az kalmış cnm bata, inşallahhhhhhh musmutlu haberler verirsin bize, dua etcem sana
canım ben 300 tane salavat cektım
canım ben 300 tane salavat cektım
ee iyi bari :))) ben de pembeye çalan gül kurusunu salonumda kullandım, yatak odam da salonumla takım zaten, yatak başlığım gül kurusu, şifonyerimin pufu da gül kurusu... salonumda da pufum ve üçlü koltuklarımın kol kısmıyla berjerlerim :)
cnm bazen tutmuyo ama kuzenimde tutmadı, erkek çıkıyodu hep kızı olacak
öylesıne sesleneyım dedım kımseden ses cıkmayıncaa :)))
hahahahahahaha ayy canımm benım yaaa :) :) :) :)
ben de ekleyeyim senin salavatlarına, kaç tane istiyosan söyle cnm, yarın akşam çekebilirim. neyse ben kaçıyorum yarın sabah 08:15'de doktor randevum. erken kalkıp hazırlanacam...öpüyorum cnm, iyi geceler.
Allah kabul etsın canımmmbende 20 bin tane ya varis çektim
aminnnn canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhCok umutlandirmasin yani bu cin takvimi bebislerim hayirlisi ile saglikli eli ayagi duzgun olsun we gonlumuzden gecen cinsiyetler olsun insallah bebislerim :-D :-D
Allah kabul etsin kızlar...Benim için de dua edin lütfen, yarın testi yaptıracam ya...
allah kabul etsın canımmm
aminnnn canımmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnn canımm benımm dualarımızz senınleeee
alah kabula etsin cümlemizin dularını işallah herkeze tatlı rüyalar byyyyyyy bayeyyyyyyyy
hayatı tesbih yapmışımm sallıyormuşummmm.. tek çizgiyi gördükçee ağlıyormuşum
iyi aksamlar canım bizde sizi öptük
Seksisin kizzz bencee.Yok canim burnum estetik degil.aslinda biraz kisa olsa iyi olurdu.uzun birax:))
Çok güzel burnun canım.Ben çok beğendim.
Canım dün gece yetenek sizsiniz de bu şarkıyla düello yaptılar. O arada da bizim konu açıktı. Senin yazdığını görünce; ne oluyor ya herkes aynı şarkıyı söylüyor dedim. Bu kadar denk gelir yani. Kalpleriniz birmiş
Kıs ben öptük yazmışım ya.
Simdi farkettim valla.Yanlışlıkla yazmışım.
Allah söyletmiş işte.İnşallah iki kişiyizdir :)))))
:118: :118: :119: herkeslere günaydııınnnnnnnn :119: :118: :118:
kocaaaammmmmmaaaaaaannnnnn öpücükler size
canlarım günaydın...bugün nasılsınız bakalım...dün başıma gelenler:Kızlar duştayken suları kestiler kalan suyla yıkanıp çıktım.eve gelmeden önce iş yerinin tuvalet tavanı su akıtıyormuş bilemedim saçıma damladı... Bu bir talih meselesi mi yoksa şanssızlık mı şaka gibi ya....hala inanamıyorum ve hala gülüyorum....
aksilik iştebi kuaföre ugrayıp saçın yıkatsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?