Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Toprağım benim bi arkadasimin bebegi hep süt hormonu yüzunden dusuyordu ve süt hormonu ilaclari kullandi ve bebisi oldu simdi

ayyy bakalım tatlım eşim geliyor whatsap ta attım recetenin resmini alıp gelcek allah razı olsun senden toprağım allah muradındakini versin inşallah hep eşimin yüzünden elleme yumuşlarımı diom pis adam durmuyo
tmm canim alsın gelsin bi bak bakalım

ins sen cift çizgiyi görürsün bende pit pitlari duyarım ins

inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişin duası olur bakalım içinden olmuş gibi geçiyo mu kuşum ya

Kızlarrr hamıle degılım bugun 4 gundur reglım gelmıyor ve ben sımdı test yaptım negatif cıktı neden gelmıyor benım reglım o zamana ya gelsede bende yenı çalışmalara başlasam artık test elan yapmıycammmmmmmm aaaaaama benım reglımncok duzenliydı gununu sasırmazdıkııı

Ahhh fedakar es maşallah cok güldüm yaa demek ellediginden oluyor hee hahaha

amin bitanemmm inşallah ilk defa bu kadar yaklaştım sanki

13 kasım tatlım 10 gün var

lilim bu sefer güzel olcakkkkk

peki sen benim resimleri gördün mü minik bebeişimmmmmmmmm

ben görmedim bakam hemen
8. haftasında bi git de gör sen tontişi nasıl büyümüş olacak :) ben yarın gitcem doktora bakim nolmuş :)

senin tontişin resimlerini bekliyoruz heyecanla... eşime de gösteriyorummm... gülüyor bacaklarınıda dikmiş ya çok güldük onaa

cnm beni biliyosun benim karnımda hep kelebekler uçuşuyo hamiş haberi alsam da sevinsem hep...sen de dahil 3-4 isim var kafamda, sanki onlardan çabucak gelecekmiş gibi güzel haberler ama hadi hayırlısıııı, dilime de önce sen ve diğer 3-4 kişinin ismi geliyor dua ederken...

:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn

iyiyim edam evet hamisim canim sonunda sen nasılsın

canım cok cokk cokkk cokkk sevındımm yaaa nasıl oldu anlatırmısın cok merak edıyordm seniiiiiiiiii ???????????????????????????????

benı soracak olursan benım regl yıne gelmediii hala beklemedeyım en son Ekim 25 de regl oldum kasım da hiç gelmedi bugun ayın 3 ü hala yokkk beklıyorummm bakalımm şiştimm iyiceee:26:

Ahhh fedakar es maşallah cok güldüm yaa demek ellediginden oluyor hee hahaha

tabii elleme diom sütleri biriktirio eşşek sıpası bi gelsin büro ma sorcam ona

ben görmedim bakam hemen

senin tontişin resimlerini bekliyoruz heyecanla... eşime de gösteriyorummm... gülüyor bacaklarınıda dikmiş ya çok güldük onaa

inşallah yaptımmmmmmmmmmmmmmmm olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diorum başka bişi demiyorum

ayyy temiz kalpli arkadaşım benimmm allah razı olsun inşallah gelsin bebişlerimiz yaaa seninkide arkadşasız kalmasın çok tşk ederim

:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn

canım sen kaç gündür neden böylesin paylaş bizimle neler oluyorrrr neden hep sıkkın canın

hadi söyle ben var mıyımmmmmmmmm
benim ocakta olcak gibi bir his var içimde kızlar

benim de 5 gun var ama bende omadi gibi hiss ediyorum
kasiklarimda agrilar var
belim agriyor
dun gece acayip bogazim kurudu
bukadar belirti onunde
olmadi dimi biliyorum
benim umudum 2014 de kaldi qaliba

13araliga randevu aldim canim dr gore 7. Hafta bitmis oluyor

ay ben de sinir oldum şimdi, aradım hastaneyi doktorum çok yoğunmuş kısa döneme randevu yokmuş. yarın yaptıracaktım testi ay ne saçma iş yaaa...bi işi de kendim yapim diyorum fırsat vermiyolar. neyse ki başhekim yardımcısı aile dostumuz arim de yarın sabah gideyim bari... özel hastanede bile torpilsiz iş göremiyosun ya ne günlere kaldık...

ben görmedim bakam hemen

benim miniş keyifliydi en son ya :) annem günde arkadaşlarına anlatıyo bizim bebek çok keyifli bacaklarını dikmiş yatıyo diye, kadınlar foto göster diyip durdu kırmak istemedim gösterdim diyolar anaaammm bunun bi eli de ensesinde :) inşallah hayatları boyunca da hep keyifli olur benim bebeğim de sizinkiler de...eşin demiyo mu bu çok şebek :))))) erkeklere daha da ilginç geliyor bebeğin pozisyonu :)

merhaba cnm idrar test mi yaptn ne kadardır istiyosun bebiş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…