- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
tamam canim zaten testim yok yarin alirim dedim belki ama eniyisi almamak yapmamak
Disardaydim wc ye girdim ama dikkat edemedim canim ama yumoslrimda da sanci oluyo arada hi boyle olmuyodu yaaaa bitanem insallah kendim hamis olurum sizin kuzucuklarla cok aramiz olsun istemiyorum
cnm az kalmış bata zaten, ben kızlara da hep söylüyorum bat günü bile değil en erken 1 gün sonrası yapın testleri. insan çok üzülüyor sonra...ben inat ettim battan 1 gün sonrasının akşamına kadar bekleyip öyle yaptım...
o akıntıyı takip et cnm, eger yumurta akı gibi ve çekince uzayan akıntıysa iyi değerlendir. battan 2-3 gün öncesine kadar da devam et...şansın artar böylece...
Tekrar merhaba,
Ben adet günüme iki hafta kala tekrar hastalandım. Bu durumda yumurtlamayı nasıl hesaplamam gerekiyor?
Kasım13 adet
Kasım 29 adet
Normal bat 11 Aralk
evet cok az kaldi 7-8 aralik gibi bat gunum 5 gun varcnm az kalmış bata zaten, ben kızlara da hep söylüyorum bat günü bile değil en erken 1 gün sonrası yapın testleri. insan çok üzülüyor sonra...ben inat ettim battan 1 gün sonrasının akşamına kadar bekleyip öyle yaptım...
o akıntıyı takip et cnm, eger yumurta akı gibi ve çekince uzayan akıntıysa iyi değerlendir. battan 2-3 gün öncesine kadar da devam et...şansın artar böylece...
Canim normal degil ama senin boyle regl olman dr gozuk bence
canım bilmiyorumEŞİMDE SORUN YOK BENDE pko luyum AMA doktor hormonlar iyi, kistler tedavi bile gerektirmiyo dedi 21. gün test yaptılar geçen yumurtlamamda var ama gelen yokcnm bence bata kadar sabretmeye çalış, eger hamişsen çıkmayabilir de testte, sonra stres yapacaksın boşuna...
Cnm beni takip ediyo musun bilmiyorum ama çok kızıyorum ben bu umutsuz vaka takılanlara, ne demek umudum yok, allah nasip edecek isteyen herkese ben yürekten inanıyorum sadece dua ve sabır...gecikmen oluyo mu normalde? Inşallah gördüğün tek kırmızı testin 2. Kırmızısı olur
cnm kaç aydır deniyosun? Niye bu kadar stres yapıyosun ki? Stres hormonları olumsuz etkiliyo biliyosun
Walla biz simdden calismalara baslayalim ne olir ne olmaz canim kacirmayalim we daha bgun 12.gunum aslinda dusukten mi acaba boyle oluyo
cnm dediğim gibi akıntıyı bi takip et bakalım eger kıvamlı, uzayan bi akıntıysa değerlendirmekte fayda var. sen kafana takma şimdi hiçbir şeyi, stres de yapma, keyfini çıkar mikmiklerin...stressiz olunca bebek daha çabuk geliyor inan buna. ben çok takmıştım hamile kalmadan 1 önceki ay, psikolojim de bozuldu, ağrım sancım hatta ne ararsan vardı bana göre hepsi belirtiydi ama psikolojikmiş. öbür ay hiç takmadım yumyumları bile takip etmedim, keyfini çıkardım mikmiklerin, hatta adet sancısı çektim bata kadar kesin adet olacam dedim bi baktım çift çizgi :)
cnm dediğim gibi akıntıyı bi takip et bakalım eger kıvamlı, uzayan bi akıntıysa değerlendirmekte fayda var. sen kafana takma şimdi hiçbir şeyi, stres de yapma, keyfini çıkar mikmiklerin...stressiz olunca bebek daha çabuk geliyor inan buna. ben çok takmıştım hamile kalmadan 1 önceki ay, psikolojim de bozuldu, ağrım sancım hatta ne ararsan vardı bana göre hepsi belirtiydi ama psikolojikmiş. öbür ay hiç takmadım yumyumları bile takip etmedim, keyfini çıkardım mikmiklerin, hatta adet sancısı çektim bata kadar kesin adet olacam dedim bi baktım çift çizgi :)
evet cok az kaldi 7-8 aralik gibi bat gunum 5 gun var
ay insallah bende sizler gibi pozitifi yakalarim
cok zor bir durum beklemek
gercekden
denizin dun yazdigi sozler hep aklimdan gecirdigim sozler
2 yila yakindir istemedigim beklemedigim gun ay yok
hep husran
ama olmazsa
ocakda asilama yaptiricam kismet olursa
asilamayi deneyim tutunur bebegim
canım bilmiyorumEŞİMDE SORUN YOK BENDE pko luyum AMA doktor hormonlar iyi, kistler tedavi bile gerektirmiyo dedi 21. gün test yaptılar geçen yumurtlamamda var ama gelen yokher ay gecikiyo genelde, önce evde sonra kanda test yaptırıyorum mecburen.geçen ay 16-17 gün gecikti mesela ve ben iyice yıprandım tabiki rabbim ne zaman verirse o zaman gelirde insanız işte...
Canım kesinlikle sana katılıyorum umarsızca eşinle birlikte olucaksın...ve sonuç muhteşem 😋😋😋
Kızlar duştayken suları kestiler kalan suyla yıkanıp çıktım.eve gelmeden önce iş yerinin tuvalet tavanı su akıtıyormuş bilemedim saçıma damladı... Bu bir talih meselesi mi yoksa şanssızlık mı şaka gibi ya😃😃😃😃
kızlar merhaba.ben 5 aylık evliyim....bebek istiyoruz...gyt dikkatli takip ediyorum günlerimi ama olmuyor maalesef.....
Ben gecen ay kesin hamis degilim diyodum hatta hic ummuyodum hamis kaldim umarim simdide saglikli bi gebelik tuttururum
Canım kesinlikle sana katılıyorum umarsızca eşinle birlikte olucaksın...ve sonuç muhteşem 😋😋😋
Tamam o zaman anlastik zeycanim zaten sen en buyuk umudumsun sende dusuk yaptin we sonra hemen hamis kaldin bende insallah oyle olucam
harbiden ya ne talihmiş sendeki de :)
stres yok cnm, çalışmalara devam, olana kadar keyfini çıkar mikmiklerin :)
inşallah cnm benim, Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşallahhhh
en güzeli o bence, stres mahvediyor insanı, benim o bebek takıntısı yüzünden kocişle de aram açılır gibi olmuştu. öbür ay çok relakstım, eşim soruyodu bugün yumyum mu amannnnn salla gel tadını çıkaralım diyodum o derece yani :) Zeycan acaba benim miniş o yüzden mi o kadar keyifli :))))))))
Eşimi bile uyardım dedim ki beni özlediğin için benimle birlikte ol o da rahat olunca bende ister istemez rahat oldum...bu işi aşkla yapıcaksın görev gibi görmeyeceksin...
Kesinlikle ondandır canım benim ki nasıl olcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?