimin arkadasi diye.
lilim bende bilmiyordum hastaneye gitceni hayır mı şer mi anlat bakalım lililimmmmmmmmmmmmmm totemdaşım
o kadar olmayacak... gelecek...
bende bende bendee
hayatımın hicranıııı
hormon testi yapabilirdi ama adetlerin düzenliymis demek ki sorun yoook ovu testinde de görmüşsün çift çizgiyi.....biraz daha dene bence.... Uzun sure deneyen ciftlerden dr ilk önce sperm testi hormon testi hsg gibi şeyler istiyor
koyun kızlar fotoları, orda özel seçeneği var onu işaretlemeyi unutmayın ama :) ayyyyyy ben sizi aşırının aşırısı merak ediyorum amaaaaa
ben de evde ve eşyada hazıra kondum bebişimyakınlaşmak için illa herşeyi beraber yapmak gerekmiyor. bu kişilerle ve anlayışla alakalı. kimisi beraber yapmaktan mutlu olur büyür sevgisi, kimisi de sorun çıkartır. hazıra gelmek de öyle... gamzeyle sizin sevginiz büyümüş ne güselll bizimkisi de tabi
psipsikommmmmmmmmm canımın içisin sen ya...ohhh! çok sefiyom kız seni
nefesal dilketin kukuşlarımmmm sizi seviyorummm
nefesal en kısa sürede bizimde olcak canımmmm biliyorum bennnnnn... üzülme bence de dikletinin dediği gibi uzak dur istemediğin seni üzecek kişilerden...
denizzzzz
bir kafandan at ya bir at kafandannnnn kötü düşünceleri
hamileyken kullanilmiyor muymus ilaç canım eğer prolaktin yuksekse düşmesi lazım canım çünkü bu engel gebelige.... ins hamissindir kuzum ama ilacı ihmal etme
tebrikler Allah tamamını erdirsinhem de nasıl fark ediyo...atmıştım fotoları hatta...2 gün içinde silik çizgiden bildiğin koyu çizgiye geçmişti benimki
Bende adet olcam heralde bukadar belirtiden sonrada AYIP YANİ dedim
dÜN KAN testim POZİTİFFFFF çıkınca..Yani neye sevineceğimi şaşırdım..Oh bee onca halsizlik ve ağrıları boşuna çekmemişim dedim
kukucanim benimmenercik kusum benim
kızlar bişey sorcam umarım cvp alabilirim.
biz bebek düşünmeye karar verince, kadın doğum doktoruna gittik. beni muayene etti ve 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi yolladı. ne kan tahlili yaptı ne bişey.
4-5 ay sistemli denedik ama bebek olmuyor. tabi olcak diye bir kural yok da. doktorun yaptırması gereken bir kan testi ya da başka bişeyler var mıydı? yoksa ilk denemeler böyle mi oluyor? ovulasyon testleriyle yumurtladığımı da anladım. reglim de düzenli. :44:
tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. ne yapmam lazım?
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Anladım canım.erkek kardeşler biraz yoruyor aileyi.İlk gençlikte zor oluyorlar biraz ama zamanla düzelir olgunlaşır inşallah.Benim erkek kardeşimde çalışmayı çok sever,eşşek gibi çalışır ama parasının kıymetini bilmez.Üni okuyor haftasonları kuzenimin işinde çalışır para alır.Biz göndeririz babam gönderir yetmez.Bir aile geçindirecek para harcıyor.Nereye gittiğini de bilmez paranın.üstüne başına almaz.kız arkadaşı yok.bişey de sordurmaz hemen kızar çok asabidir.
İnşallah olgunlaşırlar canım.Abla olmak çok zor.Ben de 4 yaramazın ablasıyım.Tırnaklarına taş değse bizim içimiz yanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?