• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nacizane bi tavsiyem olacak size.. egerki adet öncesi sonrası hiç fark etmeden sürekli bi akıntı yaşıyorsanız.. doktora gidin ve idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanın.. ilk gebeligimde tesadüf oldu doktor rutin muayenede akıntın çok fazla dedi ve verdi.. ertesi aya hamile olarak geldim doktora.. şimdi ise aylardır olmuyodu..akıl işte herşey normal falan diye düşünürken o zaman aklıma geldi doktora gittim bu tek kullanımlık idrar yolu temizleyici toz var ondan verdi bide beş günlük antibiyotik.. dedigim dogrulandı ve ben hamilyim.. o ilacı regli olduktan sonra kullandım.. şuan hamileyim çok şükür.. Sadece öneri ama aklınızda bulunsun.. iltihaplı yerde bebek tutunamıyor..

nasıl ya anladım bebğim anlamadım vallahi allahım daha neler görcez yaa:53::53::53::53::53:

canım benim şu şekilde oldu. 14 eylül adet başlangıcımdı. 21 eylülde film çektirdim. filmden sonra hiç ara vermeden 2-3 gün çok azar azar kanamam oldu. sonra 10 gün geçti yani 01 ekimde damla damla kanamam oldu. ben rahim filmi dengemi bozdu diye düşündüm. meğerse adet olmuşum o günlerde ve o adetten sonra da hamile kalmışım. Ben normalde ayın 14'ünde adet olacağım diye beklediğimden adetim geçince 23'ünde test yaptım. İdrar testim silik çıktı. birkaç kez tekrarladım silik çıktı. sonrada kan testi yaptırdım. Gebe olduğumu öğrendim. Tabi ben adetimi geçti sandığımdan erken test yapmışım daha 23 günlükmüş 1 ekim sat olunca. yani araya ay bile girmeden gebe kaldım. :-) umarım yeterli bilgi vermişimdir.kadın böyle diyor lekelenmem bitince başlıycam çalışmalara hemen ne olur olmaz diye:26::26:

Canlar testi yaptırdım, şimdilik güzel sonuçlar ama kan testi sonuçları 10 gün sonra çıkacak. Boyu uzamış, 62 gram olmuş minişim. ama bugün ilginç bi poz vermedi, aşırı hareketli olduğu için de cinsiyetini göstermedi teyzeleri :) annemdeyim, gece görüşürüz bensiz çok dedikodu yapmayın :))) öpüyorum hepinizi

oyyyyyyyyyyy onu yaradan kurban diom şımarık die hareketli demek allahımm sağlıkla gelsin inşallah dünyaya :16::16::16::16::16:

oyy yaa teyzeleri yesin onu kıpır kıpır demekki çok sewindim canım sonuçların iyi çıkmasına :52::52::52::52::52:

Cok guzel bi haber canim.
Sen anlatinca ben heyecanlandim resmen.
Bizde I kontrollere gidip boyle guzel haberler aliriz insallah

günaydın canısııı :16: eşim gitti canım. sonuçlar gayet iyi raporunu da okudum ben. doktor sperm sayın ve hareketliliğin çok şyş demiş. morfoloji sonuçlarında bazen hata olabiliyor gibi bişey demiş. ama ultrason kesin sonuçtur. herşeyin gayet iyi demiş

canımmmmmmmmmmmmmm... Rabbim sana hayırlı evladını bu ay nasip etsin innnşalllahhh. AMİNNNNN

canımmm bebişimmmm :16: maşallah kuzunaaa :nazar::nazar::nazar: yeni resimlerini paylaşacak mısın? bizi alıştırdın valla görmek istiyoruz hep :9::9:

