- 17 Ağustos 2013
- 3.143
- 29
- 48
canım dualarımız seninle kalbini ferah tut inş. Hakkından hayırlısı olur...![]()
Guzel kalplimmm guzel hamisimmm... aminnn insallah... hayirlisi neyse o olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dualarımız seninle kalbini ferah tut inş. Hakkından hayırlısı olur...![]()
guzel kalplimmm guzel hamisimmm... Aminnn insallah... Hayirlisi neyse o olsun..![]()
benim aşırı lekelenmem var bebeğim ped koydum bugun ayıptır sölemesi evden küçük bataniye getirdim onu örtüm dizlerime biraz azaldı kasık ağrım senın nasıl bıtanem![]()
ewet cnm benim adetim hep öle başlıobaşladı mı ki canım bir damla demişsin ???
bidahaki aya inşallah bebeim üzülme biliyorum elde değil ama bidahaki aya inşallah
canım tam 1 yılım doldu ama mayıs ta bi kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay korundum. 5 ay geçti yani..Sağlık olsun canım.üzülme lütfen.Kaçıncı denemen??Herhangi bir tedavi yöntemi kullanmışmıydın???
oy balım benim
üzülme Esramm.. biz yanındayız neleri atlattık bunu da beraber atlatıcaz canımmm![]()
Iyi olmaya calisiyorum cnm.bazen moralim bozuluyor ama olsun sonra toparlayabiliyorum sukur.
Benimde bat yaklasiyor(
Ben 29 um cnmm.bir bebisim bile yok![]()
canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. Ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi
ewet cnm benim adetim hep öle başlıo![]()
hayırlısı cnm inşallah bu hüsrana uğradığım son ayım olur
canım tam 1 yılım doldu ama mayıs ta bi kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay korundum. 5 ay geçti yani..tedavi filan uygulamadım. olmadı gitcez galiba :18:
dilketinimmmmmcanım çok sağolun ya.. sizlerle atıorum zaten bu sitresi üstümden. iyiki varsınız
![]()
ama korkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
hımm benim de hala devam ediyo kahve ama koyu kahve internette 2 kişi felan böyle rahim filmi çekmiş aynı bizim gibi olmuşlar o zaman adet olmuşlar sonra adet görmemişler yani bu lekelenme adet mişşş![]()
Allahim yaa büyümüş ya kıpirdak sipamiz Allahim nazarlardan saklasin ins bocekimiziCanlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi
Canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi
canım ne güzel maşallah...inş. Sonuçları almaya gittiğinizde görürsünüz minişi....![]()
Canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi
günaydın canısıııGunaydin bebegimm.bende raporlarimi bitiremedim hala.
Hic cnm calismak istemiyoo
Esin napti gittimi
Kizlaaaaaaaaaarrrrrr................ Bana bol bol bol bol dua yolayin lutfen.. cok ihtiyacim var..![]()
Allahim yaa büyümüş ya kıpirdak sipamiz Allahim nazarlardan saklasin ins bocekimizi
gözümüz aydın canım.. eee o kadar çikolata yersen tabii ki göstermez annesi![]()