Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamileyken kullanilmiyor muymus ilaç canım eğer prolaktin yuksekse düşmesi lazım canım çünkü bu engel gebelige.... ins hamissindir kuzum ama ilacı ihmal etme

hamile değilsem hemen başlıycam haftada 1 tane zaten normalde 2,64-13. olması lasımmış benim 45.67 çıkmış

tebrikler sağlıkla al kucağına değneğin kaç cıktı

Teşekkür ederimmmm hepimiz inş..
Detaylı test yaptırmadım..15 dk da çıkan beta hcg..Eşim çok acele etti zaten acelede işimiz vardı.Nasılsa kontrole gideceksin ozaman yine yaptırırız dedi.Açıkcası bende çok merak ediyorum..Benim belirtilerim ilk günden başladı ve belirtiler tavan yaptı
O yüzden şüphelerim var ikiz olursa diye..Kayınvalidem ikiz olsun diye çok dua etmiş yıllardır..da ben pek normal görmüyorum ya zor olur

evet canım en iyisi ben öyle yapayım. yarına bir randevu alıp iş çıkışı gideyim.
teşekkürler desteğin için

yüksek çıkmış canım ya ama ilaçla tedavisi var büyük ihtimalle bu yüzden olmuyor ins değer düşünce hemen hamis kalcan

bakalım canım hamiş değilsem hemen başlıycam 10 gün e kdr belli olur hastalanırsan 3 üncü günü gel dedi yumurtalık geliştirici ilaç yazcam dedi bunu kullan dedi öle başka bişi demedi bakalım tatlım allah neler göstercek ayrıca bugun camaşır suyu testini yaptım domestos koydum ondan mı o kadar köpürdü anlamadım bebeğim

kıss foto koysana merak ettim

sarı akıntımı

Akıntımın rengine bakmadım açıkcası ama akıntıyı hissediorum. Bide malesef ağrıyı tabi

canım bunlar kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum ben..

benimkinin evi kvmin zamanında aldığı arsa sayesinde oldu canım. evin bitimi de tam bizim evliliğimize denk geldi. yani beraber olmasaydık o ev de gidebilirdi. Allahıma şükür. eşyaları da o evlerden birini satıp aldık ve de borçları ödedik tabii... buna da şükür.. ayrıca sizin olayınıza da bayıldımmmmmmmmmmm harika bişey ya.. özellikle de etraftan olumlu tepki almak insanı daha da mutlu ediyor. ya bebişim bir ara benim eve de el atsana banyolarım ve salonum sinirimi bozuyor beğenmiyorum hiç :120:ay keşke mimar ya da mühendis olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…