Kiyamam bebegim ya bende dun teat yaptim tek çizgiyi gördüm yinede ikincisini nezaman gorcem diyede merak ediyorumadet oluyorum gamsem... sabah 1 damla geldi...
Hg bebisim gunaydinselam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yoklilim buarada resmine bayıllldımmmmm
Gamsem gunaydin, nasilsin canim
Uzuldum cnm ya ama yapcak bisey yok((
Az kalmis kizz liliimm.hadi insallahh
Gunaydin bebegimm.bende raporlarimi bitiremedim hala.
Hic cnm calismak istemiyoo
Esin napti gittimi
27 de iyidir 30 lara başladımı insan kötü oluyor hatt 29 buçuk demeye başlıyor. allahtan yaşımı göstermiyorum öyle bir artım var ama görüntü genç yaş gidiyor kandırıyorum kendimi aslında. doyasıya yaşamak lazım her yaşı tadında.Ben de 17 ye dönmek istiyorum.Ama 27 yim :))
hicranı görmedin bebğim burasıda çok soğuk şuan benı bırı gorse peşmerge sanar resmimi paylaşayım mı suan ki
evet evet evet
paylaş paylaş paylaş
hicranı görmedin bebğim burasıda çok soğuk şuan benı bırı gorse peşmerge sanar resmimi paylaşayım mı suan ki
27 de iyidir 30 lara başladımı insan kötü oluyor hatt 29 buçuk demeye başlıyor. allahtan yaşımı göstermiyorum öyle bir artım var ama görüntü genç yaş gidiyor kandırıyorum kendimi aslında. doyasıya yaşamak lazım her yaşı tadında.
ewet ewett ewettttt paylaş bebeimmm
bu topikte herkes küçükmü benden
slm pampişimmmm
canım benim ablanız kurban olsun sizeYok canım senden büyükler de var.Ablalarımıs var.
Esram noldu yaa niye astin suratıni
ewet cnm azar azar başladı gelmeye. sabah 1 damlam gördüm
kızlar toteme devammmm soooooon 9 allahın izniylee :119::119::119::119::119::119::119::119:
selam kızlarrr
dünden beri çok yoğundum giremedim. nasılsınız ne var ne yoklilim buarada resmine bayıllldımmmmm
Kiyamam bebegim ya bende dun teat yaptim tek çizgiyi gördüm yinede ikincisini nezaman gorcem diyede merak ediyorum
Hg bebisim gunaydin
Iyiyim nefesim cok şükür sen nasılsın nerelerdesin
bu topikte herkes küçükmü benden
olur canım merak etme allah bir zaman kararlamıştır hayırlı zamanda hayırlı evlat versin rabbim herkese.Iyi olmaya calisiyorum cnm.bazen moralim bozuluyor ama olsun sonra toparlayabiliyorum sukur.
Benimde bat yaklasiyor(
Ben 29 um cnmm.bir bebisim bile yok
nasılsın cnm lekelenmem ve kasık ağrın devam ediyo mu :26::26::26:
kizlaaaaaaaaaarrrrrr................ Bana bol bol bol bol dua yolayin lutfen.. Cok ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?