13araliga randevu aldim canim dr gore 7. Hafta bitmis oluyor
Toprağım benim bi arkadasimin bebegi hep süt hormonu yüzunden dusuyordu ve süt hormonu ilaclari kullandi ve bebisi oldu simdi
tmm canim alsın gelsin bi bak bakalım
ins sen cift çizgiyi görürsün bende pit pitlari duyarım ins
icranım gittim wc ye baktım bendede sarımtrak bi akıntı gelmiş..:26: Sümüksü gibi. Seninde ölemidi icranım :26:
evet öyleydi ama ben bunları hiç belirti olarak görmedim biraz daha bekle
ayyy bakalım tatlım eşim geliyor whatsap ta attım recetenin resmini alıp gelcek allah razı olsun senden toprağım allah muradındakini versin inşallah hep eşimin yüzünden elleme yumuşlarımı diom pis adam durmuyo
inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişin duası olur bakalım içinden olmuş gibi geçiyo mu kuşum ya
amin bitanemmm inşallah ilk defa bu kadar yaklaştım sanki
13 kasım tatlım 10 gün var
peki sen benim resimleri gördün mü minik bebeişimmmmmmmmm
8. haftasında bi git de gör sen tontişi nasıl büyümüş olacak :) ben yarın gitcem doktora bakim nolmuş :)
iyiyim edam evet hamisim canim sonunda sen nasılsın
bende adetim bitti hgs fln geçti sonra ilişki fln derken sürekli kasık ağrısı sancı oldu halda bitmeyen kasık ağrım ve akıntım baş ağrılarımda çok bilmiyorum sen hamişsin senin içinden ne geçiyor
ins olmuştur canım ins kasik agrin bebistendir
bende ramazanda kapandım
iyiyim edam evet hamisim canim sonunda sen nasılsın
kapalı fotom yok kuzum da daha önce avatara koymuştum resim
Ahhh fedakar es maşallah cok güldüm yaa demek ellediginden oluyor hee hahaha
lilim bu sefer güzel olcakkkkk
ben görmedim bakam hemen
senin tontişin resimlerini bekliyoruz heyecanla... eşime de gösteriyorummm... gülüyor bacaklarınıda dikmiş ya çok güldük onaa
cnm beni biliyosun benim karnımda hep kelebekler uçuşuyo hamiş haberi alsam da sevinsem hep...sen de dahil 3-4 isim var kafamda, sanki onlardan çabucak gelecekmiş gibi güzel haberler ama hadi hayırlısıııı, dilime de önce sen ve diğer 3-4 kişinin ismi geliyor dua ederken...
:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn
cnm beni biliyosun benim karnımda hep kelebekler uçuşuyo hamiş haberi alsam da sevinsem hep...sen de dahil 3-4 isim var kafamda, sanki onlardan çabucak gelecekmiş gibi güzel haberler ama hadi hayırlısıııı, dilime de önce sen ve diğer 3-4 kişinin ismi geliyor dua ederken...
benim de 5 gun var ama bende omadi gibi hiss ediyorum:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn
haz aşılama oluştum biliyorsun iki ay sonra agustosta hsg cektirdim klomenle devam ettim ikinci ayinda hamile kaldım şükür...
13araliga randevu aldim canim dr gore 7. Hafta bitmis oluyor
lilim bu sefer güzel olcakkkkk
ben görmedim bakam hemen
senin tontişin resimlerini bekliyoruz heyecanla... eşime de gösteriyorummm... gülüyor bacaklarınıda dikmiş ya çok güldük onaa
Kızlarrrhamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test elan yapmıycammmmmmmm aaaaaama benım reglımncok duzenliydı gununu sasırmazdıkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?