ben 4 kilo almışım tartıya göre ama gören en fazla 2 almışsındır hiç almamışsın sadece yüzün ve karnından anlıyoruz diyolar.
evet cnm hamişler peş peşe geldi, beykannesli ve deniz hamişmiş
Canimm asil seninkini merak ediyorum bn yaaa :)yani bnm iki hafta sonraki halimidr dan gelir gelmez buraya koy resminii :)
Ayy inanmiyorum ya ben demistim ama denize cok sewindim ne zaman ogrendi deniz bgun test mi yapti kan tahlili mi
eve idrar testi yapmış bu sabah silik çizgi çıktı.
2 hafta var aramızda di mi? benimkinin o bacaklarını diklemiş olan hali, senin minişin bu hali :) yerim ben o minişleri yaaa. yarın sabah ikili tarama testim var cnm, dua et...hayırlısıyla bi alim sonuçları da atarım yeni fotosunu. benim miniş geziyo valla avatarlarda, birilerinin pc'lerinde şimdiden ünlü oldu sıpam :)
Ohh ohhhh cok superr cok sewindim :-D kocisine soyledimi :-D
Evet canim 2hafta var aramizdainsallah yarin guzel haberlerle donersin. Avatarlarda gordum minisini evet guzel poz vermis sipaaa
benim de fotolarım var gördün mü :) aaaa herkes benim minişten bahsediyo, annesine de bakın biraz :)))))))))))))
benim de fotolarım var gördün mü :) aaaa herkes benim minişten bahsediyo, annesine de bakın biraz :)))))))))))))
Canimm gordummasallahin var bebisin de sana benzesin insallahh Allah nazardan korusun sizii
tamam canım araştırayım tşk ederim.. bişi sorucam sana kaç ay denedın hamıle kaldın bıde ne sureyle birlikte oldun eşinle.. ben gecen ay gün aşırı yapmama rağmen hüsranilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır falan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum
bn bu ay hamile kalmayı çok istiyorum bana hep dr arkadaşlarım ilk aydan hamile kalamazsın falan filan diyip moralimi bozdu bende o yuzden gecen ayı cok stresli sekılde gecırdım ve sonra da benden sonra evlenen arkadasım hamıle oldugunu söyleyınce daha da stres oldum. yanı dr lar da yalan mı söylüyor. kızla aslında 1 hafta arayla evlendım hep beraber dogururz hemen cocuk yapalım dıyoduk. arkadasım tam emın değildi isteyıp ıstememe konusunda kararsızdı ama hamıle kaldı ben cok ıstedım bebekle yatıp bebekle kalktım ama olmadı eşim de çok moralimi bzodu aslında ilk aydan olmaz dıye diye
daha çok erken ama acele mı edıyorum bılmıyorum ama ne bılım hamıle kalmak cok ıstıyorum Hayırlı zamanda hayırlıbi bebek sağlıklı Rabbim lütfen
kizlar ya benimde 8 aralikda bat gunum acaba test yapsammi denizde cikdi
varsa cikar dimin ne dersiz yarin yapsammi:26:
Kızlar ben bi süredir giremedim hepiniz hamiş olmuşsunuzEvli mutlu ,deniz ,çok sevindim
benim bu ay batım bugündü adet olmadım ama pek umudumda yok .bu ayda olmadıysa kaybedicem umudumu 7. Ay dolucak bekleyeli bu ay
amin cnm inşallahhh bana benzer, eşim kumral ben kara kaş kara göz bebekleri çok severim de :))) teşekkür ederim cnm, güzellik bakan gözdedir, minişimi kıskandım birazcık galiba herkes onu koyuyo avatarına filan :))) En büyük Lorenanınki, sonra benim, sonra serapın minişi, sonra da senin miniş galiba :) diğer kızlarınki çok minik daha
Kizlar akintim oldu bgun ya benim oyle cok akintim olmaz ama basladi bi kac gundur akintim bgun braz daha fazla kendimi catladi yumosum acaba ya bu ay kendi kendime umarim hamis kalirim ya
Evet canim siralama dogruubnmki biraz onden gidiyomus gunune gore.. Normalde 9+6yiz. Ultrasonda bir hafta kadar ondeyiz bakalim nolcak ) iki hafta snra tekrargitcezz
inşallah cnm ama ben kendiliğinden hamile kalacağını hissediyorum nedense...akıntın nasıl? çekince uzayan türden mi?
yerim onu yaaa, aceleci tontişşş :) ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum yaaa
tamam canim zaten testim yok yarin alirim dedim belki ama eniyisi almamak yapmamakcnm bence bata kadar sabretmeye çalış, eger hamişsen çıkmayabilir de testte, sonra stres yapacaksın boşuna...
cnm beni takip ediyo musun bilmiyorum ama çok kızıyorum ben bu umutsuz vaka takılanlara, ne demek umudum yok, Allah nasip edecek isteyen herkese ben yürekten inanıyorum sadece dua ve sabır...gecikmen oluyo mu normalde? inşallah gördüğün tek kırmızı testin 2. kırmızısı olur
cnm kaç aydır deniyosun? niye bu kadar stres yapıyosun ki? stres hormonları olumsuz etkiliyo biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?