• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahım bu nasıl bi mucize :16: canım büyümüş bu herşeyi belli olmuş yesin onu teyzesi :16:

Yaa daha iki hafta once minicikti bseye benzemiyodu;) yavas yavas insana dönuyo artik ayy bi de zipladi ultrasonda. Gercekten mucize gibi :)) bi ay sonra da senin mucizene sasiririz boyle canim insallahh:16:

aynen bebeğimmm allah razı olsun bebeğimmm :16::16::16::16::16::16:

gördüm bitanem çoooook güzelsin yaaaaaaaa:52::52::52: çok beğeniyorum senii nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: tatlım benim çok şekersin kuşum benimmmmmmmmmmmm

çok sağol cnm dün baktim fotona çok seksi sin kızzz çok ğüzelsinn cnm arkadaşimmmm:54::54::54::54::54::34::34::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:49:

Lilimmmmmm canimmmmmm.
Ne kunustunuz kizzz:52:
Moralim bozuktu daha iyiyim simdi cnm.sende doktora gitmisinn, hadi bakalim gittikce yaklasiyon bebise.
Boyle bir problemin oldugunda bilmek iyi bisey aslinda biliyomusun.tedavi edilip duzeliyor ve yaklastikca yaklasiyosun.
Tez zamanda kavuscan sen ben biliyomm.

deliğin kocası sinir etmişte bana piknik tüpünü patlat dedi bende nefes ala verelim kessin dedik gülüştük hatta
evet ya öğreniyorum iyi oldu ya herseyi öğreniyorum iyi oluyor bebeğimm :16::16::16::16:

Back
X