Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

lilicanimmm yaaa öğleden sonra gideceksin saniyodumm bennn :44::26::26:
Ne dergi dr kuşum

şaka yaptım bidenem sabahtan işe gitmeden gittim herşey normal dedi kan değrime süt hormonun yüksek dedi ilaç yazdı işte ama benimde içimde sanki hamileymişim gibi bir his var ondan kullanmak istemiyorum bebğim bilemedim

tamam canım onada başlarım inşallah bugünden...

iyiyim canım sen nasılsın evli olmak böyle bisey iste her yere yetisiosun

ben çok iyiyim bekleyiş başladı nasıl ayın 14 olucak bilemiyorum valla dr bu ay herşey normel dedi 4 yumoş varmış çatlamışlar haftayı iyi değerlendirdik gerisi allaha kalmış komşumuz var beni rüyasında görmüş evli kadınınn tekrar evelnmesi bebeğe işarettmiş beni tekrar evlendiriyomuş kalktım dua ettim senn için diyo umutluyum pozitif düşünüyorum ama inşallh sonu gene hüsran olmaz cnm ya

benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)

bilmem miii çok şükür ki bebişimiz çıktııı

canım illa 1 yıl bekletirler. çünkü herşey normal olsa bile bebeğin tutması düşük bir ihtimalle oluyor.. 1 yılın sonunda hala olmuyorsa eşinden sperm testi istiyorlar. onda da sorun yoksa hsgye gönderiyorlar seni... e tabi kan testi de var

Annene selam ileteyim kizz o zamann:))Ah bebegim ben miknatis gibi cekiyorum sorma.o dedigini daha once yaptimda artik bu sefer bisi diyemedimm esimin arkadasi diye.

ilet kız canım o zaman sen de bolbol dua et. Rabbim sana sabır ve metanet versin inşallah.. bebeğin hayırlısıyla en yakın zamanda gelir de annesinin üzüntüsünü alıverir

eşim de morfolojı bozuklugu fazla benım doktorum bende bır sorun olmadıgını soyledı bu ay da aynı olursa test yaptırıcam arastırılsın bende de sorun varmı dıye.

lilim bende bilmiyordum hastaneye gitceni hayır mı şer mi anlat bakalım lililimmmmmmmmmmmmmm totemdaşım

o kadar olmayacak... gelecek...

bende bende bendee

hayatımın hicranıııı

süt hormonlarım fazlaymış öbür herşey normal dedi bebğim ilaç yazdı işte öle resmi ni çekeyim mi sonuçlarınn totemdaşımmmmmmmm

Ya kızlar benim bademciğime yakın tarafa doğru ufak bi bölge dilimin üzeri minik minik toplar olmuş üzeri beyazlamış.arada boğazım ağrıyor yutamıyorum..Bademciklerim yok alındı ama yerleri kızarık..papatya çayı içsem bi zararı olmaz diii mi?:44:

hıımmmm anladım canım.
aslında beklemek sabretmek güzel bişey. iltihaplı romatizma hastasıyım ve ilaçlarımı 1 yıl önce kendi isteğimle, ama doktorumun bilgisiyle kestim, bebek istiyoruz diye. tabi süreç uzadıkça benim hastalık ilerliyor. sabırsızlığımın en büyük sebebi bu durum aslında. en azından olmamasına sebep elimizden gelecek bi tedaviyse, onu yapalım diye düşünüyorum.

koyun kızlar fotoları, orda özel seçeneği var onu işaretlemeyi unutmayın ama :) ayyyyyy ben sizi aşırının aşırısı merak ediyorum amaaaaa

canlarım günaydınnnn berden yükleniyo fotolar bende yükleyim we senin fotonu neden göremedim ben kldırdın mı

ohhhhhh sen de iyiymişsin bebişim, bi de adam çok para harcar diyosun daha ne olsun ev hazır eşya hazır :) biz de eşimle eşyalarımızı kendimiz tasarladık, çizdik İstanbulda özel yaptırttık. ben de mühendisim ya banyo dolabım bile herkesinkinden farklı olsun diyip deli gibi çizim yapıyodum, en güzel paylaşımımız da o oldu bizim evdeki tüm eşyalar kocişimin ve benim özel tasarımımız oldu :) ama o kadar olumlu tepkiler aldık ki gelen evimize bayılıyo acayip gururlanıyoruz o zaman :)

Psipsikommm psikolojim kaldirmiyo artik yaa.kendimi duvardan duvara vurasim var.

Canım yaşınız daha gençse dr 1 yıl geçince gelin diyor.Ama daha ileri yaşlarda 6 ay geçince tedaviye başlıyorlar.Bazı dr lar 1 yılı beklemiyor ama. 6 ayı yeterli görüyor.Bence de erken davranmakta fayda var.Bence sen bir dr a daha git.Yumurtalıkların normal mi?pko var mı? hormonların normal düzeyde mi? bunların cevabını öğren. Eğer herşey normalse eşine sperm testi yaptırın.Nacizane fikrim.

aynen öyle canım ya.. kendi derdime o kadar üzülmüyodum inan ki.. neyse Allahım dogru yolu buldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…