çok teşekkürler kızlar. nefesalcım ben size alıştırma yaptırıyorum şimdiden, yabancılık çekmeyin diye :) akşam atacam fotoları teyzoşlar :))

nacizane bi tavsiyem olacak size.. egerki adet öncesi sonrası hiç fark etmeden sürekli bi akıntı yaşıyorsanız.. doktora gidin ve idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik kullanın.. ilk gebeligimde tesadüf oldu doktor rutin muayenede akıntın çok fazla dedi ve verdi.. ertesi aya hamile olarak geldim doktora.. şimdi ise aylardır olmuyodu..akıl işte herşey normal falan diye düşünürken o zaman aklıma geldi doktora gittim bu tek kullanımlık idrar yolu temizleyici toz var ondan verdi bide beş günlük antibiyotik.. dedigim dogrulandı ve ben hamilyim.. o ilacı regli olduktan sonra kullandım.. şuan hamileyim çok şükür.. Sadece öneri ama aklınızda bulunsun.. iltihaplı yerde bebek tutunamıyor..

o zmn hastalanırsam bende içeyim bebeğim tam kahve değil ama hastalanmadan önce gelen açık renkteki akıntı benim :53::53:
hahayyyyy deli bu kızzzz :52::52::52::52::52::52::52:

evet biraz deliyim sanırım :27::27::27::27:
canım benim şu şekilde oldu. 14 eylül adet başlangıcımdı. 21 eylülde film çektirdim. filmden sonra hiç ara vermeden 2-3 gün çok azar azar kanamam oldu. sonra 10 gün geçti yani 01 ekimde damla damla kanamam oldu. ben rahim filmi dengemi bozdu diye düşündüm. meğerse adet olmuşum o günlerde ve o adetten sonra da hamile kalmışım. Ben normalde ayın 14'ünde adet olacağım diye beklediğimden adetim geçince 23'ünde test yaptım. İdrar testim silik çıktı. birkaç kez tekrarladım silik çıktı. sonrada kan testi yaptırdım. Gebe olduğumu öğrendim. Tabi ben adetimi geçti sandığımdan erken test yapmışım daha 23 günlükmüş 1 ekim sat olunca. yani araya ay bile girmeden gebe kaldım. :-) umarım yeterli bilgi vermişimdir.kadın böyle diyor lekelenmem bitince başlıycam çalışmalara hemen ne olur olmaz diye:26::26:

hımmmmmmmm değişk ya ama aynı kadının dedği gibi oldu benimde 17 kasım hastalandım 21 kasımda hgs 27 kasında akıntım başladı halada devam ediyo

bebeim onu bende biliyorum ama bende öyle bi problemde yok rabbim sana bağaşladı bebeğini bak sende aynı benim gibiydin belirtilerimiz aynıydı demiştim sana da :16::16::16::16:

Bu dua safer ayının ilk çarşambası ve son çarşambası öğlen ile ikindi arası yüz kez okunursa o sene içinde gelecek olan tüm belalardan korur allah ın izni ile:"ya dafial belaya idfa anna belaya fallahu hayrun hafizen ve hüve erhamurrahimin inneke ala kulli şey in kadir." bugün ilk çarşambası...:26::26::26:

Bak ne diyor:
Safer ayı, cahiliye Arapları tarafından uğursuz ay olarak tanınıyor ve bu ayda umre yapmak büyük günahlardan sayılıyordu. Resûlullah (asm) ise “Umre her zaman helâldir!” buyurarak bu aya atfedilen uğursuzluk inancını kırmıştı. (Buhari, Hac, H. No:777) Ama ne yazık ki; bu ayda akdedilen nikâhların uzun ömürlü olmayacağı, bu ayda yapılan faaliyetlerin sonuçsuz kalacağı, bu ayda başlanılan işlerin uğursuzlukla biteceği tarzındaki inançların, cahiliye Araplarından beri halk arasında yer yer varlığını sürdüre gelen hurafelerden olduğunu görüyoruz.

İslâmiyet’te hürmet duyulan ve belli ibadetler için tahsis edilen aylar, günler ve geceler bulunmakla beraber; âfetler, musibetler ve semavî belâlar için tahsis edilen muayyen her hangi bir zaman diliminden söz etmek mümkün değildir. Böyle bir tahsisat, İslâm’ın ruhuna uygun değildir. Belli ayları İlâhî musibet ayı olarak ilân etmek doğru da değildir. Allah’ın irâdesini aylarla veya günlerle sınırlamak mümkün olmadığı gibi; böyle bir sınırlama çabası kulluk terbiyesine de yakışmaz.

