- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
Igneden sonra bende yapmistim cnm.
Insan buna bile seviniyo degilmi, hasretiz resmen
evet canım sırf nasıl bişey diye meraktan yaptım.inşallah gerçeğini görürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneden sonra bende yapmistim cnm.
Insan buna bile seviniyo degilmi, hasretiz resmen
nasıl böyle çıkıyo? ne iğnesi yedin?![]()
ayyy bebikimin arkadaşı benimkide bu kadar olmuştur. benim daha iki hafta var kontrolüme 12 haftalık oluyor gitmişken ikili testimide yaptırırım.canım senin göbeğin çıktımı kıyafetlerin oluyormu
hayatta sürpriz yapamayan bi insanım ama bu sefer sürpriz yapmayı başarıcam![]()
evet ya.özellikle bile bile yaptım.bir tane daha testim var.onu da 12 gün sonrasına saklıyorum.![]()
hayatta sürpriz yapamayan bi insanım ama bu sefer sürpriz yapmayı başarıcam![]()
benimde göbek biraz çıktı kıyafetlerim oluyor ama yemek yiyince düğmelerini açıyorum..sıkıyor..2 hafta sonra hiç olmaz heraldeBnmde 21 aralikta randevum canim. Bnde 12haftalik olur diyodum da sanirim gececek one gecmis haftasindan.
Kiyafetlermden bazilari hic olmuyobazilarinda da patlayacak gibi oluyorum
hamile kiyafetlerine tam gecs yapmadim ama eskisinden bir iki beden buyuk aliyorum aldklarimi mecburen :) sen ne durumdasin
Sipaya bak ya nasılda büyümüş Allahim nazarlardan saklasin minikimkzi
kıyamamm ben ona yaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
maşallah canım büyümüş minigimizzzzz![]()
Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallahteyzesininnnnnnnnnnn bülbülüüüüüüüüü ne kadar tatlı yarabbim bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
önce kandırıcam yine bir şey yok diye bir yıkılsın önceyap yap süpriz iyi olur güzel bir anı olur bebeğimmm
bak bu huyunu çok seviyorum kendini beğenmişlik hiç etmiyosun cnm bacımmmmmmmmmmm iltifat ediyosunnn![]()
ayyy ins canim benimmm bu resimde kaç haftalık
benimde göbek biraz çıktı kıyafetlerim oluyor ama yemek yiyince düğmelerini açıyorum..sıkıyor..2 hafta sonra hiç olmaz heralde
canım sen cinsiyetini öğrendinmi bebişinin bence erkek olacak ultrasonda soldaysa kafası genelde erkek oluyor çünkü.Bnmde 21 aralikta randevum canim. Bnde 12haftalik olur diyodum da sanirim gececek one gecmis haftasindan.
Kiyafetlermden bazilari hic olmuyobazilarinda da patlayacak gibi oluyorum
hamile kiyafetlerine tam gecs yapmadim ama eskisinden bir iki beden buyuk aliyorum aldklarimi mecburen :) sen ne durumdasin
inşşalh 10 sonra ben vercem güzel haberi sonra sen verceksin buna inanıyorum kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Gamze,psipsikom,lility en hayirlu zamanda Rabbim size de nasib etsin canlarimm. Hicran senin de bu goruntuyu gormene az kaldi insallah
Sevincimi boyle icten paylastgnz icin hepinize coook tesekkur ederimmm![]()