• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim aşırı lekelenmem var bebeğim ped koydum bugun ayıptır sölemesi evden küçük bataniye getirdim onu örtüm dizlerime biraz azaldı kasık ağrım senın nasıl bıtanem :16:

hımm benim de hala devam ediyo kahve ama koyu kahve internette 2 kişi felan böyle rahim filmi çekmiş aynı bizim gibi olmuşlar o zaman adet olmuşlar sonra adet görmemişler yani bu lekelenme adet mişşş:53::53::53:

Canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi

başladı mı ki canım bir damla demişsin ???
ewet cnm benim adetim hep öle başlıo :5::5:

bidahaki aya inşallah bebeim üzülme biliyorum elde değil ama bidahaki aya inşallah

hayırlısı cnm inşallah bu hüsrana uğradığım son ayım olur :31:

Sağlık olsun canım.üzülme lütfen.Kaçıncı denemen??Herhangi bir tedavi yöntemi kullanmışmıydın???
canım tam 1 yılım doldu ama mayıs ta bi kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay korundum. 5 ay geçti yani.. :37: tedavi filan uygulamadım. olmadı gitcez galiba :18:

oy balım benim :54::54::54:

üzülme Esramm.. biz yanındayız neleri atlattık bunu da beraber atlatıcaz canımmm :29::29::29::29::29::29:

dilketinimmmmm :48: canım çok sağolun ya.. sizlerle atıorum zaten bu sitresi üstümden. iyiki varsınız :16::16:

Iyi olmaya calisiyorum cnm.bazen moralim bozuluyor ama olsun sonra toparlayabiliyorum sukur.
Benimde bat yaklasiyor:((

Ben 29 um cnmm.bir bebisim bile yok:43:

Asma suratıni benimde yok saril bana olcak nasilsa bu ay biraz daha yaklasmis oluyoruz ve o listeye adimiz hamis olarak eklenecek en kosa zamanda sadece Allah'a sigin canim o bizlere elbetki acicak

canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. Ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi

canım ne güzel maşallah...inş. Sonuçları almaya gittiğinizde görürsünüz minişi....:16::16:

ewet cnm benim adetim hep öle başlıo :5::5:

hayırlısı cnm inşallah bu hüsrana uğradığım son ayım olur :31:

canım tam 1 yılım doldu ama mayıs ta bi kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay korundum. 5 ay geçti yani.. :37: tedavi filan uygulamadım. olmadı gitcez galiba :18:

dilketinimmmmm :48: canım çok sağolun ya.. sizlerle atıorum zaten bu sitresi üstümden. iyiki varsınız :16::16:

kuşum geçmişe bakmadım ama sanırım mens başladı. hiç üzülme Rabbim senin de isteyen herkesin de yüzünü güldürecek inşallahhh...umudunu kaybetmiyosun, dualara sığınıp beklicez hep birlikte...

hımm benim de hala devam ediyo kahve ama koyu kahve internette 2 kişi felan böyle rahim filmi çekmiş aynı bizim gibi olmuşlar o zaman adet olmuşlar sonra adet görmemişler yani bu lekelenme adet mişşş:53::53::53:

nasıl ya anladım bebğim anlamadım vallahi allahım daha neler görcez yaa:53::53::53::53::53:

Canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi
Allahim yaa büyümüş ya kıpirdak sipamiz Allahim nazarlardan saklasin ins bocekimizi

gözümüz aydın canım.. eee o kadar çikolata yersen tabii ki göstermez annesi :1::1:

kızlarrr ben hamıle olmayı planlarken işten çıkarıldım cok mutsuzum hemen iş bulmam lazım evim kıra kredılerım var cok mutsuzummm yaaa :(

oyy yaa teyzeleri yesin onu kıpır kıpır demekki çok sewindim canım sonuçların iyi çıkmasına :52::52::52::52::52:

Cok guzel bi haber canim.
Sen anlatinca ben heyecanlandim resmen.
Bizde I kontrollere gidip boyle guzel haberler aliriz insallah

Gunaydin bebegimm.bende raporlarimi bitiremedim hala.
Hic cnm calismak istemiyoo:51:
Esin napti gittimi
günaydın canısııı :16: eşim gitti canım. sonuçlar gayet iyi raporunu da okudum ben. doktor sperm sayın ve hareketliliğin çok şyş demiş. morfoloji sonuçlarında bazen hata olabiliyor gibi bişey demiş. ama ultrason kesin sonuçtur. herşeyin gayet iyi demiş

Kizlaaaaaaaaaarrrrrr................ Bana bol bol bol bol dua yolayin lutfen.. cok ihtiyacim var.. :16::16::16::16::16::16::16::16:

canımmmmmmmmmmmmmm... Rabbim sana hayırlı evladını bu ay nasip etsin innnşalllahhh. AMİNNNNN

canımmm bebişimmmm :16: maşallah kuzunaaa :nazar::nazar::nazar: yeni resimlerini paylaşacak mısın? bizi alıştırdın valla görmek istiyoruz hep :9::9:

Ne korkması tatlım.Güzele çuval giyse yakışır.:54::54::54::54::54:

o zmn çok isteniz alın size peşmerge liliiiiiiiii $yep yeni.webp

Allahim yaa büyümüş ya kıpirdak sipamiz Allahim nazarlardan saklasin ins bocekimizi

gözümüz aydın canım.. eee o kadar çikolata yersen tabii ki göstermez annesi :1::1:

amin kızlar inşallah. doktorum diyo ki bu çok hareketli bi bebek olacak, ultrasonda foto çekiyo ya çekemedi düzgün, ama 4 tane küçük çikolata yemiştim sabah :) akşam atarım fotosunu teyzeleri...

Back
X