Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn
Cnm ya benimde nedense olmıycak gibi his var içimde 3 gün kaldı benimde ama yooooook yoooooook test korkulu rüyam olduuuuuuuuuuuuu

canım sen kaç gündür neden böylesin paylaş bizimle neler oluyorrrr neden hep sıkkın canın

hadi söyle ben var mıyımmmmmmmmm
benim ocakta olcak gibi bir his var içimde kızlar

isimleri söylemek çok istiyorum ama tutuyorum kendimi, söylersem o da bi nevi umutlandırmak gibi oluyo biliyosunuz. Belki çok istediğim için o bebişleri özellikle aynı isimler geçiyo içimden hep bilmiyorum ki. gelsin kuzucuma kardeşler yaaa

slm kızlar nasılsınız var mı yeni haberlerr

bu ikili test ertekenmez ki canim 14. haftaya kadar yapilmasi gerekiomus... Bi yolunu bul git sen ...

Benim de 13 aralik sata gore 8+2oluyor bir hafta küçük olduğu için 7+2 diyelim kalbini duyulduğu umuyorum

yok şimdi doktor abimi arıcam o hemen ayarlıyo randevuyu. manyak mıdır nedir bu hastanedekiler yaaa, kısa dönemde randevu yokmuşmuş hey Allahımmmmm

canım sen kaç gündür neden böylesin paylaş bizimle neler oluyorrrr neden hep sıkkın canın

benim de 5 gun var ama bende omadi gibi hiss ediyorum
kasiklarimda agrilar var
belim agriyor
dun gece acayip bogazim kurudu
bukadar belirti onunde
olmadi dimi biliyorum
benim umudum 2014 de kaldi qaliba

bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk her daim bu aklımda sosyal hayatımı da alt-üst ettim,olmadığ için değil yine gün saymak,yine test yine tek çizgi,etraf sürekli soruyor,ara vereyim diyorum eşim müsaade etmiyor,takıntı oldu bende çok bunaldım artık,bana dua edin,kendimi yenileyemiyorum,eskiden teselli ederdim kendimi aynı durumda olan arkadaşlarımı şimdi olmuyor,kafamı dağıtmalıyım
bugün bir öğrencim 45 yaşnda hamile olduğunu öğrenmiş aldırayım mı die sordu,çok sinirlendim,düşünmeyeyim diyorum al pat diye aynı mevzzuu SIKILDIIIIIM ARTTIIIIIIIIKK

canım msj karışmıs bana mı yazdın anlamadım ama doktor gayet sıradan gibi anlattı herkeste olabılır gıbı ılacı kullan dedi bende bilmediğim için bişi de sormadım

evet bebeğim sana dedim.beraber alcaz hamiş haberimizi inşallah.2 gün arkandan geliyorum yaa.

haz aşılama oluştum biliyorsun iki ay sonra agustosta hsg cektirdim klomenle devam ettim ikinci ayinda hamile kaldım şükür...

Test yaptin mi sen dr a gidiyor musun sende hsg çektir bi kuşum darısı basina ins

Hadi hayırlısı olsunn bitanemm hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsallahhh yavrunu..

canım daha test yapmadm . Hsg ye gelince de okadar doktora gittim ama hiç hsg falan lafı olmadı bunu benmi istiyorum yoksa doktor kendısmı gerek duyuyor ?

çift çizgim var derken ?ovulasyon testinde mi?

var var varr deniz hamis

ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmm kan testmi yaptı hayden halayaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bende bendeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…