- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
4 yıla gırdı cnm evlılıgım ve evlendıgımden berı korunmadım hep ıstedım ama nasıp olmadı bu reglımde 4 gun gectı evet evde ıdrar testı yaptım amaaa negatifffff
ay ben de sinir oldum şimdi, aradım hastaneyi doktorum çok yoğunmuş kısa döneme randevu yokmuş. yarın yaptıracaktım testi ay ne saçma iş yaaa...bi işi de kendim yapim diyorum fırsat vermiyolar. neyse ki başhekim yardımcısı aile dostumuz arim de yarın sabah gideyim bari... özel hastanede bile torpilsiz iş göremiyosun ya ne günlere kaldık...
benim miniş keyifliydi en son ya :) annem günde arkadaşlarına anlatıyo bizim bebek çok keyifli bacaklarını dikmiş yatıyo diye, kadınlar foto göster diyip durdu kırmak istemedim gösterdim diyolar anaaammm bunun bi eli de ensesinde :) inşallah hayatları boyunca da hep keyifli olur benim bebeğim de sizinkiler de...eşin demiyo mu bu çok şebek :))))) erkeklere daha da ilginç geliyor bebeğin pozisyonu :)
gelecek gelecek teker tekerisimleri söylemek çok istiyorum ama tutuyorum kendimi, söylersem o da bi nevi umutlandırmak gibi oluyo biliyosunuz. Belki çok istediğim için o bebişleri özellikle aynı isimler geçiyo içimden hep bilmiyorum ki. gelsin kuzucuma kardeşler yaaa
bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk her daim bu aklımda sosyal hayatımı da alt-üst ettim,olmadığ için değil yine gün saymak,yine test yine tek çizgi,etraf sürekli soruyor,ara vereyim diyorum eşim müsaade etmiyor,takıntı oldu bende çok bunaldım artık,bana dua edin,kendimi yenileyemiyorum,eskiden teselli ederdim kendimi aynı durumda olan arkadaşlarımı şimdi olmuyor,kafamı dağıtmalıyım
bugün bir öğrencim 45 yaşnda hamile olduğunu öğrenmiş aldırayım mı die sordu,çok sinirlendim,düşünmeyeyim diyorum al pat diye aynı mevzzuu SIKILDIIIIIM ARTTIIIIIIIIKK
Ayy kızlar bi haber aldım çok üzüldümmmm
Eşimin bi arkadaşı vardı. Nezamandır bebek isteyip olmuyo derken hamile kaldı.. özel hastanede kontrolleri yapılıo ve 6.ayındaydı. Ve yaklaşık 2 ay önce doğumu sorumuşlar ne kadar die. 600 tl demiş özel hastane. Bunlarında durumları yok die devlete gitmişler. Ordaki dr 6 aylık hamileye bebiş için down sendromlu demiş ve bunlarda inanmışlar. Ve malesef bebeği almaya çalışmışlar. Ve aldırmaya karar vermişler. Bebeğe iğnemi ne verilmiş. öle öldürülecekmimiş bişer anlattı eşim ama anlamadım. Neyse bi şekilde bebeği zorla almışlar ve alırlarken beyin kanaması geçirmiş. Doğduktan sonra bi bakıolar bebekte öle bişi yok. Vw bwbwk onca müdahaleye rahmen ölmemiş. 52 gündür tepecik has.sinde küvezde yaşıomuş. Arkadaşlarda hastaneye dava açmışlar. Anlıcağınız dava açılsa ne olur bebek riskte. Yaşasa bile bakalıım hasarlımı olacak?Yazık yaa... Rabbim kimseyi böle sınamasın. Hastanelere ve dr larada güvenemiceksek napalım acaba dimi :26:
koyunca söyle kuzum
h.g cnm nasılsın
koyunca söyle kuzum
ayyy çok üzüldüm yaaa, yazık bebeğe. Allahım şifasını versin bebişin. ya her down sendromlu denen bebek öyle çıkmıyor ki ama, keşke aldırmaya kalkmasalarmış. ben bebek için salavat çekecem 100 tane, siz de ekleyin kızlar Allah rızası için.
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmıyıyım canım cok sukur bıraz canım sıkkın esımın dısı agrıor dıscıden geldık sımdı uyuyor canım sen nasılsn
O icinden geçenlerdm biri benmiyim benjm icimden gectide totem yapalim hafi eger bensem bu ay yada önümüzdeki aay mujdemi vercem
Hasret sen evde misin cnm, çalışıyo muydun? evdeysen starı aç ordaki diziye bi göz at dicektim
bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk her daim bu aklımda sosyal hayatımı da alt-üst ettim,olmadığ için değil yine gün saymak,yine test yine tek çizgi,etraf sürekli soruyor,ara vereyim diyorum eşim müsaade etmiyor,takıntı oldu bende çok bunaldım artık,bana dua edin,kendimi yenileyemiyorum,eskiden teselli ederdim kendimi aynı durumda olan arkadaşlarımı şimdi olmuyor,kafamı dağıtmalıyım
bugün bir öğrencim 45 yaşnda hamile olduğunu öğrenmiş aldırayım mı die sordu,çok sinirlendim,düşünmeyeyim diyorum al pat diye aynı mevzzuu SIKILDIIIIIM ARTTIIIIIIIIKK
evet cnm sen de varsın, hep diyorum yaaa bikaç kişi biraz fazla agır basıyo içimde, belki muhabbetimiz daha eskiye dayandığı içindir bilmiyorum. Aralıkta Rabbim herkesin yüzünü güldürür inşallahhhhh
tmm bebeğim
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
maşallah canım yaaa gül yüzünden gülücükler hiç eksik olmasin ins bu mutlu yuvaya tez vakitte birde bebek gelir
psikom ellerin bir gecede ugurlu geldiAllahım dilerim bebegim bennimledir...bat günü kana giderim inşallah :119:
ıyıyım canım cok sukur bıraz canım sıkkın esımın dısı agrıor dıscıden geldık sımdı uyuyor canım sen nasılsn
gerçekten erkeklere daha ilginç geliyorrrrrrr...ama seninkide tam sıpa
gelecek gelecek teker teker
canım benimmmmmm böyle yaparsan daha da gecikecek kendini topla herkese ara verdik de... beklemesin kimse.. kime ne yaaaa üzme kendini lütfen topla kendini Allah bağışlasın bak bir tane kuzun var biz ne yapalım bizde o bile yok düşünsene hiç çocuğu olmayanları lütfen topla kendini
tmm bebeğim
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
maalesef canım işteyim.hangi dizi ne var ???
maşallah canım yaaa gül yüzünden gülücükler hiç eksik olmasin ins bu mutlu yuvaya tez vakitte birde bebek gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?