Cnm ya benimde nedense olmıycak gibi his var içimde 3 gün kaldı benimde ama yooooook yoooooook test korkulu rüyam olduuuuuuuuuuuuu:97::97::97: Kızlar liste güncelleşti,benim bata da 6 gün var ama u ayda olmayacak gibi bir his var:85::85::85: hayırlı günler size hoşçakalıııııınn
bu ikili test ertekenmez ki canim 14. haftaya kadar yapilmasi gerekiomus... Bi yolunu bul git sen ...
tabii elleme diom sütleri biriktirio eşşek sıpası bi gelsin büro ma sorcam ona
inşallah yaptımmmmmmmmmmmmmmmm olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diorum başka bişi demiyorum
ayyy temiz kalpli arkadaşım benimmm allah razı olsun inşallah gelsin bebişlerimiz yaaa seninkide arkadşasız kalmasın çok tşk ederim
canım sen kaç gündür neden böylesin paylaş bizimle neler oluyorrrr neden hep sıkkın canın
hadi söyle ben var mıyımmmmmmmmm
benim ocakta olcak gibi bir his var içimde kızlar
bu ikili test ertekenmez ki canim 14. haftaya kadar yapilmasi gerekiomus... Bi yolunu bul git sen ...
Benim de 13 aralik sata gore 8+2oluyor bir hafta küçük olduğu için 7+2 diyelim kalbini duyulduğu umuyorum
canım sen kaç gündür neden böylesin paylaş bizimle neler oluyorrrr neden hep sıkkın canın
benim de 5 gun var ama bende omadi gibi hiss ediyorum
kasiklarimda agrilar var
belim agriyor
dun gece acayip bogazim kurudu
bukadar belirti onunde
olmadi dimi biliyorum
benim umudum 2014 de kaldi qaliba
canım msj karışmıs bana mı yazdın anlamadım ama doktor gayet sıradan gibi anlattı herkeste olabılır gıbı ılacı kullan dedi bende bilmediğim için bişi de sormadım
haz aşılama oluştum biliyorsun iki ay sonra agustosta hsg cektirdim klomenle devam ettim ikinci ayinda hamile kaldım şükür...
Test yaptin mi sen dr a gidiyor musun sende hsg çektir bi kuşum darısı basina ins
ben her zaman tam gunumde olurum.ama cok kımyasal gebelık gecırdım . Denızın cızgısıyle aynı cıft cızgım var. 2gundur cızgı koyulasmaz korkusuyla yapamadım. Yarın sabah ılk ıdrarla yapıcam bugunde gelmezse.her ay cıft cızgıyı goruyorum ama sonuc husrandı. Ins bu ay tutmustur.
var var varr deniz hamis
evet bebeğim sana dedim.beraber alcaz hamiş haberimizi inşallah.2 gün arkandan geliyorum yaa.
bilmiyorum ama psikolojim çok bozuk her daim bu aklımda sosyal hayatımı da alt-üst ettim,olmadığ için değil yine gün saymak,yine test yine tek çizgi,etraf sürekli soruyor,ara vereyim diyorum eşim müsaade etmiyor,takıntı oldu bende çok bunaldım artık,bana dua edin,kendimi yenileyemiyorum,eskiden teselli ederdim kendimi aynı durumda olan arkadaşlarımı şimdi olmuyor,kafamı dağıtmalıyım
bugün bir öğrencim 45 yaşnda hamile olduğunu öğrenmiş aldırayım mı die sordu,çok sinirlendim,düşünmeyeyim diyorum al pat diye aynı mevzzuu SIKILDIIIIIM ARTTIIIIIIIIKK
benim dr gerek yoook dedi ama ben ısrarla hsg istedim canım bence bunun etkisi büyük oldu hsgden iki ay sonra geldi bebeğim... Duani eksik etme olur mu bebegim bir hafta geriden geliyormuş düşük riskim varmis ....
merhaba cnm idrar test mi yaptn ne kadardır istiyosun bebiş:26:
idrar testi yapmış çok silik çıkmış kanda çıkmamıştı geçen gün
asssssssssssssssdd cnmmm resim koydun mu sen dun albumeee bende gorsemselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asssssssssssssssdd cnmmm resim koydun mu sen dun albumeee bende gorsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?