o zmn hastalanırsam bende içeyim bebeğim tam kahve değil ama hastalanmadan önce gelen açık renkteki akıntı benim :53::53:

evet biraz deliyim sanırım :27::27::27::27:

hımmmmmmmm değişk ya ama aynı kadının dedği gibi oldu benimde 17 kasım hastalandım 21 kasımda hgs 27 kasında akıntım başladı halada devam ediyo

1 hafta olmuş senin lekelenmen başlıyalı benimde 12 kasımda regli oldum 20 kasımda rahim filmi çekildi 2 gün lekelenmem oldu bitti sonra 1 aralıktada kahve rengi lekenmem başladı ve hala devam ediyo bu gün 4 gün olcak cnm dr bana dediki hormonlar yükseldiği zaman böyle lekelenmeler olabiliyomuş ama benim kendi dr deyildi pek inanmadım 14 kasımda kendi drma gidicem

ewet cnm benim adetim hep öle başlıo :5::5:

hayırlısı cnm inşallah bu hüsrana uğradığım son ayım olur :31:

canım tam 1 yılım doldu ama mayıs ta bi kimyasal gebelik geçirdim. 1 ay korundum. 5 ay geçti yani.. :37: tedavi filan uygulamadım. olmadı gitcez galiba :18:

dilketinimmmmm :48: canım çok sağolun ya.. sizlerle atıorum zaten bu sitresi üstümden. iyiki varsınız :16::16:

Canım benim kimyasal geçirdiysen gerçeği de olabilir inşallah.Şükret canım.Tedavi görüpte sonuç alamayanlar var.Ben bekleyeli 2 yılı geçti.Benden daha zor durumda olanlar da var.Sağlık olsun üzülme.Allah hayırlısıyla bir dahaki aya verir inşallah.:54:

Asma suratıni benimde yok saril bana olcak nasilsa bu ay biraz daha yaklasmis oluyoruz ve o listeye adimiz hamis olarak eklenecek en kosa zamanda sadece Allah'a sigin canim o bizlere elbetki acicak

Canummmmmmm.hep senin bu lafin aklima geliyo biliyomusun.bi adim daha yaklastik.insallahhh

günaydın canısııı :16: eşim gitti canım. sonuçlar gayet iyi raporunu da okudum ben. doktor sperm sayın ve hareketliliğin çok şyş demiş. morfoloji sonuçlarında bazen hata olabiliyor gibi bişey demiş. ama ultrason kesin sonuçtur. herşeyin gayet iyi demiş

Cokk sevindim canim bnm.yilbasina hamis girsek yaa hep birlikte.
Ben zaten bu 2013 u sevmedim:(((

çok teşekkürler kızlar. nefesalcım ben size alıştırma yaptırıyorum şimdiden, yabancılık çekmeyin diye :) akşam atacam fotoları teyzoşlar :))
Bekliyoz cnmm fotolarii.cok fotojenik senin bebis simdiden.

inşallah cnm, Zeycan ağzı burnu gözleri o kadar belirgin ki...sanki dogmuş bebek yani çok ilginç

Canım erkek çocuğunun hemen eli kolu belli olur,kız çocuğu bir süre et parçası gibi görünür derler büyükler.
Seninki erkek olabilir. EvliMutlu nunki de kız :)))

1 hafta olmuş senin lekelenmen başlıyalı benimde 12 kasımda regli oldum 20 kasımda rahim filmi çekildi 2 gün lekelenmem oldu bitti sonra 1 aralıktada kahve rengi lekenmem başladı ve hala devam ediyo bu gün 4 gün olcak cnm dr bana dediki hormonlar yükseldiği zaman böyle lekelenmeler olabiliyomuş ama benim kendi dr deyildi pek inanmadım 14 kasımda kendi drma gidicem

aynen canım yaaa bakalım aynı şeyleri yaşıyoz allah sonumuzu hayır etsin yaaa

aaaaa hasret senin bi tane bebişin mi var :nazar: bu arada bat ımız aynı canım gelmezler inşallah..

maalesef canım :50:
benim bebeğim yok henüz.gelmezler inşallah.bu ayın 15 inde çift çizgi görmek istiyorum.Allah hepimize verir inşallah hayırlısıyla, çok bekletmeden.

Back
X