Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

adet oluyorum gamsem... sabah 1 damla geldi...
Kiyamam bebegim ya bende dun teat yaptim tek çizgiyi gördüm yinede ikincisini nezaman gorcem diyede merak ediyorum
selam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yok lilim buarada resmine bayıllldımmmmm
Hg bebisim gunaydin
Gamsem gunaydin, nasilsin canim

Uzuldum cnm ya ama yapcak bisey yok ((

Az kalmis kizz liliimm.hadi insallahh

Gunaydin bebegimm.bende raporlarimi bitiremedim hala.
Hic cnm calismak istemiyoo
Esin napti gittimi

Iyiyim nefesim cok şükür sen nasılsın nerelerdesin

benim gönlümünnnnnnnnnnn çöpsüz üzümü nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Ben de 17 ye dönmek istiyorum.Ama 27 yim :))
27 de iyidir 30 lara başladımı insan kötü oluyor hatt 29 buçuk demeye başlıyor. allahtan yaşımı göstermiyorum öyle bir artım var ama görüntü genç yaş gidiyor kandırıyorum kendimi aslında. doyasıya yaşamak lazım her yaşı tadında.

Evet her yaşın ayrı bir güzelliği var sözü doğru.Zamanı durdurmak imkansız.O yüzden zamanı yaşamalıyız.Küçük göstermen de çok büyük avantaj senin için.insan hissettiği yaştadır değil mi ?

Bu dua safer ayının ilk çarşambası ve son çarşambası öğlen ile ikindi arası yüz kez okunursa o sene içinde gelecek olan tüm belalardan korur allah ın izni ile:"ya dafial belaya idfa anna belaya fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamurrahimin inneke ala kulli şey in kadir." bugün ilk çarşambası...:26::26::26:

Esram noldu yaa niye astin suratıni

ewet cnm azar azar başladı gelmeye. sabah 1 damlam gördüm

kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:

selam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yok lilim buarada resmine bayıllldımmmmm

Kiyamam bebegim ya bende dun teat yaptim tek çizgiyi gördüm yinede ikincisini nezaman gorcem diyede merak ediyorum

Hg bebisim gunaydin

Iyiyim nefesim cok şükür sen nasılsın nerelerdesin

Iyi olmaya calisiyorum cnm.bazen moralim bozuluyor ama olsun sonra toparlayabiliyorum sukur.
Benimde bat yaklasiyor(

bu topikte herkes küçükmü benden

Ben 29 um cnmm.bir bebisim bile yok

Iyi olmaya calisiyorum cnm.bazen moralim bozuluyor ama olsun sonra toparlayabiliyorum sukur.
Benimde bat yaklasiyor(

Ben 29 um cnmm.bir bebisim bile yok
olur canım merak etme allah bir zaman kararlamıştır hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim herkese.

nasılsın cnm lekelenmem ve kasık ağrın devam ediyo mu :26::26::26:

benim aşırı lekelenmem var bebeğim ped koydum bugun ayıptır sölemesi evden küçük bataniye getirdim onu örtüm dizlerime biraz azaldı kasık ağrım senın nasıl bıtanem

Kizlaaaaaaaaaarrrrrr................ Bana bol bol bol bol dua yolayin lutfen.. cok ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…