Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ben 300 tane salavat cektım

ben de ekleyeyim senin salavatlarına, kaç tane istiyosan söyle cnm, yarın akşam çekebilirim. neyse ben kaçıyorum yarın sabah 08:15'de doktor randevum. erken kalkıp hazırlanacam...öpüyorum cnm, iyi geceler.

öylesıne sesleneyım dedım kımseden ses cıkmayıncaa :)))

hahahahahahaha ayy canımm benım yaaa :) :) :) :)

Cok umutlandirmasin yani bu cin takvimi bebislerim hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun olsun we gonlumuzden gecen cinsiyetler olsun insallah bebislerim :-D :-D

ben de ekleyeyim senin salavatlarına, kaç tane istiyosan söyle cnm, yarın akşam çekebilirim. neyse ben kaçıyorum yarın sabah 08:15'de doktor randevum. erken kalkıp hazırlanacam...öpüyorum cnm, iyi geceler.

canım dahada cekebıldıgım kadar devam edıcem canım sı sayı yok canım kafamda cekebıldıgım kadar bende opuyorum canım benımm gorusuruzz inşş guzel haberler verırsın canımm :)))

bende 20 bin tane ya varis çektim
Allah kabul etsın canımmm
Cok umutlandirmasin yani bu cin takvimi bebislerim hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun olsun we gonlumuzden gecen cinsiyetler olsun insallah bebislerim :-D :-D
aminnnn canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah kabul etsin kızlar...Benim için de dua edin lütfen, yarın testi yaptıracam ya...

aminnn canımm benımm dualarımızz senınleeee

hayatı tesbih yapmışımm sallıyormuşummmm.. tek çizgiyi gördükçee ağlıyormuşum

allah kabul etsın canımmm

aminnnn canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnn canımm benımm dualarımızz senınleeee

alLah kabul etsin cümlemizin dularını işallah herkeze tatlı rüyalar byyyyyyy bayeyyyyyyyy

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaaarrrrr kimsecikler yoo k topigi ben acayim dedim

Son düzenleme:
hayatı tesbih yapmışımm sallıyormuşummmm.. tek çizgiyi gördükçee ağlıyormuşum

Canım dün gece yetenek sizsiniz de bu şarkıyla düello yaptılar. O arada da bizim konu açıktı. Senin yazdığını görünce; ne oluyor ya herkes aynı şarkıyı söylüyor dedim. Bu kadar denk gelir yani. Kalpleriniz birmiş

canlarım günaydın...bugün nasılsınız bakalım...dün başıma gelenler:Kızlar duştayken suları kestiler kalan suyla yıkanıp çıktım.eve gelmeden önce iş yerinin tuvalet tavanı su akıtıyormuş bilemedim saçıma damladı... Bu bir talih meselesi mi yoksa şanssızlık mı şaka gibi ya....hala inanamıyorum ve hala gülüyorum....

Kıs ben öptük yazmışım ya.
Simdi farkettim valla.Yanlışlıkla yazmışım.
Allah söyletmiş işte.İnşallah iki kişiyizdir :)))))

:118: :118: :119: herkeslere günaydııınnnnnnnn :119: :118: :118:
kocaaaammmmmmaaaaaaannnnnn öpücükler size

günaydın tatlışlar nasılsınız....

aksilik işte bi kuaföre ugrayıp saçın yıkatsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…