- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canlarım günaydınnnn berden yükleniyo fotolar bende yükleyim we senin fotonu neden göremedim ben kldırdın mı
benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)
hem de nasıl fark ediyo...atmıştım fotoları hatta...2 gün içinde silik çizgiden bildiğin koyu çizgiye geçmişti benimki
Bende adet olcam heralde bukadar belirtiden sonrada AYIP YANİ dedim
dÜN KAN testim POZİTİFFFFF çıkınca..Yani neye sevineceğimi şaşırdım..Oh bee onca halsizlik ve ağrıları boşuna çekmemişim dedim
hayırlı olsun canımben yeni duydum
kacar tane okuyalim zeycanim
hamileyken kullanilmiyor muymus ilaç canım eğer prolaktin yuksekse düşmesi lazım canım çünkü bu engel gebelige.... ins hamissindir kuzum ama ilacı ihmal etme
tebrikler sağlıkla al kucağına değneğin kaç cıktı
yüksek çıkmış canım ya ama ilaçla tedavisi var büyük ihtimalle bu yüzden olmuyor ins değer düşünce hemen hamis kalcan
canım ne kadar istersen oku bugünden başla istersen...
Kız psipko ne tatlısın sen öle yerim seni ben....
duayi yarin mi yapcaZ
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
hayır cnm kaldırmadım. albümüme baksana...ben de hemen sana bakıyorum malum meraklı tazeyim :)
Canım yaşınız daha gençse dr 1 yıl geçince gelin diyor.Ama daha ileri yaşlarda 6 ay geçince tedaviye başlıyorlar.Bazı dr lar 1 yılı beklemiyor ama. 6 ayı yeterli görüyor.Bence de erken davranmakta fayda var.Bence sen bir dr a daha git.Yumurtalıkların normal mi?pko var mı? hormonların normal düzeyde mi? bunların cevabını öğren. Eğer herşey normalse eşine sperm testi yaptırın.Nacizane fikrim.
yüksek çıkmış canım ya ama ilaçla tedavisi var büyük ihtimalle bu yüzden olmuyor ins değer düşünce hemen hamis kalcan
saol canımmmmmm...teşekkür ederimmm...
bende okuyayım mı yoksa hamileler mi okucak
albümünü göremiyorum ki hayatım gözükmüyo
ohhhhhh sen de iyiymişsin bebişim, bi de adam çok para harcar diyosun daha ne olsun ev hazır eşya hazır :) biz de eşimle eşyalarımızı kendimiz tasarladık, çizdik İstanbulda özel yaptırttık. ben de mühendisim ya banyo dolabım bile herkesinkinden farklı olsun diyip deli gibi çizim yapıyodum, en güzel paylaşımımız da o oldu bizim evdeki tüm eşyalar kocişimin ve benim özel tasarımımız oldu :) ama o kadar olumlu tepkiler aldık ki gelen evimize bayılıyo acayip gururlanıyoruz o zaman :)
akıntını takip et cnm, ben belirtisiz hamile kaldım sanıyodum ama akıntım, kasık ağrılarım belirtiymiş...
inşallah cnm inşallahhhhh bu ay olur
Öyle tabi bizde dükkan açtık 3ay once nasipi once gelmis diyim zrycan gibi simdi bebisimizi bekliyoruz:))bebek kendi rızkıyla geliyor cnm emin ol, aylardır eşim terfi bekliyodu bir sürü sıkıntı çıktı ha oldu ha olacak, ben hamile olduğumu öğrendim ertesi gün eşimin terfi haberi geldi... en basit örnek bu...
benim feci sancım olmuştu, aynı mens sancılarım gibi...Dilketincim iyi bilir, başının etini yiyodum ben adet olacam diye :)
Oyyy süper tebrik ederjm Allahim sağlıkla aldirskn kucahina ve darisi tum bekleyenlere inshem de nasıl fark ediyo...atmıştım fotoları hatta...2 gün içinde silik çizgiden bildiğin koyu çizgiye geçmişti benimki
Bende adet olcam heralde bukadar belirtiden sonrada AYIP YANİ dedim
dÜN KAN testim POZİTİFFFFF çıkınca..Yani neye sevineceğimi şaşırdım..Oh bee onca halsizlik ve ağrıları boşuna çekmemişim dedim
şaka yaptım bidenem sabahtan işe gitmeden gittim herşey normal dedi kan değrime süt hormonun yüksek dedi ilaç yazdı işte ama benimde içimde sanki hamileymişim gibi bir his var ondan kullanmak istemiyorum bebğim bilemedim
Lilim kullan ilaci hamissende düşük yaptırıyor o hormon ihmal etme hemen başla
sarı akıntımı
Akıntımın rengine bakmadım açıkcası ama akıntıyı hissediorum. Bide malesef ağrıyı tabi
ohhhhhh sen de iyiymişsin bebişim, bi de adam çok para harcar diyosun daha ne olsun ev hazır eşya hazır :) biz de eşimle eşyalarımızı kendimiz tasarladık, çizdik İstanbulda özel yaptırttık. ben de mühendisim ya banyo dolabım bile herkesinkinden farklı olsun diyip deli gibi çizim yapıyodum, en güzel paylaşımımız da o oldu bizim evdeki tüm eşyalar kocişimin ve benim özel tasarımımız oldu :) ama o kadar olumlu tepkiler aldık ki gelen evimize bayılıyo acayip gururlanıyoruz o zaman :)
hayırlı olsun canımben yeni duydum
Olsun bişey olmaz bende yeni duydumteşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?