- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
bende anlamadım tatlım benimde çok oluyor yaaaa inşallah bu ay ben hamile kalırımmm ya sanki içimden hamile kalcakmışım gibi geliyor yaa
işlahhh cnmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anlamadım tatlım benimde çok oluyor yaaaa inşallah bu ay ben hamile kalırımmm ya sanki içimden hamile kalcakmışım gibi geliyor yaa
canım çok güzelmişsin maşallah tütütütü![]()
aman canım ya olmasada birileri sevinmiş olur en azından![]()
bak veni albüm yaptımmmm![]()
Allahım bu nasıl bi mucizecanım büyümüş bu herşeyi belli olmuş yesin onu teyzesi
![]()
Yaa daha iki hafta once minicikti bseye benzemiyoduyavas yavas insana dönuyo artik ayy bi de zipladi ultrasonda. Gercekten mucize gibi :)) bi ay sonra da senin mucizene sasiririz boyle canim insallahh
![]()
aynen bebeğimmm allah razı olsun bebeğimmm
gördüm bitanem çoooook güzelsin yaaaaaaaaçok beğeniyorum senii nazar değmesin
tatlım benim çok şekersin kuşum benimmmmmmmmmmmm
denizcim testin pozitif cikmis tebrik ederim canim cok sevindimoo benim taktikinşallah canım
![]()
Lilimmmmmm canimmmmmm.
Ne kunustunuz kizzz
Moralim bozuktu daha iyiyim simdi cnm.sende doktora gitmisinn, hadi bakalim gittikce yaklasiyon bebise.
Boyle bir problemin oldugunda bilmek iyi bisey aslinda biliyomusun.tedavi edilip duzeliyor ve yaklastikca yaklasiyosun.
Tez zamanda kavuscan sen ben biliyomm.
çok sağol cnm dün baktim fotona çok seksi sin kızzz çok ğüzelsinn cnm arkadaşimmmm![]()
ay ne guzel ya mutlu haber pes pese geliyor coooooooooooooook tebrik ederim darisi basimizaEki Görüntüle 881861 Eki Görüntüle 881861 ayyy heyecandan 2 tane koymuşum çizgim koyulaşmış ayyy çok mutluyum kızlaar sabredemedim yarına bugün yaptım![]()
ayyy bebikimin arkadaşı benimkide bu kadar olmuştur. benim daha iki hafta var kontrolüme 12 haftalık oluyor gitmişken ikili testimide yaptırırım.canım senin göbeğin çıktımı kıyafetlerin oluyormu
hayatta sürpriz yapamayan bi insanım ama bu sefer sürpriz yapmayı başarıcamsüpriz yap bence eşine bundan istifade ne güzel olur cnm![]()
sahtesi bile güzelll![]()
maşallah cnm büyümüş.. ben görmeyeli çok oldu.. cuma göreceğiz inşallah...![]()
tşk ederim bebğim nerem seksi ben onu bilmiyorumsana çekmişim sanırım canım kardeşim
![]()