tşk ederim bebeğimmmmmmmmmmm ben senin resmini her gördüğümde fenalık geçiriyorum fındık fayemm benimm muahh
adet oluyorum gamsem... sabah 1 damla geldi...
kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:
karşılıklı oynıcaz bebeim ohh bende hamiş kalırsam göbüşleri tokuştururuz hahahaaa
Sakin sakin bibiğim. Hiç bişiye kızmıyırız. Hip giliyırız.
Ben de de son 20Çok az kaldı benimkine
Ben de Ben de. Ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oy balım benim
üzülme Esramm.. biz yanındayız neleri atlattık bunu da beraber atlatıcaz canımmm
onbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
holleeyyyy
11-11-11-11-11-11-11-11-11-11-
Gamsem gunaydin, nasilsin canimEsram noldu yaa niye astin suratıni
Uzuldum cnm ya ama yapcak bisey yokewet cnm azar azar başladı gelmeye. sabah 1 damlam gördüm
kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:
selam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yoklilim buarada resmine bayıllldımmmmm
kurbaneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurbaneyyyy kaşınada gözünede kurbaneyyyyyyyy
YuppiiiiiiiiiiiiiiiiEn buyuk 11 başa büyük yok
selam kızlar nasılsınızsizden kıskandım bende resim ekledim
entarisi dım dım yaaar
gelir diye umdum yar
akşama kadar bekledim
gözlerimi yumdum yar
hımı hımı hım da hım hım yaaarrr
vıy vıy vıy da vıy vıy yar
Gamsem gunaydin, nasilsin canim
Uzuldum cnm ya ama yapcak bisey yok((
Az kalmis kizz liliimm.hadi insallahh
Gunaydin bebegimm.bende raporlarimi bitiremedim hala.
Hic cnm calismak istemiyoo
Esin napti gittimi
ayyy teşekkür ederim canııımmm
sağol canım benim yaş geçiyor 33 olduk artık güzellik bitiyor sende çok tatlısın canım allah kaderinide güzel yapsın yüzün gibi.beykanın annesiiiiiiiiiiii çok güzelsin duru bir güzelliğin varrr
sağol canım benim yaş geçiyor 33 olduk artık güzellik bitiyor sende çok tatlısın canım allah kaderinide güzel yapsın yüzün gibi.
maşallah tam şuanda olmak istediğim yaştasın canım neler vermezdim o yaşıma geri dönmek için. kıymetini bil bir daha geri gelmiyor33 mu bir kadının en güzel oldugu yaşlar 30 la 40 arasıymışşş olur muu şarap gibi gün geçtikce güzellik gelicek size eminim ben daha 21,5 yaşındayım
maşallah tam şuanda olmak istediğim yaştasın canım neler vermezdim o yaşıma geri dönmek için. kıymetini bil bir daha geri gelmiyor
hava cokk soguk kızlar ya walla feci tokuştururuz tabi göbüşleri lilim benim hicran nirelerdee yahuu
maşallah tam şuanda olmak istediğim yaştasın canım neler vermezdim o yaşıma geri dönmek için. kıymetini bil bir daha geri gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?