Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kilo tuylenme vs var mi peki cokda düzensiz değil canım ama sen reglinin 3.gunu git bi hormon testi yaptir bende çok bekledim pkoluydum ama şükür

tüylenme yok kilom da çok yediğim için göbeğim var 57 kiloyum kilomda yok yani ablamda arkadasımda hormon bozuklugu oldugundan bılıyorum onlardakı belırtıler bende yok

aman olmasın zaten canım ama bu kürlerde bazen normal düzeni bile bozuyor soğan kuru yapinca östrojen alıyorsun vücuda incir kürü yapinca prolaktin cikiyo dikkat et iyi araştır öyle kullan

tamam canım araştırayım tşk ederim.. bişi sorucam sana kaç ay denedın hamıle kaldın bıde ne sureyle birlikte oldun eşinle.. ben gecen ay gün aşırı yapmama rağmen hüsran ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır falan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum

bn bu ay hamile kalmayı çok istiyorum bana hep dr arkadaşlarım ilk aydan hamile kalamazsın falan filan diyip moralimi bozdu bende o yuzden gecen ayı cok stresli sekılde gecırdım ve sonra da benden sonra evlenen arkadasım hamıle oldugunu söyleyınce daha da stres oldum. yanı dr lar da yalan mı söylüyor. kızla aslında 1 hafta arayla evlendım hep beraber dogururz hemen cocuk yapalım dıyoduk. arkadasım tam emın değildi isteyıp ıstememe konusunda kararsızdı ama hamıle kaldı ben cok ıstedım bebekle yatıp bebekle kalktım ama olmadı eşim de çok moralimi bzodu aslında ilk aydan olmaz dıye diye

daha çok erken ama acele mı edıyorum bılmıyorum ama ne bılım hamıle kalmak cok ıstıyorum Hayırlı zamanda hayırlıbi bebek sağlıklı Rabbim lütfen

Kizlarrr ben geldim bu ne soguk yaa dondum walla deniz hamismiymis kizlar tam okuyamadim gecmisi

Kilo mu aldiniz hamisler kac kilo yoksa şişkinlik mi

ben 4 kilo almışım tartıya göre ama gören en fazla 2 almışsındır hiç almamışsın sadece yüzün ve karnından anlıyoruz diyolar.

Kizlarrr ben geldim bu ne soguk yaa dondum walla deniz hamismiymis kizlar tam okuyamadim gecmisi

evet cnm hamişler peş peşe geldi, beykannesli ve deniz hamişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…