Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy kızlar bi haber aldım çok üzüldümmmm

Eşimin bi arkadaşı vardı. Nezamandır bebek isteyip olmuyo derken hamile kaldı.. özel hastanede kontrolleri yapılıo ve 6.ayındaydı. Ve yaklaşık 2 ay önce doğumu sorumuşlar ne kadar die. 600 tl demiş özel hastane. Bunlarında durumları yok die devlete gitmişler. Ordaki dr 6 aylık hamileye bebiş için down sendromlu demiş ve bunlarda inanmışlar. Ve malesef bebeği almaya çalışmışlar. Ve aldırmaya karar vermişler. Bebeğe iğnemi ne verilmiş. öle öldürülecekmimiş bişer anlattı eşim ama anlamadım. Neyse bi şekilde bebeği zorla almışlar ve alırlarken beyin kanaması geçirmiş. Doğduktan sonra bi bakıolar bebekte öle bişi yok. Vw bwbwk onca müdahaleye rahmen ölmemiş. 52 gündür tepecik has.sinde küvezde yaşıomuş. Arkadaşlarda hastaneye dava açmışlar. Anlıcağınız dava açılsa ne olur bebek riskte. Yaşasa bile bakalıım hasarlımı olacak? Yazık yaa... Rabbim kimseyi böle sınamasın. Hastanelere ve dr larada güvenemiceksek napalım acaba dimi :26:

4 yıla gırdı cnm evlılıgım ve evlendıgımden berı korunmadım hep ıstedım ama nasıp olmadı bu reglımde 4 gun gectı evet evde ıdrar testı yaptım amaaa negatifffff

cnm bence bi kan testi yaptır çünkü gebelik varsa bile idrarda çıkmaya biliyo benim görümcemin kızının 15 günü geçti ve hala çıkmadı idrar testinde sonra kan verdiki hamile yani kan testi kesin sonuç ben kan testi yaptır derim sana tedavi gördün mü hiç yani dr gittin mi rahim filmi felan çektin mi

gerçekten erkeklere daha ilginç geliyorrrrrrr...ama seninkide tam sıpa
gelecek gelecek teker teker

canım benimmmmmm böyle yaparsan daha da gecikecek kendini topla herkese ara verdik de... beklemesin kimse.. kime ne yaaaa üzme kendini lütfen topla kendini Allah bağışlasın bak bir tane kuzun var biz ne yapalım bizde o bile yok düşünsene hiç çocuğu olmayanları lütfen topla kendini

O icinden geçenlerdm biri benmiyim benjm icimden gectide totem yapalim hafi eger bensem bu ay yada önümüzdeki aay mujdemi vercem

ayyy çok üzüldüm yaaa, yazık bebeğe. Allahım şifasını versin bebişin. ya her down sendromlu denen bebek öyle çıkmıyor ki ama, keşke aldırmaya kalkmasalarmış. ben bebek için salavat çekecem 100 tane, siz de ekleyin kızlar Allah rızası için.

tmm bebeğim
ıyıyım canım cok sukur bıraz canım sıkkın esımın dısı agrıor dıscıden geldık sımdı uyuyor canım sen nasılsn
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

O icinden geçenlerdm biri benmiyim benjm icimden gectide totem yapalim hafi eger bensem bu ay yada önümüzdeki aay mujdemi vercem

evet cnm sen de varsın, hep diyorum yaaa bikaç kişi biraz fazla agır basıyo içimde, belki muhabbetimiz daha eskiye dayandığı içindir bilmiyorum. Aralıkta Rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallahhhhh

Canımmm seni çok iyi anlıorum. üzülme dememin de bi faydası olmucağınıda bildiğimden demiyorum üzlme diye. çünkü bende çok üzülüyorum. takmıcam diyorum. salladım attım kafamdan diyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum. çünkü en basit örneği al batım dündü gelmedi kırmızılar. bikez daha öle olmuştu 3 gün gecikerek gelmişti. bundada umutlanmayayım diyorum ama nerdee.... sabah sordum hamile arkadaşlara. adet günü gelince sancı filan çekmişmiydiniz gününüz geçtiği haldede çekmeye devame ttinizmi filan die. icranım ewet çektim ve sarı akıntım oldu dedi. gidip wcye hemen baktım bendede akıntı vardı. ne renk die..

takmasam böle şeyler yaparmıyım :26: kendimi kandırıyorum. herkez soruo. artık düşünmüoruzda diemiyorum. nasip diorum ama bukezde arkamdan sölenenleri duydum kilosu var ondan kalamıo.. gibi.. üzülüorum kahroluyorum. bebeğim gelde utandır bu insanları dşie dualar ediorum ama ....

arkadaşım atlatacaz. bak görürsün.. tez vakitte hepimiz burda bebişlerimizi konuşmaya başlıcaz. Rabbim bizim durumumuzda olanlara , tüm bebişlerini bekleyenlerin yardımcısı olsun..

Kızlar acilllllllllllll
eşim geldi şimdi dostinex die ilaç vermiş doktor bende okudum hamilelikte kesinlikle kullanılmaz hamilelik şüphesi olanlar kesnlikle kullanmasın die yazıyor ve adeti düzensizlere adet getirsin die veriyormuş bu ilaç ya bilmedim

ıyıyım canım cok sukur bıraz canım sıkkın esımın dısı agrıor dıscıden geldık sımdı uyuyor canım sen nasılsn

iyiyim cnm, bugünden beri oturuyorum kös kös sularım kesikti...

ohhhhhhhh be aldım randevuyu cnm benim...yarın sabah 08:30'da gitcem teste...

tmm bebeğim

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

Allah razı olsun cnm...Bugün başkasının başına gelen yarın öbür gün bizim başımıza da gelebilir malum o yüzden bol bol dua etmek lazım...

maalesef canım işteyim.hangi dizi ne var ???

aşkın bedeli diye bi dizi var...eşyalarımı soruyodun ya, ordaki evdeki eşyalarla benziyo kısmen de olsa...

maşallah canım yaaa gül yüzünden gülücükler hiç eksik olmasin ins bu mutlu yuvaya tez vakitte birde bebek gelir

oyyyyyyy canımmm benımmm cok teşekkür ederımmmm aminnnnnnnnn inşallahhhhh inşallahhh rabbım evladı olmayan herkese nasıp etsın sonra bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…