Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hehe geçen ay mikmikleri bebek için yaptık kocam gülüp durdu bebek için yapıyoruz die hanı bazı zaman oldu ki istemeye istemeye oldu mecburıyetten gibi. bu ay öle yapmıycam kesınlıkle

kesinlikle cnm, eşlerimiz de sıkılıyo bi süre sonra bebek için yapılan mikmiklerden. o yüzden rahat olmakta fayda var

no stres yessss babyyyy

bu bizim sloganımızdı :) aynennnnnnn böylesi şart

valla canım bılmıorum kı ondandır belkı bız ıyı dusunelım ıyı olsun canımm kötu dusunmeyelım

pozitif düşünüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

batıı tesbihhhhhhhhhhhhhhhh yapmışımmm sallıyormuşummmmm.
tek cızgıyı gordukceeee cıldırıyor musum.

ahhh cnaımm benımm sen oraya mı hapisss oldunnn :):) ama oturma odan guzelmıss canımm rabbım ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsınn

superrrr bı taktıkk cnaımm

fotoda çıkandan daha güzel cnm, Mısırdan getirttiğim tablolarım da var da çekmedim...bu odayı hazırlamak 1 ayımı aldı, perdesinin kumaşını bulabilmek için şehirdeki bütün döşemeci ve kumaşçıları gezdim keza halısı da öyle...tek problem morun intihar eğilimli insanlar tarafından sevilmesi ve ben mordan nefret ederken o zaman hangi mantıkla aldığım :))))))

ooo superrr canımm o zaman o odada bebişlerinle guzel guzel oyunalr oyna ınşallah. bnm bıldıgım mor para zengınlık derler canımm :) :)

çok güzel canım güle güle mutlu mesut yavrularinizla bir ömur mus mutlu oturun ins

amin cnm inşallahhhh...kız ben moru hiç sevmezdim, mor intihar eğilimli insanların rengi ya fotoyu sizle paylaştıktan sonra geldi aklıma ben acaba intiharı mı düşünüyodum bunları alırken :)))))))))

ooo superrr canımm o zaman o odada bebişlerinle guzel guzel oyunalr oyna ınşallah. bnm bıldıgım mor para zengınlık derler canımm :) :)

eşimle salonda oturuyoruz asıl televizyonumuz falan da orda, açık renk koltuklarım halılarım bi de kırılacak eşyam çok diye bi de oturma odası yapalım dedik, yarın öbür gün bebek olursa o odada rahat olamayız diye :) moru intihar eğilimli insanlar çok severmiş, ama eski zamanlarda krallar ve asiller dışında halktan birinin giymesi yasakmış moru...ayyyy sevindim şimdi para ve zenginlik simgesiyse, intihar eğilimli olmayayım da :)

Canlarim bnim bu cin takvimine bende inaniyorum ama ben bu cin takvimine gore erkek olmam gerekiyo :-D merak edip bakmistim kendime erkek yaziyo annemin hamis kaldigi ay yasini yazmistimda :-D

aynen canım benım bızde salonda oturuyoruz eşimle. salon oturma odası oturma odası salon oldu şimdi :) :) :) ben oyle duydum canım alla genelde sanatcıların evlerını gosterırken hep morlar falan vardı. aynen canım o kötu sen olma oyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…