- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
maalesef canım
benim bebeğim yok henüz.gelmezler inşallah.bu ayın 15 inde çift çizgi görmek istiyorum.Allah hepimize verir inşallah hayırlısıyla, çok bekletmeden.
amin allah çok bekletmesin bidenem yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef canım
benim bebeğim yok henüz.gelmezler inşallah.bu ayın 15 inde çift çizgi görmek istiyorum.Allah hepimize verir inşallah hayırlısıyla, çok bekletmeden.
olur du emme yapmadım gariii gerçekte çok soğukkgözlerimde saçlarım aynı renk çıkmış
![]()
haklısın walla bebeğim kalın giyin aman dikkat et kendine
oyyyyyyyyyyy onu yaradan kurban diom şımarık die hareketli demek allahımm sağlıkla gelsin inşallah dünyaya![]()
att canım att bende avatar yapım bebişimiziuğur getirsin banada
![]()
Canummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh
günaydın canısıııeşim gitti canım. sonuçlar gayet iyi raporunu da okudum ben. doktor sperm sayın ve hareketliliğin çok şyş demiş. morfoloji sonuçlarında bazen hata olabiliyor gibi bişey demiş. ama ultrason kesin sonuçtur. herşeyin gayet iyi demiş
Cokk sevindim canim bnm.yilbasina hamis girsek yaa hep birlikte.
Ben zaten bu 2013 u sevmedim((
ben inanıyorum kuşum 2014 gelmeden çok çok hamiş haberi gelecek, demişti dersiniz :)
Bekliyoz cnmm fotolarii.cok fotojenik senin bebis simdiden.
Canım erkek çocuğunun hemen eli kolu belli olur,kız çocuğu bir süre et parçası gibi görünür derler büyükler.
Seninki erkek olabilir. EvliMutlu nunki de kız :)))
kızlarrr ben hamıle olmayı planlarken işten çıkarıldım cok mutsuzum hemen iş bulmam lazım evim kıra kredılerım var cok mutsuzummm yaaa![]()
o zmn çok isteniz alın size peşmerge liliiiiiiiiiEki Görüntüle 883103
Canım erkek çocuğunun hemen eli kolu belli olur,kız çocuğu bir süre et parçası gibi görünür derler büyükler.
Seninki erkek olabilir. EvliMutlu nunki de kız :)))
ee şımarık olmasın da ne yapsın teyzeleri ayrı şımartıyo, benim ailem ayrı :)))
olsun cnm akşam atarım fotosunu, inşallahhhhhhhhhhhh herkese ugurlu gelir bebek :)
biz yeğenimzi şımartımıcaz da kimi şımartcazzzz ham ypcaz onu bizzzzzzzzz
Canummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh
Herseyde vardir bir hayir canim.insallah en kisa surede bulursun is
Kizz zafer isareti de yapaydin ya
Ay bende bugun yaniyorumm
ben donuyorumm çok soğuk yav eketirikli bataniye sarcam bacakalrıma anca gelir![]()
olsun cnm akşam atarım fotosunu, inşallahhhhhhhhhhhh herkese ugurlu gelir bebek :)
inşallah güzel annişimiz bizimmm maşallahCanummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh
iş yerinde hareketsiziz bide oturduğumuz yerde bacaklar uyuşuyo soğuktan yani bebeğim ama ben naptım küçük bir bataniye getirdim onu örttüm bacakalrımaa![]()
kızz kocayıda oraya çağır hazır battaniye falanda warr hhuuuhhhuuuuuuuuu iş yerinde aşk bak kesin bu sefer tutar bebiş![]()
bilmiyorum ki cnm, kız da olabilir göstermedi ya :) erkege benzeyenleri söylemiş doktorlar, evlimutlununki bana göre erkek ama :) Lorenaya da erkek demiştim tuttu:)
ayy listeye ne güzel eklemişsin hemençok sagol canımm
![]()
aynen canım yaaa bakalım aynı şeyleri yaşıyoz allah sonumuzu hayır etsin yaaa
inşallah güzel annişimiz bizimmm maşallah
kızz kocayıda oraya çağır hazır battaniye falanda warr hhuuuhhhuuuuuuuuu iş yerinde aşk bak kesin bu sefer tutar bebiş![]()
diyosunnnnnnnntmm hemen çağırıyorummm
![]()
kan tahlili yaptırdın mı canım
amin görümcem düşük yamiş olabilirsin diyo kafam karıştiyaaa
hadi inşallah btanem kocişine soyledin mihayır canım bat 8 i 9una yaptırcam![]()
diyosunnnnnnnntmm hemen çağırıyorummm
![]()
çağır çağır bak gördilek demişti dersin hahahaaa
![]()
kafanı boşalt tatlımmm ya ne düşüğü benım de öle oldu yaaa takma kafana bişi yaşayıp görcez ne olmuş ne olmamış
maalesef canım
hadi inşallah btanem kocişine soyledin mi
çağır çağır bak gördilek demişti dersin hahahaaa
![]()
söyledim canımhemde 100 tane mum almışken kuaföre gidip süslenmişken.. sadece basit bi telefon msjında söyledim
sorma neden diye öyle geldi o an içimden..
ayy ben çok duygusala bagladım ha.. mutluluktanmıdır korkudanmıdır nedir bagıra bagıra aglayasım geliyo
![]()
![]()