canımmmm hayırdır????
Noldu canimm.neden sinir ettiler seni
laf anlamaz biri işte neyse geldi geçti iyim şimdi....duaları özelden yazın burayı takip edemem kızlar....
kızlar ya....sinirlerim hopladı sakinleşemiyorum ....bi insan bu kadar mı olur...iş yerinde kursiyerlerden biri yüzünden ....
Esram noldu yaa niye astin suratıni
:118: :118: :119: herkeslere günaydııınnnnnnnn :119: :118: :118:
kocaaaammmmmmaaaaaaannnnnn öpücükler size
Gunaydinn canimm.
Noldu kirmizilarmi geldi yoksa
adet oluorummm canım(((
ewet cnm azar azar başladı gelmeye. sabah 1 damlam gördüm
Sağlık olsun canım.üzülme lütfen.Kaçıncı denemen??Herhangi bir tedavi yöntemi kullanmışmıydın???adet oluyorum gamsem... sabah 1 damla geldi...
selam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yoklilim buarada resmine bayıllldımmmmm
kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:
liilliiimmmm hadi sende hamiş ol mendilini sallayalım oynayalım roman havası halay çekelimmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
tmm bebeğimmmmmm söz hamiş olcam sana özel istek yaptırcam pistte tek başına oyanrsın roman havasıı
kızlar ya....sinirlerim hopladı sakinleşemiyorum ....bi insan bu kadar mı olur...iş yerinde kursiyerlerden biri yüzünden ....
kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:
liilliiimmmm hadi sende hamiş ol mendilini sallayalım oynayalım roman havası halay çekelimmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?